Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdwójki

zmiana koloru sztucznego zęba z włókna szklanego

Polecane posty

Gość bezdwójki

Witam serdecznie Mam takie pytanie: 3lata nosiłam aparat ortodontyczny, nigdy nie wyrosła mi górna prawa dwójka i mam dostawioną z włókna szklanego. Niestety zaraz po zdjęciu aparatu nie mogłam wybielić zębów bo dentystka powiedziała, że trzeba odczekać przynajmniej pół roku po zdjęciu aparatu. Moim marzeniem są białe zęby,ale sztuczny ząb sam się przecież nie wybieli. Czy możliwa jest zmiana koloru u dentysty po wybieleniu na istniejący ząb z włókna szklanego czy musze wymienic na nowy z nowym kolorem??? Ktoś się orientuje??? Jeśli ktoś ma do polecenia dobry gabinet oferujący taką usługę w Warszawie to chętnie skorzystam. Pozdrawiam

Gość tez mamaaaa
tez mam i mi dobierali kolor do moich naturalnych, raczej musisz wyminic caly zabek

Gość good afternoon
Musisz wymienić zęba. Prawdopodobnie niedługo potem będziesz musiała wymienić z powrotem na ciemniejszy, bo wybielanie nie jest trwałe :P Jak to masz zęba z włókna szklanego? Na implancie, most czy co to jest?

Gość bezdwójki
most

Gość good afternoon
No to do wymiany... I zostaw sobie, bo pewnie jeszcze się przyda :P To taki typu Maryland? Z klipsami, wyjmowany?

Gość bezdwójki
dentystka ktora mi to robila nie informowala mnie o niczym... wiec nie mam zielonego pojecia z czego jest wykonany. nie wyjmowany, jest zbudowany na takiej nitce miedzy 1 a 3.

Gość Most na włóknie
Kto we Wrocławiu robił taki most i gdzie?

Gość Super sprawa
Most na włóknach szklanych - alternatywa dla implantu

Gość MariannaWernik
We Wrocławiu polecam implantologa dr Wojciecha Kołosowskiego!Przyjmuje w Unident Union Dental Spa!Super specjalista!