Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajerwerka69

ona ma na mojego męża straszną ochotę....i coś jeszcze...

Polecane posty

Gość fajerwerka69
No i po babskim wieczorze....było warto.... Powiem wam jedno jeśli wasz facet lubi fantazjować żeby dołączyła do was druga dziewczyna to opowiem wam jak ja wczoraj mojego zakręciłam. Zaprosiłam kuzynkę o której pisałam wyżej, temat się jakoś kręcił,po trzech lampkach wina już było super. Mój wziął prysznic i na chwilę posiedział z nami, ja miałam krótką spódnicę i koronkowe majtki, tak jak on lubi. Potem poszedł sobie spać, a my jak to kobietki na każdy temat. Gdy ona wyszła do łazienki, poszłam do niego i zaczęłam lizać jego penisa szepnęłam mu,że on zaraz tu przyjdzie i zajmiemy się nim wspólnie...ale był podniecony. Wróciłam na dół, zaczął się temat naszych fantazji, ona też lubi myslec o namiętnym seksie, tylko nie ma z kim więc radzi sobie sama. Gdy zaczęłam opowiadać o nas rumienic na twarzy się pojawił, więc myślę,że trochę się podnieciła. Przyzanała,że wtedy gdy u nas spała wszystko słyszała i bardzo się jej podobało, nie obeszła się też bez dotykania swojej cipki.Poszłam drugi raz do męża, on nie spał tylko sie zabawiał swoja pałką, ja już byłam mokra od samych opowiadań wsunął się kilka razy i zapytał czy przyjdziemy? Powiedziałam że ją trochę nakręcam i myśle że zgodzi się popatrzeć na nasz seks, a wtedy może siebie dotykać obok nas oczywiście. Posiedzialłyśmy jeszcze chwilkę, potem ona poszła do naszykowanego pokoju, a ja do meża. No powiem wam że nie myślałam,że seks może być jeszcze lepszy od wcześniejszego- a jednak. Ona spała u nas, tylko na dole, ale napewno słuchała naszej jazdy i się przy tym dotykała, ale mnie to podniecało. Tak więc, na wszpólną jazdę nie odważe się nigdy, ale takie podniecanie to jest super sprawa....polecam... Podobało się?

Gość Be_kaa
Kolejne ofiary twarzy Greya. Szkoda, że nie zwracają uwagi na edytor tekstu, pełno tam musi być wężyków, jak skrobiecie te wypociny. Niestety, błędy ortograficzne dyskryminują każdą wypowiedź, oprócz niesmaku żadnej ekscytacji nie odczuwam. No, ale dla was, gimbusy i eks-gimbusy, to w sam raz. Róbcie z siebie bekę dalej

Gość madoxxxxxxx34
Ale mnie podniecasz autorko!!!!!!!!!!

Gość ROpinhÓtt de frittes
pustą torbe po cemencie z Górarzdrze....

Gość fajerwerka69
do pań: opowiadacie swoim partnerom takie historie jak ja? do panów: chcielibyście aby partnerka podsycała wasze fantazje? piszcie.

Tak:) To odpowiedz:) Qrcze nie wiem dlaczego ale podoba mi sie ten temat:)

Jeszcze jedno do autorki. Pisalas, ze nigdy nie zdecydujesz sie na jazde we trojke. Pamietaj...NIGDY nie mow nigdy:) Pozdrawiam:)

Gość przeciesz to pisze
kryptogej, a wy się podniecacie hahaha. A on w czasie kiedy wy marszczycie freda fantazjuje że posuwacie go w kakao lol

Gość fajerwrka69
Hej, hej jestem seksi kobietką....nawet nie wiesz jak bardzo.... Chcę poznać wasze zdanie, lubicie fantazjować podczas seksu?

Gość pada_śnieg_
fajerwerka mrrrrr oczywiscie, ze lubie fantazjowac

Gość ksdn
ogarnijcie sie wy wszyscy, macie jakikolwiek szacunek do siebie? :o

Gość fajerwrka69
Ja mam do siebie szacunek i nie widzę nic złego w fantazjowaniu i zadowalaniu swojego męża... zazdrościcie? Wsze partnerki też was tak podniecają? Proszę napiszcie coś ciekawego....Chętnie poczytam...

Gość pada_śnieg_
fajerwerka a moge szepnac Ci na ucho? :)) do rana musialbym mowic..:P

Gość fajerwrka69
To szepnij, może nikt nie usłyszy :)

Gość fajerwrka69
Za cicho! Nic nie słyszę :)

Gość fajerwerka69
Halo, macie jakieś fantazje?

Gość on mlody
Oj mamy

Gość on mlody
Porwać jakąś mężatką w przymierzalni w sklepie i posuwać

Gość on mlody
Żebyś mnie porwała w miejscu publicznym i zaczęła się oddawac

Gość fajerwerka69
Hej mam takie pytanie czy opowiadasz swojej kobiecie(jeśli masz) swoje fantazje?

Gość on mlody
Mam żonę ale nie mówię jej tego

Gość on mlody
A co byś zrobiła jakbyś nakryła swojego męża z twoja przyjaciółka podczas seksu

Gość fajerwerka69
A co dokładnie opowiadasz? Może napisz bo mi się czsem już pomysły kończą :)

Gość zadowolony maż34/29
podnoszę bo fajnie autorka pisze. mi się podobają takie fantazje.

Gość fajerwerka69
Jak spowedź buraku! Nie umiesz czytać pytań jakie zadaje autorka tamtego topiku. a zreszta nie mam się czego wsydzić mam orgazmy i to wielokrotne więc się z tego cieszę.

Gość rokoko185
ojj....lubię to baaaaaaardzooooo....mmmmm a wy napiszcie coś na ten temat. Wieczór będzie seksik i trochę się nakręcam.

Gość fajerwerka69
macie jakieś pomysły na podniecenie partnera. Mój uwielbia kiedy mu opowiadam najlepiej o trójkącie my dwie i on. Macie jakieś doświadczenia? Opiszcie sytuacje bo już mi się wyobraźnia kończy, a opowiadanie tego samego to już nie daje pożądanego efektu.

Gość gość
my wlasnie zerwalismy znajomosc z taka jedna para, tzn w sensie ,ze nie spotykamy sie prywatnie i co z tym sie wiazalo , ze spotkan przy alko , zaprzyjaznilismy sie z nimi kiedys, tzn wiazaly nas wpsolne sprawy zawodowe, oni stateczni rodzice, malzenstwo po 36 lat on dostawial sie do mnie zawsze, maz to widzial, ale smial z tego ze tak faceci maja, do czasu, na jednej z imprez ja bylam kierowca ,oni pili, i sie zaczelo, on wzial mnie w obroty (chcial koniecznie upic) , tylko ze mna tanczyl itp,szeptal zboczone slowka, ja smialam, ale nagle patrze ona tanczy z moim mezem, i za chwile bach go na krzeslo i zaczela tanczyc, krecic d**a na jego kroczu ! (byla taka domowka) , no i ja jak to zoabaczylam jak wstalam ,moejego za bety 9biedny byl pijany i on wtedy nie w******lby nawet pameli, bo nie stoi mu wtedy) nic z tego nie wiedzial, dostal po pysku w aucie, ale w sumie kulturalnie sie wymiksowalam z tej domowki nast razem on tez chcial mnie zmusic do picia i zebysmy zanocowali u nich, ale ja juz powiedzialam dosc, moj m rowniez, tymbardziej ze ona przy mezu mojego glaskala po glowie, podnosila koszulke, zboki chyba liczyli na wymiane partnerow

Gość gość
Jeślibyście mieli ochotę poznać osoby, które pomogą Wam spełnić Wasze najróżniejsze fantazję to zawsze możecie poszukać kogoś takiego na mynago, a na pewno znajdziecie.