Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FRYZJERKA111111

CZYM WASZYM ZDANIEM POWINIEN SIE CHARAKTERYZOWAC DOBRY SALON FRYZJERSKI/FRYZJER

Polecane posty

Gość FRYZJERKA111111

PISZCIE PONIEWAŻ OTWIERAM SALON I CHCE ABY MOI KLIENCI BYLI W 100% ZADOWLENI Z CAŁOKSZTAŁTU . BEDE WDZIECZNA ZA ODPOWIEDZI

Gość mycie i wyparzanie czy
sterylizacja grzebieni- scotek - tegoo nie ma nigdxzie i mnie to wkurz i brzydzi, wszytkie grzybice i lupieze swiata, fuj, No u reczniki. Fryzjerka nie oze iec sniszczonych, tandetnie ufarbiwanych wlosow i niechlujnej fryzury W salonie powinny byc pisna z najnowszymi fryzurami, oproc tego jakies czytadła.Milo, jak zaproponiuja herbate, To duzo nie kosztuje, ale inna atmosfera. Nie lubie, jak fryzjerka nawet na mnie nie spojrzy, tylko od razy do mycia ( szapon ogolnowojskowy, dla wszystkich identyczny),Chce,zeby najpierw sie zorientowala, jakie mam wlosy, jak mi sie naturalnie ukladaja, co mi pasuje. Tego na mokrej glowie nie widac.

Gość FRYZJERKA111
A JAKIES PROMOCJE??

Gość mycie i wyparzanie czy
(przeprszam za literówki). Proocej niekoniecxznie.Lepiej,zeby wisial cennik i konkretnie bylo wiadomo, co za co. Kobiety zaplaca i drozej,zeby tylko miec dobra fryzure. Promocje u fryzjara mnie raczej peszą, ze moze niedoswiadczona fryzjerka itp. Natomiast dobra sprawa jest oferowanie wizyt doowych.

Gość zdołowana...
fryzjerka, a ty otwierasz drugi salon?