Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość & DAREK.,

Co Ona ze mna zrobila,jestem zonaty/bylem rozsadny

Polecane posty

Gość 8 DAREK.,
czesc ,nonie ostygly dzis wyslala mi smsa ,masz racje ja teraz nie potrfaienormalnie myslec.A myslisz ze dasz rade go unikac/?a przypomnij mi ty jetses w zwiazku?

Gość 8 DAREK.,
dlaczego boisz sie rozmowy z nim,czego sie boisz?

Gość 8 DAREK.,
ale ludzie z niej szydza ,porownujac do kogos z otoczenia raz jeszcze mowie ona mnie nie obejmujenie przytula to ja za nia laze jak cien

Gość 8 DAREK.,
bosa , ty to mi rowno jedziesz

Gość to ty DADI
Darek kurwa mac przestan chlac debilu jeden !!!!!!!! nawet zdania bez bledow napisac nie potrafisz !!! idz spac zulu :-O 🖐️ romansu sie zachcialo analfabecie :-O

Gość dmbdsbffsds
ale jesteś żałosny :-O ile jeszcze razy powtórzysz to samo,z ę ty za nią latasz a nie ona? kurwa ile można :-O Gdyby miała klasę i była porządną kobietą, to by powiedziała CI prostow oczy RAZ I STANOWCZO, zę sobie nie życzy takich zachowań,z ę obejmowac moze ją tylko mąz i całowac też. Gdyby ona miała klase i tak zrobiła na poczatku, to juz dawno by było po sprawie, bo jak suka nie da... a ona daje :-) mami Cię nadzieją i wznieca porządanie :-O tak na pewno nie rozbi kobieta z klasą, oddana żona

Gość do autoraaaa darka
słuchaj ty to sam zagubiony jesteś chcesz trzymać 2 sroki za ogon .. 'sam nie wiesz co chcesz idz do psychologa ogarnij się i obudź w końcu co dla ciebei ważne A ty chesz żonkę i ciepełko w domku a na boku kolejną dupę to nieładnie

Gość 8 DAREK.,
nie widze bledow, pije piwo ,szybciej zasne

Gość 8 DAREK.,
no a ile razy mozna pisac ze ona jest puszczalska

Gość dmbdsbffsds
jesteś żenujący :-O co ona w Tobie widzi? Ty sie zastanwó, co żona w Tobie widzi? bo jawisz sie jako kompletna dupa

Gość 8 DAREK.,
to co mam tu udawac twardziela ,pisze bo jakos mi to pomaga jestem z tym sam,komu mam powiedziec koledze?ze zauroczylem sie kolezanka,jeszcz emnie nie pojebalo az tak bardzo

Gość to ty DADI
wytrzezwiej idioto i przeczytaj swoje bzdety to bledy zauwazysz :-O i zauwazysz rowniez ze sie powtarzasz jak imbecyl :-O a zaraz pijaku pewnie kolo zonki sie polozysz i zonke w 2 minuty przelecisz myslac o pieknej kolezance .. kurwa faceci sa zalosni :-O

Gość 8 DAREK.,
wy kobiety myslicie ze tylko wam sie moze to pryzdazyc,a facet jak chce tylko sexu to lajdak,jak cos wiecej to dupa wolowa, o takie wlasnie jestescie

Darku ty już "przepadłeś" nie myślisz racjonalnie....jak można tak się "pogubić" nie rozumiem tego wcale........chyba zdradzisz tą "nieszczęsną' ładną, żonę....

Gość 8 DAREK.,
ta jasne w minucie ja przelece

Gość 8 DAREK.,
zabciu,ja tez tego nei rozumiem widz e kazdy jej gest,jak chodzi, mruzy oczy jak sie smieje,to w lbie mi siedzi jak mozna tak sie wjebac

Gość to ty DADI
jeszcze raz powatarzam : idz spac pijaku !!! jutro odejdzie ci romans od dupy po pijaku wszystkie kobiety piekne sa :-O

Gość 8 DAREK.,
gdzie te moje posty do zaby/?

Gość 8 DAREK.,
ja?to ty tu wlazlas a po co?

TAK, jade po TOBIE "KOCHASIU", bo lubie facetow, ktorzy daja ciala, wymiekaja, jecza z "milosci", nie moga spac po nocach, bo kombinuja... jak przeleciec "dupencje" i wrocic na lono rodziny bez szwanku. Tralala NIC Z TEGO. ZBIERZESZ TO CO ZASIEJESZ. Musisz liczyc sie z konsekwencjami.

Gość 8 DAREK.,
nie jestem pijakiem to tak dla wyjasnienia

Gość 8 DAREK.,
bosa , faceci tez wymiekaja tylko tego nie okazuja uwierz nawet bardziej przezywaja rozstanie niz kobiety,a wiesz dlaczego tego nie okazuja , no wiesz? a dlatego by w oczach kobiet takich jak ty nie wyszli na mieczakow

Gość to ty DADI
bosa bosa BRAWO! dokladnie tak jest !!! jak im chuj stanie na mysl o jakiejs kretynce to chca nawet zone zostawic i ozenic sie z ta piekna...I MOWIA ZE TO MILOSC !!!!!!!!!! ale raz albo 5 przerucha piekna kolezanke i do zonki wraca :-O jak ja nienawidze takich skurwielow :-O

Gość to ty DADI
bosa bosa BRAWO! dokladnie tak jest !!! jak im chuj stanie na mysl o jakiejs kretynce to chca nawet zone zostawic i ozenic sie z ta piekna...I MOWIA ZE TO MILOSC !!!!!!!!!! ale raz albo 5 przerucha piekna kolezanke i do zonki wraca :-O jak ja nienawidze takich skurwielow :-O

Gość 8 DAREK.,
na ruchacza pospolitego,no dobre ,nei rucham byle czego i byle gdzie,nie bede sie rozpisywal o kobietach jakie sa, jakie padaja propozycje,nie uwierzylabys

Gość coooo?
No ja jestem mezatka. Boje sie, ze powiem cos czego nie chce mowic no i ze uslysze cos niefajnego, zreszta to bardzo niezreczny temat, rozsadek nakazuje to zakonczyc, ale serce i cialo absolutnie nie! Nie widywac sie nie damy rady ale schodzic mu z drogi jak najbardziej moge. A on jest dumny, wiec latac za mna w nieskonczonosc nie bedzie. Sama nie wiem, byc moze on sam zechce pogadac albo zrobi cos, co go okresli. Przejebane mamy:(

I TAK WYCHODZA nie tylko na mieczakow, ale na turbo-debili. Smiech na sali ! Zonaty, dzieciaty facet a pieprzy od rzeczy. ZEGNAM

Gość 8 DAREK.,
bylem rozsadnym facetem,nei ruchalem choc propozycje padaly , takie wprost ze az wstyd pisac, takie sa kobiety, teraz nie wiem co mi si e stalo

Gość 8 DAREK.,
zegnam bosa