Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość & DAREK.,

Co Ona ze mna zrobila,jestem zonaty/bylem rozsadny

Polecane posty

Gość 8 DAREK .,
ladna jest i zgrabna niczego nie brakuje jej,lale nigdy atk na nie nie patrzzylem jak na ta z pracy

Gość 8 DAREK .,
kto z emna pije??????/chyba tu same baby sa

Gość coooo?
Ok, sprobuje, ale nie wiem czy rozmowa sie odbedzie tym razem, bo juz sie od listopada zbieram:)Ty tez daj znac. Jak pozwala to ma powod! Tez mam wielu adoratorow, a tylko jemu pozwalam, ale on o tym nie wie. Innych traktuje jako kumpli, zero fizycznosci, a przy nim wariuje i nie poznaje samej siebie. Albo to zakonczymy albo zaczniemy regularny romans, innej opcji nie widze

Gość 8 DAREK .,
a wy tez tylko w pracy zapraszal cie gdziesjakie to relacje napiszesz

Nareszcie piszesz cos sensownego. Jestem daleka od prawienia CI kazan, ale cieszy mnie to, ze tak sympatycznie napisales o zonie. Zastanow sie, co by bylo, gdybys stracil ta kobiete z ktora stworzyles dom, przez Twoje zauroczenie ? Waro ryzykowac ?

Gość 8 DAREK .,
ja to w poniedzialek na bank bo juz sobie nie zafumduje takich dni

Gość tak jest w życiu
zazwyczaj tak jest w życiu że kobieta pozwoli się dotknąć mężczyżnie który tez jej się podoba W przypadku jeśli dotyk nastąpi gwałtownie i niespodziewanie i jest niechciany przez kobietę to odsunie się lub strzeli mu w łeb [ przynajmniej ja tak robię ] Jeśli ta kobieta pozwala na obejmowanie to znaczy że chyba tez cię lubi lub może się jej podobasz. Problem w tym że ty masz żonę a ona męża ...więc nie powinno się to zdarzyć ...chyba że ty nie kochasz żony a ona meża

Gość 8 DAREK .,
na chwile obecna nei wiem tamta mnie starsznei pociaga iwemsz jak bardzo, ja se trzese juz ja k ja widze,tzrese sie,ja ja musze przytulac bo sam jej widok to taka ulga zona jest ladna to fakt alllllllle na nia tak nei patrze,jest inna pienka lecz inna

Gość coooo?
Nie zapraszal, tzn raz spotkalismy sie poza, ale nie bylismy sami. Nie tworzy okazji, ale wykorzystuje jesli sie pojawiaja. A ja odplywam wtedy. Pewnie jestem jedna z wielu, bo na brak powodzenia narzekac nie moze

Gość 8 DAREK .,
dokladnie tak jest w zyciu,ona mi na to pozwala, sam anei robi nic,onaa mnei nie obejmuje, wiem ze to zle ale mnei tak do niej cignie, ja stracilem rozum ona nie pozwala sie obejmoac innym pare mieiecy temu sam widzielm akcje a mi pozwala

Gość 8 DAREK .,
moze nie traktuje cie tak jak ja tej kolezanki,pogadaj z nim

Gość veroniiiii
Darek, ciekawi mnie Twoj stan zauroczenia.... myslisz o niej caly czas? wyobrazasz sobie Was razem? ze np: calujecie sie i jest namietnie..... co czujesz jak ja widzisz? tesknisz za nia? co Cie w Niej tak ujalo? co Ci sie najbardziej podoba? Co Cie najbardziej kreci??

Gość 8 DAREK .,
spalas z nim?

Zycie niesie wiele niespodzianek. Prawie kazdemu z nas zdarza sie spotkac kogos niesamowitego, kto imponuje inteligencja, uroda, sposobem bycia itp. Milo jest usluszec chocby pare cieplych slow, komplementow i przekonac sie, ze jestesmy atrakcyjni w oczach obcych nam ludzi. Ale to tylko od nas zalezy co bedzie dalej. JA nigdy dotad nie weszlam w romans z "takim adoratorem", bo jetem przekonana, ze MOJ facet jest najlepszym dla mnie prezentem od losu. Kocham GO.

Gość tak jest w życiu
a ja unikam jakiś bliskich relacji z żonatymi bo to bez sensu a potem byłaby tylko kupa nieszczęść dla mnie . A niestety owszem zdarzało się doświadczyć np w pracy że oni czasem chętnie lubią sobie coś tam złapać objąć itp... Jak dla mnie to niepoważne z ich strony ! i odsuwam się nawet gdy dany facet mi sie bardzo podoba i lubię go a jest żonaty więc po co mi problem . Jestem realistką Myślę głową i odsuwam daleko od siebei żonatych [ a niektórzy faceci nazywają takie zachowanie jako - kobieta z dystansem wiec wole dystans niż potem kłopoty ...

Gość 8 DAREK .,
co mnie ujelo jej sosobowosc taka jaka jest,delikatna troche niedostena,za chwile mila usmiechneta,to wszystko co najlepszee jej gesty umiech jakk mowi jaksie porusza te wspanaile gesty jak moi lekki usmiech mina mruszy oczy jkak sie umiecha odgarnai wlsosy tak wyobrazam soebie nas w lozku marz eo tym fantazjuje o niej czesto wspominam ten jedyny pocalunek jak dotykam jej jezyczka na sama mysl sie podneicam

Gość ehbrakslow
kolejny szmaciarz bez zasad... po co się żeniłeś skoro nie kochasz żony?

Gość 8 DAREK .,
zazdroszcze ci ,mi zony zazdroszacz jesy ladna zadbana ciage cos z soba robi aj nei wiem ci ale robi ,ale nigd tego neie czulem do niej nawet na poczatku co do tej kolezanki teaz

Gość veroniiiii
moim zdaniem czujesz do Niej ogromna chemie, juz na sam jej widok....i tez dziala na Ciebie to ze Ona jest inna....wiec wyjatkowa dla Ciebie

Gość 8 DAREK .,
latwo powiedzic,teaz unikalem bo zonie niczego eni barkuje,a teazt nie wiem co sie stalo cos mnie opetalo

Gość veroniiiii
masz dzieci? ona,,ma?

Gość coooo?
Byl seks niestety i to nie raz. On tez sie trzesie gdy mnie dotyka, staje mu na moj widok, czerwieni sie, chemia jest ogromna, ale z mojej strony to cos wiecej, dlatego musze pogadac. Widze, ze on tez ze soba walczy, unika kontaktu ale przegrywa jak ja.

Gość 8 DAREK .,
no jak ja ja widze to sie trzese lapy mi sie trzesa,nie musze jej dotykac moge tylko na nai patzrciec ona nic nie musi robic tak na mnie bardzo dziala,kazdy jej ruch mina, gest nawet jak odgarnia wlosy

Gość 8 DAREK .,
tak mamy

Gość 8 DAREK .,
mi tez sie tak robi,facet czuje ogrona chemie od ciebiepociagasz go,cos wiecej,a jak powie ze to tylko sex/

Gość no ale wy pracujecie razem
od kiedy??? od dawna ją znasz???? bo jak pracujecie razem to juz chyba trochę sie znaccie i co tak nagle teraz cię wizęło? czy już od początku ci sie podobała?

Gość 8 DAREK .,
ona przyszla rok temu jakos tak rok temu ,znamy sie rok ale tak is e mijalismy podobala mi sie od zawsze cos w niej jest bo nei tylko mi sie podoba ona cos takeigo w sobie ma,czasem rozmawialismy ale ja nie smialem jej dotknat nawet, i od kilku ygdonu tak czesciej i czesciej ,prztulilem ja raz, trzymalem za reke,rozmawialimy czesciekj ,im nie wrypalo na maxa ,i ten pocalunek mnie opetaql juz do konca mnie opetalo

Jak to lecialo ? - CO Z OCZU; TO Z SERCA. DARKU, ratuj sie, bo utoniesz. Sprobuj oderwac sie od pracy. Zabierz zone i dzieciaki / jezeli je masz / a najlepiej tylko zone, i wyjedzcie gdzes razem. Na narty albo do lesniczowki. Odetchnijcie razem od codziennosci. Moze w ten sposob uratujesz swoje malzenstwo przed katastrofa. TEGO WAM ZYCZE.

Gość a ja myślę że czasem
myśle że czasem tak bywa , że do jakiejś osoby poczujemy wielką chemie i wcale to nie musi być maż czy żona bo często małżeństwa zawierane są z rozsądku a potem spotyka człowiek swą wielką miłość czuje chemię do tej osoby pożadanie a czasem też wielkie uczucie i chce być z tą osobą ...i ciągle o niej myśli , martwi się o nią itp.. Nie wiem czy akurat ty Darku tak masz ..ale może tak ..

Gość jak można?????????
na pierwszym miejscu wyzywać od lafirynd/kurew itp. tę dziewczynę, którą autor pocałował? o niej nikt nic nie wie. za to autor ma przesłanki do skoków bok i kolokwialnie mówiąc puszczenia sie.