Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaaaaleeejj

nieplanowane ciaze - jakie byly przyczny waszych wpadek?

Polecane posty

Gość hddtghhj
Moze nie teraz ale po 30. Chcialabym

Gość hddtghhj
24 lata

Gość hddtghhj
Po 40 i tak plodnosc juz bardzo spada, nie bardzo by sie wtedy to oplacalo robic

jest pewna. ale tak to jest, jak się ją stosuje nie mając w ogóle wiedzy na temat funkcjonowania kobiecego organizmu. z Twoich postów wynika, że jej nie masz. być może za wcześnie oznaczyłaś skok.

Gość hddtghhj
Z ktorego postu wywnioskowalas ze nie mam wiedzy? Moglabym sie pomylic przy dwoch pomiarach temp. Ale nie po pieciu. Kazda z tych pieciu temp spelniala warunku, czyli byla przynajmniej wyzsza o 0,2 stopnia od najwyzszej z najnizszych temperatur. Zreszta wykres tak skoczyl do gory ze nie ma mowy o pomylce.

masz wiedzę? świetnie - możemy to szybciutko sprawdzić. o czym świadczy w takim wypadku podwyższona temperatura?

W takim razie nie oznaczyłaś dnia szczytu śluzu. Nie da się zajść po szczycie śluzu i czterech dniach podwyższonej temperatury!

Gość hddtghhj
Swiadczy o tym, ze doszlo do owulacji.

Gość hddtghhj
I zeczela sie faza lutealna, ktora zawsze u mnie trwala 14 dni

Gość hddtghhj
Jestem zywym przykladem, ze jednak sie da

W takim razie powinnaś byc ciekawym obiektem badań naukowych. W całej literaturze medycznej NIGDY nie zanotowano takiego przypadku, a tu nagle, na forum, pojawia się taka osobliwość. No no, jestem pod wrażeniem. Jeśli nie rozumiesz ironii, to przyjmij do wiadomości, że musiałaś popełnić błąd.

Gość hddtghhj
Mam ci pisac o progesteronie czy o co ci chodzi?

Gość Ja zawsze szłam na żywioł
Zabezpieczyłam się po 3. A teraz bym tak bardzo chciała 4 :-(

widzę, że doczytałaś. właśnie - progesteron. a co jest blokowane przez wysokie stężenie progesteronu? :>

Gość hddtghhj
Chodzi ci o progesteron? Czy cos innego mam ci napisac? Sporo czasu temu pposwiecilam zeby nie popelnic bledu.

Gość hddtghhj
Kobieto czy ty myslisz ze jesli bylabym obcykana we wszystkich procesach jakue zachodza w moum organizmie to moje cialo by doszli do wniosku ze. Jesli jestem tak dobrze douczona to nie pozwoli mi zajsc w ciaze wtedy gdy sie tego nie spodziewam? Dla mnie najwazniejsze byly objawy.jakie mi wysyla i ich. Interpretacja.

No i wyszło szydło z worka. Kobieta chciała interpretować, ale nie wiedziała co :-) To, co stosowałaś, to nie był żaden npr, tylko metoda "na oko". Mało skuteczna, jak widać.

Gość hddtghhj
Prawidlowy sposob mierzenia temp., odczytyeanie jakosci sluzu i interpretacja wykresu. Cos jeszcze mialam wiedziec?

Czytam was sobie czytam i nie rozumiem jak mozna sie tak stresowac podczas sexu.spusci sie,wyjmie na czas,dni plodne byly wtedy kiedy mialy byc.Normalnie sredniowiecze.sex ma byc przyjemnoscia a nie stresem i oczekiwaniem na kolejna miesiaczke.

Gość hddtghhj
No to wytlumacz mi w jaki sposob mialam dokonac prawidliwej analizy wykresu? Jaki powinien byc skok temperatury itp?

Zgłoś się do instytutu INER. Powtarzam - nigdy i nigdzie nie było przypadku, żeby kobieta, przestrzegająca trzech poniższych zaleceń, zaszła w ciążę: 1. Nie wolno zakładać żadnych dni niepłodnych na początku cyklu. 2. Należy zaczekać na 4 dni po szczycie objawu śluzu z temperaturą wyższą. 3. W razie jakichkolwiek problemów w interpretacji cyklu należy zwrócić się do poradni i wyjaśnić wątpliwości z instruktorką. Wniosek logiczny - któregoś z tych punktów nie dopełniłaś.

Gość ....................,.....
Ja jakoś podwiązałam sobie jajowody nie po 40, a po skończeniu 18rż i jestem bardzo szczęśliwa. Obecnie mam 33 lata.

Gość hddtghhj
Co ja sie bede z toba klocic. Wiem swoje, niestety ta wysoka skutecznosc jest troxhe oszukana.

Gość hddtghhj
A gdzie wykonalas zabieg?

Gość ....................,.....
Jestem szczęśliwa BARDZO, mój mąż również - oboje niesamowicie nie przepadamy za dziećmi. Przynajmniej święty spokój jest z braniem tabletek, a niestety brałam 2 lata, czego żałuję.