Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hcgfg

jesteś tutaj karolu k. ?

Polecane posty

Gość hcgfg

poznaliśmy się w necie kiedyś pamiętasz ?

Gość karolu k.
tak,pamietam,tęsknisz?

Gość szczał w POtylice
Facet w Stanach miał kurzą fermę. Wszystko szło dobrze do czasu jak zdechł mu główny kogut rozpłodowiec. Farmer wybrał się na targ celem zakupu nowego koguta. Chodzi, chodzi... ale nic godnego uwagi nie widzi - wtem zaczepia go nieśmiało jeden malutki człeczyna i powiada, że posiada dla niego odpowiedniego rozpłodowca. Farmer niepewny prosi o jakiś opis możliwości i ewentualne referencje kogucika. Człeczyna zaczyna opowieść o wspaniałym i bujnym życiu seksualnym koguta, jak to zapłodnił wszystkie jego kury, a miał ich dużo, i nie dość mu było, więc się zaczął dobierać do żony opowiadającego, a to już przesada, więc go sprzedaje. Farmer pomyślał: "Jestem samotny, więc to nie problem...", po czym rzekł: - OK, biorę! Zawiózł go na swoją farmę i powiada: - Masz tu koguciku 3000 kur do obrobienia, zaczynaj pracę! Wraca po 2 godzinach i co widzi? Wszystkie kury w siódmym niebie - mają dość, kogucik biedny leży na środku prawie nieżywy, oczka zamknięte, ledwo oddycha, krążą już nad nim sępy... Farmer ze łzami w oczach podchodzi i użala się: - Biedny koguciku, nie musiałeś tych wszystkich kur tak od razu... Po co było się tak przemęczać! Teraz zdychasz i co ja zrobię?! Kogucik odchyla jedną powiekę i syczy: - Spierdalaj, bo mi sępy spłoszysz!!!

Gość hcgfg
tęsknie.... Chciałabym Cię zobaczyć ... Ale w necie nie ma anonimości.. Dlatego zdecydowałam że nie lepiej będzie nie nawiązywać z sobą kontaktu. Ale chciałabm Cię poznać....

Gość karolu k.
skoro chcesz,to jakie wyjście widzisz?

Gość hcgfg
chcesz mnie poznac?

Gość karolu k.
chcę

Gość szczał w POtylice
Młody rolnik ogląda sad i poucza własciciela: - Pan ciągle pracuje w oparciu o stare metody. Będe zdziwiony, jeśli z tego drzewka uda się panu uzbierać choćby 10kg jabłek. - Ja też będę zdziwiony, gdyż zawsze zbierałem z niego gruszki!

Gość szczał w POtylice
Młody rolnik ogląda sad i poucza własciciela: - Pan ciągle pracuje w oparciu o stare metody. Będe zdziwiony, jeśli z tego drzewka uda się panu uzbierać choćby 10kg jabłek. - Ja też będę zdziwiony, gdyż zawsze zbierałem z niego gruszki!

Gość hcgfg
zdaje mi się że ostatnio widziałam Cię w tramwaju czy to byłeś TY?

Gość hcgfg
Zdaje mi się że ostatnio widziałam Cię w tramwaju jadącym w kierunku przy Malcie czy to byłeś Ty? Czy to był ktoś inny ?