Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Admin zabrania mi pić!

Polecane posty

Na szczęście żadnego syndromu nie ma, a wręcz przeciwnie, bo przemożny głód i też będę musiał się do sklepu wybrać... Dziękuję Panie kapitanie, oby się spełniło zwłaszcza z tymi hożymy

No właśnie, po tym lisim futrze, bałem się o zdrowie Foxy... Będę wypatrywał rudobarwnych zjawisk, gdzieś pomiędzy makaronem a nutellą

Brahmin, o tej porze wszystkie lisy sa szare, wiec to futro musi byc z kolekcji jesiennej... :(

Ty tak lubisz Foxy abym pod Toba bywał.Zresztą zawsze mi sie to trafia.Cholera co za świat nastał,Toż pozbywacie nas atrybutów.:O:(

To w takim razie to zimowe "ufutrzenie" jest nieco smutne. Ono traci kolorek w wyniku spadku energii?

Raczej dla kamuflażu :) Trudniej ustrzelic lisa, który się zlewa z zimowym otoczeniem, za to lisicy łatwiej polować :)

Już nawet pchanie nic nie daje... informatyk kafeteryjny chyba wpadł w ciag alkoholowy. A może w string :)

Dzień dobry wszystkim :) Wy już na nogach? po imprezie...? To się nazywa szybka regeneracja hehe Zróbcie mi tez zakupy...Nie chce mi się tyłka z łóżka podnosić.

Hehe, idealne polowanie wygląda tak, że to ja sobie wybieram mysliwego. Jak juz znajde, to migne mu kita raz czy dwa i wtedy on na mnie poluje. Trudno ustalic, kto jest mysliwym a kto zwierzyną ;)