Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowe ciastko

spacerówka trudny wybór. Co polecacie??

Polecane posty

Gość truskawkowe ciastko

muszę kupić chyba dwie. Jedna ma mieć pompowane koła, przednie skrętne, możliwość rozłożenia oparcia do spania, regulacja podnóżka. Może być 3 lub 4 kołowa. podoba mi się : mutsy 4rider buzz 3/4 ( tylko tu chyba są koła piankowe, nie wiem czy te małe kółka dadzą radę na śniegu) mura 3/4 ( zastanawia mnie ta budka, jak ona się sprawdza zimą? to samo w buzz) navington cadet ( tyle że ma piankowe koła) a druga mała, do auta. Nie muszę nosić wózka po schodach, więc waga nie ma znaczenia. Hm.. chyba że jest jedna która spełnia moje oczekiwania:) musi być nowa, bo ja już na używanych wózkach się przejechałam. Może kosztować 2 tyś byle była dobra i żebym nie klęła na nią

Gość Po twoich typach od razu widać
żeś pierwiastka. :) Lecisz na wygląd, a nie na praktyczne aspekty i komfort użytkowania.

Gość biala dama001
chce sie pochwalic ze ma duzooo kasy ;/

Ja mialam jane slalom pro nie jest tu podana ale polecam. Fajnie sie skladala do auta, lekko prowadzila, snieg ,bloto, gory, piach na wszystkim dawal rade....

Polecam Mamas&Papas Sola :) Jestem nią zachwycona i w trakcie spacerów słyszę komplementy, że mam śliczny wózek :) Kupiłam w kolorze Plum: http://www.babybabyonline.co.uk/mamas-and-papas-sola-plum.html choć Flora podoba mi się bardziej: http://www.polyvore.com/mamas_papas_sola_stroller_flora/thing?id=53197333 ale niestety ten model nie jest produkowany na rynek polski :(

Gość pytanie tylko po kij? bo ani
to praktyczne ani wygodne, tyle co tapicerka pocieszna.

Gość truskawkowe ciastko
nie jestem pierwiastka, nie lecę na wygląd, ale nie trafiłam jeszcze na dobry wózek. Dlatego pytam was, bo te co znalazłam wydają mi się porządne. I wcale nie marzę żeby wydać 2 tysiaki na wózek. Napisałam że ma być dobry:) drogie mamy co polecacie w teren??:)

Gość malwinka111tryt
w teren to jakiegos dobrego joggera (ale prawdziwego, a nei wozek robiony na joggera)!!! moze nawet taki przerabiany na przyczepke rowerowa. Przyczepki sa rewelacyjne!

Gość tata:)
Ja polecam conneco juupi, to jest typ parasolki fajnie się składa do samochodu, w zimie też da się jeździć, ogólnie wytrzymały, jedyna wada to w niektórych miejscach zbyt mało materiału zostało podszyte... ogólnie polecam, zastanawialiśmy się nad traprem, ale mamy duże dziecko i był za maly:)

Gość truskawkowe ciastko
jogger no właśnie na nie też zerkałam. jeszcze ten mutsy wydawał mi się oka, ale mój m. mówi że przy tym stelażu nacisk jest na przednie koła i może być tak że jak będzie jakiś większy śnieg to d*** blada

Gość kolorowanka12
ja też się zastanawiam nad mutsy 4rider i cadet navington... Zależy mi na przekładanym siedzisku. Boję sie, że mutsy będzie zbyt duzy, a znowu cadet to na zimę chyba niezbyt przez te przednie koła, są malutkie

Gość kolorowanka12
ja też się zastanawiam nad mutsy 4rider i cadet navington... Zależy mi na przekładanym siedzisku. Boję sie, że mutsy będzie zbyt duzy, a znowu cadet to na zimę chyba niezbyt przez te przednie koła, są malutkie

Gość mama007
mam mutsiaka 4rider, od niedawna jako spacerówke właśnie no i na śniegu właśnie dupa raczej :/ Może byłoby inaczej, gdyby siedzisko było zamontowane przodem do kierunku jazdy, ale jeszcze nie próbowałam.

Gość kolorowanka12
mamo007, a jakie wrazenia jezeli chodzi o mutsy? Czy jest to bardzo masywny wozek? Jak Ci sie nim jeździ?

Gość truskawkowe ciastko
czyli m. miał rację. a x landery? jak sie sprawdzają zimą????

Gość isoola
Ja mam x-landera x1 moze juz starszy model, ale zimą sprawdza się super!:)

Gość jeep urban liberty
3 duze pompowane kola jada jak czolg po sniegu, blocie czy piachu!

Gość bebetto nico
ja mam bebetto nico, polecam

Gość moja idolka
Ja polecm roana maritę ale jak Ci się podobają te kosmiczne to pewne Ci się nie spodoba. A parasolkę mam Peg Perego Si. Rewelacja. Latała z nami, (wiadomo jak na lotnisku traktują wózki) i jest super.