Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FoxyRoxy23

Nie chcę już być tą drugą!

Polecane posty

Gość FoxyRoxy23

To była moja pierwsza praca i w pierwszym dniu spotkałam Jego! On lekarz - Ja pielęgniarka. Spojrzenia w oczy, miłe rozmowy, z czasem smsy. On żonaty - Ja rozwódka. On 44 - Ja 25. Zaczęło się miło, ale koleżanki w pracy mówiły że zdradza żonę kolejny raz, że jest z nią bo łączy ich majątek, że ma kilka kochanek. Pomyślałam nie znam go więc nie będę wierzyć w plotki i zgodziłam się na spotkanie, potem kolejne i na seks. Mówił że nie kocha żony, że tylko córka trzyma go w tym domu, że jest nieszczęśliwy, że nie mogę wierzyć plotkom bo to nie prawda co mówią. Ponoć jestem jego ostatnią kobietą, tylko mnie kocha, marzy o wspólnym domu i dziecku. Zapytałam czemu nie jesteśmy razem skoro się kochamy, a usłyszałam tylko że będziemy razem jak On będzie mnie pewny w 100%, bo narazie to tylko zmieniam zdanie, odchodzę, wracam, złoszczę się. Ale jak mam się zachowywać inaczej kiedy po pół roku znajomości on wciąż nie może wybrać i chyba nigdy nie wybierze! POMOCY!!!!!!!!!

Gość nastolatek15
Zostaw go i wez mnie azmek@wp.pl

Gość nie ma jak dobra rada
Oczywiście że nie wybierze, a tylko dobie podupcy z młodsza od żony. Takich pielęgniarek to on może mieć dużo. Na co ty liczysz?

Gość LaFemale33
u mnie to samo - tez w branzy medycznej :D z tym ze u nas jeszcze do niczego nie doszlo i zastanawiam sie czy brnac w to dalej... stomatolog-asystentka

Gość Tosiaaaaaaaaaaaaaaaaa
typowa gadka faceta majacego kochanke, a Ty nie wierz w to ze on zony nie kocha ze łaczy ich tylko majatek itp pewnie zyja normalnie, bzyka zone a tobie wciska kit zeby poruchac. A Ty jestes zwykłą szmata wpieprzajaca sie w czyjes zycie

Gość LaFemale33
Milka - cos w tym musi byc. ;)

Gość doktor G..
A co ma mówić jak chce pochędożyć? Na "miłość" nogi rozłoży więcej kobiet niż na "bez zobowiązań".

Gość LaFemale33
UWIELBIAM GO....

Gość czarnaxxx
typowy przykład naiwnej kochanki która myśli że jej ukochany zostawi żonę i dziecko, powiem ci tak możesz o tym zapomnieć chciał cię bzyknąć i tyle gdyby był nie szczęśliwy z żoną to już dawno by ją zostawił

Gość zalamana ja 30
Ja mam kochanka i to samo mowi, ze zony nie kocha, ze laczy ich tylko majatek i dzieci a ja glupia juz trzy lata sie mecze i blagam o kazda chwile abysmy mogli pobyc razem. jestem wykonczona psychicznie, kocham go i czekam, ale nie wiem na co.......

Gość Chcących bardzo
Czy ty serio nie kapujesz ze jesteś dziura do zapchania? A dokładniej zapchania jego znudzonym kutasem Zwykła głupia pielęgniareczka która sie puka na zapleczu po cichu ? Starzej sie dalej będąc jego dziwka !! 🖐️

Gość doktor G..
A na nocnych dyżurach tak nudno... Nic tak nie zabije czasu jak szparka-pielęgniarka...

Gość Tosiaaaaaaaaaaaaaaaaa
baby sa głupie i naiwne :D jak mozna nie miec do siebie szacunku , serio sądzicie ze bedziecie szczesliwe rozbijajac komus rodzine ??

Gość zoanty36 i jedna trzecia
klasyka ;)