Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszewiedziec

w jakim wieku juz nie wypada (tzn.gorszy/śmieszy) wg Was

Polecane posty

My u nas w rodzinie generalnie nie zajmujemy sie tym co wypada, tylko tym, zeby miec dobre samopoczucie i cieszyc sie zyciem. Poza tym moj dziadek chodzi tak ubrany od wielu lat.

Menager Ryanair, wez sie lepiej za odrabianie lekcji na poniedzialek, pewnie nie powiesz ile masz lat alezakładam ze 12-16.Zgadłam?

Gość totaka
nosić subkulturowe fatałaszki(szczególnie te opisane przez Ciebie) w pewnym wieku,....hmmm świadectwo pewnego ughm braku gustu/niedojżałości. reszta zawsze może być....

Gość Menager Ryanair
zielona tak trudno zauważyć ze to wszystko pisalam z ironia??heheh a jednak niektórzy wierza w te glupie wiekowe ograniczenia

Gość stara studentka
nie ma takiego wieku ,nie ma też czegos takiego jak wypada/nie wypada. Wypaść to mozesz przez okno na własne życzenie gdy już będziesz miała dosć myślenia co ludzie powiedzą . A niech gadają :)

1.chodzic na koncerty/festiwale rockowe - po 90 2.jeżdzic na rolkach/nartach/snowboardzie - po 75 3.mieć piercingi/tatuaże - zawsze można 4.nosić glany, jeansy z przetarciami, krotkie spodenki latem, torbe materiałową z nadrukiem przez ramię (nie mówie że do pracy!) - zawsze można 5.miec długie włosy (za łopatki) - zawsze można, farbować na jasny blond, hebanową czern lub czerwono - do 40, chyba, że pasuje do urody 6.malować oko konturówką - zawsze można 7.mieć zamiast faceta w domu inne zwierzę(kot, pies, chomik, itp) - przed 18 (w domu :P), po zawsze można

Gość ......mamcia.....
Mam 34 lata, zapuszczam włosy, mam już do łopatek, jeżdżę na koncerty z córką bo ma dopiero 11lat i sama nie pojedzie, dla niej stoję tuż przed scena w gronie rozszalalej młodzieży - moja matka nigdy nie robiła czegoś podobnego dla mnie, w zeszłym roku pierwszy raz założyłam rolki, od tej wiosny będę jeździć regularnie, przetarte jeansy noszę, zaplatam włosy w warkocze, chodzę w trampkach. Czasami mam wrażenie, ze moja córka jest powazniejsza ode mnie:P. Zamiezam się nauczyć jeździć konno - córka jeździ 6 lat. Czy ze mną coś nie tak?

Gość ......mamcia.....
koledzy i koleżanki córki mnie uwielbiają :D

1.chodzic na koncerty/festiwale rockowe - do póki możesz :) 2.jeżdzic na rolkach/nartach/snowboardzie - jak wyżej 3.mieć piercingi/tatuaże - jak Ci się podoba, a tatuaże i tak są na stałe :) 4.nosić glany, jeansy z przetarciami, krotkie spodenki latem, torbe materiałową z nadrukiem przez ramię (nie mówie że do pracy!) - jak lubisz to do póki się ruszasz :) 5.miec długie włosy (za łopatki), farbować na jasny blond, hebanową czern lub czerwono - do czasu aż chce Ci się je pielęgnować i frabować 6.malować oko konturówką - to jest dziwne... 7.mieć zamiast faceta w domu inne zwierzę(kot, pies, chomik, itp) - a można jedno i drugie?

Gość ula kraków
.....mamcia..... witaj w klubie :) ja postępuję tak samo z synem ,jestem jego najukochańszą mamusia i najlepszym kumplem , 3mamy "sztamę" :)

Gość superrrbbba
15:54 [zgłoś do usunięcia] Menager Ryanair wlosy za lopatki tylko do 18, farbowac wlosy na szalone blondy, czerwienie i czarbe max 29, koncert do 30, mieć piercingi/tatuaże do ukonczenia studiow, jeżdzic na rolkach/nartach/snowboardzie - nigdy prawdziwa kobieta nie robi nic takiego coby mogla sie spocic, glany,krotkie spodenki do 20, malowac oko kontorowka do 25, mieć zamiast faceta w domu inne zwierzę(kot, pies, chomik, itp) a takie rzeczy to od 30 wypada, wtedy juz jestes oficjalnie stara panna i masz prawo trzymac zwierzeta zamiast faceta Rozbawił mnie na maksa ten post, masz fajne poczucie humoru

Gość daddy cool
Wątek to marna prowokacja jakiegoś gimbusa. Ja mam 30 i ani myślę wbijać się w garniak jak jakiś ciul (chyba, że muszę- dorośli czasami muszą). A sporty uprawiam m.in. po to, żeby za 20 lat wstawać z łóżka bez bólu. Przeciętny 20-latek nie ma ze mną szans w sporcie. Najlepszy wiek dla faceta to 30-55 lat. Ma się już wtedy kasę, jeszcze siłę i przede wszystkim wyjebane na to, co ludzie powiedzą.

Gość po 40 stce
Daddy cool: amen! Pamięta ktoś Tine Turner? Kobieta robiła największą karierę gruuubo po 40stce. Żaden wiek nie jest " zbyt stary" żeby robić co się lubi. Niestety, ten temat tylko potwierdza jak smętni, przywiązani do stereotypów i ograniczeni zasadami są Polacy.

Gość gość
W każdym wypada o ile nie zagraża to zdrowiu.