Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmki

piękny

Polecane posty

Gość mkmki

http://www.google.com/search?q=jude+law&hl=pl&client=safari&tbo=u&rls=en&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=Gp_wUK-2JaKH4gSAi4GgBA&ved=0CDgQsAQ&biw=1378&bih=893 no czyz nie jest piekny :D??? moj piekny jude lawww ah ah...

Gość wredniucha10
a dzie tam hołdys - hawajskie ciacho

wypisz wymaluj, holdys 20 - 30 lat mlodszy :) no dobra to moze autorko opiszesz co bys z nimi robila... :D

Gość mkmki
gdzie tu młody tusk ! nie widze :) ma takie sexy spojrzenie ah i słodki usmiech :D

Gość ghrtrtr
Ja osobiście uważam ze TEN jest piękny. Według angielskiego magazynu: "People" on znalazł się wśród 50 najpiękniejszych ludzi świata. https://www.google.pl/search?hl=pl&newwindow=1&q=cristian%20de%20la%20fuente&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=1tPwUMGtD8LWtAbEhIHYBQ&biw=1024&bih=677&sei=29PwUMKWHoXOsgb59YCIDw

A nieosobiście? Ja już po nazwisku wiedziałem, że on jest piękny. Szczerze mówiąc jest atrakcyjniejszy od wiekszości kobiet:)

Jak bym go zobaczył w towarzystwie 8 pasztetów (8 bo 8 na 10 polek to pasztety) to zapewne On przykułby moją uwag i zainteresowanie:)

Gość mkmki
haha a rozne ciekawe rzeczy z nim bym robiła :D

:D:D Tylko pewnie byłyby ciekawe dla jednej strony a dla drugiej traumatyczne:D:D