Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

somsiad w sali w szpitalu dziwnie sie na mnie gapi dlaczego ???

Polecane posty

Gość jej chodzi o to
ona pyta o to czy nie rozpoznajesz u siebie stanu takiego że czujesz że dzieje się z Tobą coś dziwnego Niektóyz schizofrenicy którzy dobrze rozumieją chorobę i wiedzą że są chorzy i przyznają sie do tego przed samym sobą rozpoznają czasem nadejscie tzn pogorszenie stanu zdrowia psychicznego ..

Gość jej chodzi o to
*niektórzy

Gość trzeba uważać
bo po niektórych psychotropach się tyje ale lepiej utyć niż waryjować Wiesz ale schzofrenia paranoidalna to jest jedna z tych trudniejszych ....ale skoro masz dobre leki i nie będziesz pił to może będzie jako tako .... Nie zakładaj rodziny bo ta choroba jest gentyczna ....więc dzieci też miałyby schozo a tego chyba nie chcesz masz jakaś dziewczyne ? myślę że nie ...więc lepiej nie miej ...bo i tak od ciebie ucieknie

Gość szkoda mi bardzo
szkoda mi bardzo autora wątku bo to biedny chory człowiek ...:( nie będzie rozumiany przez społeczeństwo .. odpychany i poniżany oraz izolowany .. Trudno żyć takim osobom czasem popełniają samobójstwo [ ale jamu jak na razie to chyba nie grozi ...] życzę spokojnego życia ....Ci

ja umiem ten stan rozpoznac sama, do innych nie dociera ze cos sie zaczyna z nimi dziac... ale rozne sa choroby....

Gość do ble ble
a tam, nie martw sie sasiadem a choroba jak choroba, biez leki to bedzie oki.

Gość do boony
to w końcu jesteś chora czy nie bo raz pisałas że stwierdzili u ciebie schizofrenie a potem pisałaś że to była pomyłka a teraz znów piszesz że rozpoznajesz u siebei stany psychotyczne ??? więc w końcu jesteś chora czy nie ?

hehehe..... wg. Ciebie stany psychotyczne to tylko schizofrenia? Gdzie ja napisalam ze to AKURAT schizofrenia?

i tu wlasnie wychodzi na jaw stan wiedzy naszego spoleczenstwa o chorobach..... wszystkich....

Gość do boony
nie stany psychotyczne to nie tylko schizofrenia psychoz jest wiele ..... kochanie pracuję w tym

własnie, skoro wiesz i pracujesz to co Toba kierowalo ze wysunełaś błędne wnioski?

a ja mam wrazenie ze Ty to taka-sobie-ja... no ale moge sie mylic....:O

Gość bardzo zabawne że l
że ludzie piszą że są chorzy umysłow a swoje foty tu pokazują tzn pisze o bonie super reklama ha ha ha

Gość a kogo obchodzi
kogo obchodzi boona nikogo ! jak chce niech założy sobie inny wątek i pisze w nim o sobie My tu piszemy o ble ble i jego sąsiedzie z sali Ble Ble jak tam Twój sąsiad ?? zaprzyjażniłeś się z nim ???

takiej wlasnie odpowiedzi sie spodziewalam.... skoro, jak piszesz "pracuje w tym" a taki reprezentujesz poziom, to wcale sie nie dziwie ze w takim "ciemnogrodzie" zyjemy.... Swoja droga- ja nie mam sie czego wstydzic, to raczej Ty powinnas "kochana"

wlasnie- prosze nie pisac o mnie, tylko do ble ble- ja swoje wypowiedzi kieruje do niego !

Gość gdzi ejsteś ble ble
ble ble odpowiedz nam na pytania ???? gdzie jesteś ? bo tu brak ciebie