Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika8787

POMÓŻCIE - JUŻ NIE WIEM CO MAM ROBIC

Polecane posty

Gość dominika8787

Zacznę od tego, że strasznie kocham mojego chłopaka, on mnie też - gdy się nie kłócimy jest przecudownie. Jesteśmy młodzi, mieszkamy razem, nie mamy dzieci, nasz związek trwa 4 miesiące. Marcin ma nerwicę. Kłótnie w naszym związku występują minimum co drugi dzień, zaczyna się od bzdury "zapaliłaś papierosa! - nie zapaliłam:) - okłamałaś mnie!" kończą na tym, że staję się "kurwą, szmatą, nikim, śmieciem" jestem bita po twarzy z otwartej ręki, pięściami po żebrach plecach, rękach, ściskana. Zatyka mi twarz, kopie, szarpie za włosy, za głowę. Mam mnóstwo siniaków na rękach i udach (w uda wbija mi pięści). Podczas różnicy zdań, wszystko może go wyprowadzic z równowagi - ton, podnoszenie głosu, mimika twarzy, gestykulacja. Bardzo chciałabym mu pomóc. Ale problemu czasem same się stwarzają, przyczepi się o głupotę, z której staram się wybrnąc, albo ja się przyczepię o głupotę (to już NIE DAJ BÓG!). Kocham Go! Chcę z Nim byc, jednak boję się przyszłości, boję się tego, że spie**przę kiedyś przyszłośc moim dzieciom... POMÓŻCIE: a) pomagam mu - ALE JAK?? B) wyjeżdżam za granicę...

Gość odpisz:P
on jest chory na głowę-poważnie!

Żaden z wariantów zostaw go on jest chory na głowę jego trzeba zamknąć jak można bić tak brutalnie kobietę czy ty się dobrze czuje odejdź od niego bo kiedy wpadnie w taki szał że coś gorszego może ci zrobić 4miesiące to nie długo odkochasz się raz dwa jak bym tego gnoja dorwał to bym zabił