Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lewicówka

czy żal wam tej 17 latki od kryminalisty z bloku??

Polecane posty

mi wcale jej nie żal. to dobra edukacja dla wszystkich pustych nastolatek, że zadajac sie z kryminalistami dobrze się nie kończy.

Gość Apasz25
Ona teraz miała 17 lat, była z nim od 3 lat ...wiedziała z kim się wiąże, chłop wyłapałbym dożywocie i uznał, ze się nią z nikim więcej nie podzieli wiec czapa...

Młoda i głupia. Trochę mi jej żal, bo mogło się jej życie inaczej potoczyć.

Gość małagocha
zamordował ją i psa a później tchórz kropnął siebie. Szkoda dziewczyny i jej rodziców-teraz przeżywają coś strasznego!

dziewczyna wiedziała, że facet był bandziorem, nawet dziecko wie, że od bandytów powinno se trzymać z daleka

Gość renatakaaaa
a wiecie kto? jak wygladaja?

Gość pouyg
Facet dużo od niej starszy, zawrócił nastolatce w głowie, urobił po swojemu. Pewnie, że szkoda dziecwczyny...

rodziców mi najbardziej szkoda, w pewnym wieku nie ma się już wpływu na decyzje i czyny swoich dzieci...

Gość małagocha
słyszeliście wypowiedzi sąsiadów jednych i drugich? poprzednia żona zwiała od niego z dzieckiem a tą 17 latkę ponoć trzymał w domu tak sę ją urobiła,że nigdzie nie wychodziła. Psychol jakiś.

Gość poiuygfdxzqwedfghjm,
psa zabili policjanci podobno. niby sie rzucil na nich, jak wchodzili do mieszkania

Gość wcale mi nie szkoda
gowniara rzuciła szkołe zwiała z domu i związała się z bandytą handlującym narkotykami i robiącym lewe interesy z Ukraińcami. Syn prominentnego byłego milicjanta, mimo 32 lat już dwa rozwody, dwójka dzieci.. Przecież wiedziała co ja czeka. I spodobało jej się, bo żyła w luksusie, beemką jeździła. A tak śliczna dziewczyna .. No cóż, jak sobie posłała, tak się wyspała :(

Gość stull
Rodzice sami winni, ze nic nie zrobili jak ich 14 czy 15 letnie dziecko zamieszkało z dorosłym facetem. Powinni złożyć doniesienie do prokuratury bo współżycie z dzieckiem poniżej 15 roku życia jest karalne. A oni najzwyczajniej odpuścili.

Gość jak mozna żałować
szmaty która zadawała się z zonatym i dzieciatym facetem ? jednego gówna mniej na tym swiecie

Gość Interwencjakonsekwencja
Nie "niby"się rzucił tylko się rzucił i musieli go załatwić.Koniec kropka.To nie jakieś zwierzę rzadkiego gatunku żeby to kontestować.

Gość Event33horizon
Wiesz kogo mi szkoda? Nie tak dawno w innym mieście [o czym można było przeczytać info gdzieś na portalu z przekierowaniem do lokalnej gazety]rzuciła się bloku kobieta.Miała 27 i dwójkę dzieci.Nie wytrzymała psychicznie.Najpierw straciła pracę a potem nie była w stania utrzymać się z własnej działalności.Nikt nie pomógł w niczym.Wszyscy rozkładają ręce.Takich ludzi mi żal.Ludzi którzy próbują uczciwie przetrwać w tym chorym dla nich czasie jaki panuje.A jest chory.Nie jest mi żal bandytów którzy zabijają innych z powodów typowo bandyckich i materialnych ani też osób które sie pod nich podczepiają życiowo z własnej głupoty.

DOKŁADNIE: wcale mi nie szkoda gowniara rzuciła szkołe zwiała z domu i związała się z bandytą handlującym narkotykami i robiącym lewe interesy z Ukraińcami. Syn prominentnego byłego milicjanta, mimo 32 lat już dwa rozwody, dwójka dzieci.. Przecież wiedziała co ja czeka. I spodobało jej się, bo żyła w luksusie, beemką jeździła. A tak śliczna dziewczyna .. No cóż, jak sobie posłała, tak się wyspała

Gość oppa opppa
typowe - tleniona blondi poleciała na "bad boya" i jego kasę, a teraz gryzie kwiatki od spodu :D🖐️ ani trochę nie jest mi jej żal 🖐️

Apasz25 Ona teraz miała 17 lat, była z nim od 3 lat ...wiedziała z kim się wiąże, chłop wyłapałbym dożywocie i uznał, ze się nią z nikim więcej nie podzieli wiec czapa... Nie znamj tej historii ale wiec ze normalnym facetom tez odpierdala...

Gość mnie bardzo zal.......
Mam syna w tym samym wieku i wiem, ze 17 latek to po prostu wielki dzieciak. Bardzo mi jej zal.

Gość fwetreqwr
Mi też nie żal 🖐️ dam sobie fiuta obciąć, że w ostatnich wyborach głosowała na ruch palikota :classic_cool:

Gość fwetreqwr
jeszcze nie wytrzeźwiałem, nie tyrajcie mnie, błagam! :D

Gość Airbona
Poprawniej byłoby napisać "głosowałaby"bo nie miała 18 lat.:classic_cool: