Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

somsiad w sali w szpitalu dziwnie sie na mnie gapi dlaczego ???

Polecane posty

Gość geejjjjjjjj
ale ściema, ble ble to projekt

Gość Marian Twardy
Odstaw psychotropy

Gość do ble ble
a jaką masz chorobę że tak dlugo siedzisz w tym psychiatryku ???? co ci jest masz schizofrenię ?

cisteczko to taka ściema- jak wziełes to po Tobie... :O

Gość Marian Twardy
Ble Ble jest tak naiwny jak male dziecko

a rodzice nie uczyli aby od nieznajomych Panow nie brac cukiereczkow, lizaczkow i ciasteczek?

Gość na co chorujesz
odpowiesz w końcu jaka masz chorobę ????????????????

o, to jeszcze wieksza pomysłowosc....ale i tak nie wierze Ci :P

Gość na co chorujesz
słuchaj skoro masz schozofrenie to na PEWNO WYDAJE CI SIE ŻE TEN FACET Z SALI SIĘ NA CIEBEI GAPI.,,, po prostu masz urojenie ...i tyle ..

Gość na co chorujesz
szkoda mi cię .. bo schizofrenia nieuleczalna niestety - zresztą jak wszystkie choroby psychiczne ... leki musisz brać do końca życia ... i zero perspektyw znaleznienia pracy ....masakra.... żyjesz z taką świadomością czy nikt o tym ci nie powiedział ?

eh, no teraz to troche ... znam kilka osob z ta choroba, pracujace, majace rodziny i bez objawow. Dobry lekarz i odpowiednio dobrane leki. I nie zapominajmy ze schizofrenia to tak naprawde "wor diagnostyczny"- jak nie wiadomo co to schizofrenia. Sama ja mialam zdiagnozowana jak sie okazalo blednie, i na cale szczescie to tylko lekami bym sie niszczyla... :P

Gość heheh ale temat
kiedy wychodzisz, jakie masz zalecenia rozmawiales z psuycholkogiem albo psychiatra o tm, ze masz problemy w nawiazaniu relacji z kobietami ?

Gość Loooser pomarańczowy
może cię zapoznają z jakąś kobietą.

Kamil jgora pisał, że dali mu na to jakies prochy. Pogadaj z nimi, to Ci powiedza moze co masz robic. Zreszta ja Ci pisałem, ale Ty chyba nie chcesz próbować.

Gość do ble ble
a jaki masz zawód sumtasku ???? jesli masz dobry zawód to znajdziesz babe :) a co do schizo to zależy jaką masz postać tzn jaki rodzaj .. z niektórymi rodzajami da się żyć i pracować też no i do końca nie wiemy czy ta schizo zdiagnozowali ci lekarze tak na 100 procent pewnie a ile masz lat ? lubisz psychiatrów ?

Looooser jeszcze bede gadal a mam dobra pania psychiatre :) Lekarze zdiagnozowali u mnie schizofrenie paranoidalna wiem jedno musze sie leczyc do konca zycia i nie moge pic alkoholu omine jedna dawke i moge znowu trafic do szpitala bo powiecmy ja bede uwazal ze jest ze mna wszystko wpozadku a rodzina czy opcy zauwaza zmiane na zle i siup do psycholandu