Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszewiedziec

w jakim wieku juz nie wypada (tzn.gorszy/śmieszy) wg Was

Polecane posty

Gość muszewiedziec

1.chodzic na koncerty/festiwale rockowe 2.jeżdzic na rolkach/nartach/snowboardzie 3.mieć piercingi/tatuaże 4.nosić glany, jeansy z przetarciami, krotkie spodenki latem, torbe materiałową z nadrukiem przez ramię (nie mówie że do pracy!) 5.miec długie włosy (za łopatki), farbować na jasny blond, hebanową czern lub czerwono 6.malować oko konturówką 7.mieć zamiast faceta w domu inne zwierzę(kot, pies, chomik, itp)

Gość starababa///
w żadnym

Gość eeee? Ty jesteś normalna
że się o coś takiego pytasz? i ktoś Ci pierdolnie wiek 25lat i go posłuchasz? wymieniłaś rzeczy które są uznawane nieraz za przejaw właśnie swojego zdania (tatuaż, zainteresowania muzyczne, glany) i ludzie je noszą bo właśnie mają w dupie to że ktoś sobie coś pomyśli ale tym pytaniem udowadniasz że jesteś pustą lansiarą:O

W każdym możesz to robić, przejmujesz się co ludzie powiedzą? Rób to co lubisz i żyj w zgodzie sama ze sobą, a ludźmi się nie przejmuj. Wbrew pozorom na koncerty rockowe chodzi dużo osób ze starszych pokoleń :)

Gość jjjjjjjjjjuyu
1. po 40stce 2. rolki do 25rz / narty bez ograniczen/ snowboard? max 30 3. do zakonczenia studiów 4. jw 5. nie wiem zalezy od urody, blondi, czerń czy czerwien do 25 lat 6. nie wiem zalezy od urody 7. bez ograniczen

Gość asiaaaaaaaaaaaaa26
blondi, czerń czy czerwien do 25 lat hahaha większej głupoty nie słyszałam:))))))

Czyli jak ktoś ma tatuaż, to po studiach ma go usunąć? :P A na rolkach, czemu nie można jeździć mając lat 30, 40? No bez przesady ludzie. Wychodzi na to, że mając lat 30 najlepiej zamknąć się w piwnicy i nie pokazywać ludziom :D Powyższe pasuje spokojnie w każdym, subkultura rockowa, metalowa, ma to do siebie, że ma gdzieś konwenanse, zwłaszcza dotyczące wieku :)

Gość asiaaaaaaaaaaaaa26
a tatuaż jak zrobisz raz, to chyba będziesz mieć przez całe życie...no ewentualnie zostaje usuwanie, ale podobno nie poleca się, szczególnie, jeżeli to duży tatuaż...

Gość jjjjjjjjjjuyu
40 latka na rolkach ? hahaha ubaw po pachy wyjdz na ulice i zacznij jezdzic, sensacja murowana tylko sie osmieszysz

Gość jjjjjjjjjjuyu
a tatuaz to oszpecanie sie, zwlaszcza kobieta... czesto widac ladne dziewczyny i mają wstrętne malunki na sobie :O

Jazdą na rolkach się ośmieszam? Proszę Cię takim myśleniem zaściankowym ośmieszają się inni :) Widziałam w parku ludzi po 50-tce jeżdżących na rolkach i nikogo to nie śmieszyło, jest to forma ruchu i chwała im za to, że potrafią tak fajnie spędzać czas razem. :)

Gość kdkkdk
jjjjjjjjjjuyu - w jakiej wsi ty mieszkasz, że masz takie zaściankowe poglądy?

Gość ggglgl
Pannica ma pewnie 17 lat, wtedy zdaje się że życie kończy się po 30-tce.

Jesli jestes pozytywnym madafakerem (jak np. ja), to nie przejmujesz sie metryka, tylko robisz to na co masz ochote i to co czujesz. Kieruj sie sercem.

Gość a nie to tylko
Kieruj sie sercem i bądź łatwy a będzie ok .:)

Oczywiście, wiek mamy w głowie a nie w dowodzie. ja w to lato jeździłam na rolkach i nie raz ubieram glany. Kurcze chyba muszę iść do psychologa :)

Po prostu smieszy mnie gadanie, ze jak laska ma 35 lat to nie wypada jej isc na koncert. W duzych miastach okres 30-40 to najlepszy czas na balety, bo ma sie juz kase na to i mozna poszalec po lepszych lokalach.

Nie wypada.... A kto ustala granice wiekowe co wypada nie wypada? Znam mase ludzi po 50 czy 60 jezdzacych z nami na zjazdy motorowe, imprezy, majacych tattoos. Lubie ludzie nie dajacych sie zaszufladkowac w przyjete '' normy spoleczne''.

Gość iujyhgtfr
1. Bez limitu 2. Jak ktoś ma formę, to j/w. No może rolki trochę śmieszyłyby mnie u kogoś powyżej 50 lat :) 3. Bez limitu, zresztą tatuaże jak pewnie wiesz mają to do siebie, że nie znikają z wiekiem ;) 4. Powyżej ok. 60 lat może to wyglądać śmiesznie 5. Bez limitu 6. Bez limitu 7. Bez limitu :D

tylko gdzie znalezc takich fajnych ludzi?wiekszosc kobiet po 30 ma tylko 2 neurony: 1.facet 2.dzieci i o niczym innym się nie da pogadać a wszelkie portale społecznosciowe są z reguły podciągniete pod matrymonialne

Gość kawaleria
ja jeździć na rolkach nauczyłam się w wieku 36 lat

i tak 3mać, zwykle tego typu zasady co w jakim wieku wypada tworzą puste łby bez żadnych zainteresowań i wiedzy o niczym (np. autentyczna grobowo poważna wypowiedz totalnego buraka, co do koncertow paru zepolow ze chodzą na nie wylacznie male dzieci bo kolega tak powiedzial, ja osobiscie nie puscilabym kilkuletniego dziecka do klubu K18 o 23.00), mieć takich glupich znajomych to jest autentyczny obciach i nie wypada

Ja uważam, że wiek w ogóle nie powinien być w powyższych przypadkach jakimkolwiek ograniczeniem. Co do jazdy na rolkach, to widziałam i 50 latków jeżdżących na rolkach i nie śmieszyło mnie to w ogóle, nawet podziwiam takich ludzi, bo przynajmniej o dbają o swoją kondycję (pewnie są w lepszej formie niż większość nastolatków).

Gość kdsdskldlskfksdjfksdjfksdjfkl
1.chodzic na koncerty/festiwale rockowe - 5 lat 2.jeżdzic na rolkach/nartach/snowboardzie - 3 lata 3.mieć piercingi/tatuaże - 4 lata 4.nosić glany, jeansy z przetarciami, krotkie spodenki latem, torbe materiałową z nadrukiem przez ramię (nie mówie że do pracy!) - 6 lat 5.miec długie włosy (za łopatki), farbować na jasny blond, hebanową czern lub czerwono - 9 lat 6.malować oko konturówką - w podstawówce 7.mieć zamiast faceta w domu inne zwierzę(kot, pies, chomik, itp) - niemowlak

Gość Menager Ryanair
wlosy za lopatki tylko do 18, farbowac wlosy na szalone blondy, czerwienie i czarbe max 29, koncert do 30, mieć piercingi/tatuaże do ukonczenia studiow, jeżdzic na rolkach/nartach/snowboardzie - nigdy prawdziwa kobieta nie robi nic takiego coby mogla sie spocic, glany,krotkie spodenki do 20, malowac oko kontorowka do 25, mieć zamiast faceta w domu inne zwierzę(kot, pies, chomik, itp) a takie rzeczy to od 30 wypada, wtedy juz jestes oficjalnie stara panna i masz prawo trzymac zwierzeta zamiast faceta

Gość Menager Ryanair
Maciek B. Moj dziadek chodzi latem w koszuli hawajskiej i jeansach. Ma 88 lat. ale tak nie wypada, czy twoj dziadek jest psychicznie chory i niezdajesobie sprawy ze juz dawno temu skonczyl 20 lat?? w tym wieku to wypada ubrac sie w garniak i do trumny

Gość Menager Ryanair
Maciek B. to byl zart oczywiescie, fajnego masz dziadka:)