Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzagi88

Zaczynamy starania o dzidziusia:) styczeń 2013

Polecane posty

Gość dzagi88

Hej kobietki :) Założyłam sobie wątek bo chciałam się z Wami podzielić tym że wraz z mężem zaczynamy starania o dzidziusia. Może to was nie będzie obchodzić ale i może gdzieś tam daleko są również kobietki które w Nowym Roku podjęły tą świadomą decyzje o zostaniu mamą. Mam 24 lata i uważam że już dojrzałam do tej decyzji. Chcemy wraz z mężem zostać rodzicami. Obecnie mam @ wiec za 5 dni zaczynamy działać. Aby ułatwić sobie trochę zakupiłam mikroskop owulacyjny. Czytałam trochę opinii na jego temat i myślę że to dobra sprawa za 5 dni zobaczymy jak się sprawdzi. No i to w sumie tyle :) Mam nadzieję że znajdą się kobitki z którymi będzie można porozmawiać i dzielić się doświadczeniami :) POZDRAWIAM

Gość jest pelno takich tematów
na forum mozesz dołaczyc a nie zakładac kolejny 10000 teamt na temat staran:O

Gość justikana
ja mmam nadzieje ze mi sie w tym roku wkoncu uda!!!! czekam juz 4,5 roku za 2 mc czeka mnie 3-cia inseminacja ......

Gość misiek666666
im mniej się starasz tym prędzej sie uda :)

Gość dzagi88
Wiem, że jest pełno takich tematów tutaj... ale ja chciałam mieć swój poza tym dziewczyny na forach już mają jakieś tam swoje tematy znają się a ja teraz mam tak dołączyć ni z gruszki ni z pietruszki :) Będę 3-mać kciuki żeby się udało. Przeraziłaś mnie z tymi latami... Współczuje bo pewnie w każdym miesiącu gdy pojawiała się@ byłaś załamana...

Gość justikana
duzo by mówic na ten temat ... zycze cierpliwosci a to na poczatku bardzo ,bardzo trudne!!!

Gość do autorkii
radzilabym obserwowac sluz i mierzyc temp. wtedy wiadomo kiedy jest owulacja chodz w 100% to monitoring ale za wczas u ciebie na to, itd itd i nic na sile bo sie nie uda i sie zablokujesz i tak jak pisze osoba wyzej cierpliwosci

Gość nibylandia0
trzeba byc dobrej myśli :) ja również staram sie o dzidzie ;) wynika z kalkulatora dni plodnych onlina ze dziś mam owulacje ;)

Gość dzagi88
Ajjj tak tylko się mówi im miej się starasz... po prostu osoby nie myślące o tym nawet nie zwracają na to uwagi i tak naprawdę się wtedy nie myśli o tym po ilu miesiącach zaszłaś w ciąże mogą na przykład po kilku lub kilkunastu miesiącach zajść . Wydaje mi się po prostu że gdy podejmujesz ta świadomą decyzje to czas do kiedy uda się zajść w ciąże po prostu strasznie dłuży a te które o tym nie myślą wydaje im się ze to hop siup i zaszły... :)

Gość barnej
jak możesz pisać, że dojrzałaś do dziecka, jeśli piszesz: kobietki, dzidziusia, 3-mać - mam nadzieję, że dorośniesz, bo inaczej dziecko będzie miało dziecko :)

Gość dwcale nie praswdaaaa
dzagi88 ja mam dwie znajome ktore bardzo bardzo chcialy i co udalo im sie jednej w 2 cyklu 3 w 4 cyklu to nie od myslenia badz nie myslenia zalezy

Gość dzagi88
Fakt jestem Świeżakiem jeżeli o to chodzi. Dlatego jestem tutaj może dowiem się czegoś fajnego i przydatnego. Jeżeli chodzi o sprawdzanie śluzy i pomiar temp. wszystko mam na szykowane. Śluz zaczełam sprawdzać od 3 cykli żeby zobaczyć i siebie poznać bo przyznam że wcześniej mnie to nie interesowało ale poczytałam i dowiedziałam się kilku informacji więc próbowałam je na sobie:) Nibylandia0 - no to bierzcie się z partnerem ostro do dzieła może się uda!! justikana- jeżeli masz tylko ochotę się wygadać pisz oczywiście nie będę mogła ci pomoc bo jak pisałam na początku zaczynam dopiero ale myśle że wsparcie również jest ważne.

Gość daga 13
Witam! My róweż zaczynamy starania o dzidziusia. Planuję współpracę z testami owulacyjnymi, bardzo dużo się o nich naczytałam i myślę że warto spróbować. Mamy już córkę więc marzy nam się synek, może przy pomocy tych testów nam się uda, ale wiadomo najważniejsze żeby było zdrowiutkie. a czy wy również współpracujecie z tymi testami?