Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia0017

złe samopoczucie w ciąży :(

Polecane posty

Gość marysia0017

Witam Was Kobiety! Jestem w 9 tc, jest to moja pierwsza ciąża, co prawda nie planowana, ale jest i cieszę się z niej. Tak.. cieszę się... tylko sens radości przysłania mi złe samopoczucie. Wstaje rano i już mam dosyć.. za godzine kłade sie na łóżko bo nie jestem w stanie stać na nogach, czy coś posprzątać w domu.. oczy mi sie same zamykają. Po prostu jestem całkowicie bez żadnych sił. Na dodatek zgada, mdłości... codziennie... Nie mialam jeszcze robionych badań, bo bylam prywatnie u lekarza kiedy zatrzymał mi sie okres i zdecydowalam prowadzić u pani doktor ciąże tylko że prywatnie, a wizyte mam dopiero 4 lutego. I nie wiem czy to jest normalne. wiem że ciąża to stek dolegliwości szczególnie w I trymestrze, ale moje samopoczucie przeszkadza mi w normalnym funkcjonowaniu. Za miesiac idę do nowej pracy i nie wyobrażam sobie jak wytrzymam 8 h na nogach bez drzemki. Na dodatek w weekendy mam zjazdy na uczelni i siedze po 10 h na zajęciach i też nie wiem czy dam sobie rade. Mam kochającego chłopaka z ktorym planuje ślub już w kwietniu, wspiera mnie jak może, ale sił mi nie da swoich :( Pomóżcie :(

Gość ja jestem w 8 tygodniu
i też już mam dosyć :o Mdłości co prawda nie mam ale ciągle boli mnie brzuch i nie jestem w stanie normalnie funkcjonować. Jak nie brzuch to nerki czy plecy, czasami nie mogę się ruszyć. Oprócz tego tak samo jestem strasznie zmęczona. Dzisiaj wróciłam z uczelni wcześniej bo oczy mi się zamykały, Jeszcze dochodzą częste zawroty głowy, aż się boję że kiedyś gdzieś pójdę i się przewrócę bo naprawdę mam silne zawroty...

Gość fjfjf
To normalne w I trymestrze w drugim jest już lepiej:) W III jest najgorzej i uwierz będziesz chciała mieć takie dolegliwości jak w I:)

Gość marysia0017
no to pocieszyłaś mnie z tym III trymestrem :) To jak teraz tak sie czuje to ja nie wiem jak kobiety przebywają 10 ciąż i mają10 dizeciaków :)