Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierdupierdu

Czy któraś z was kobiet o tym słyszała / miała tak?

Polecane posty

mam na swoich wargach miejszych sromowych takie białe grudki/krostki.. Sa twarde, podskórne i nie bolą. Moja starsza siostra powiedziala mi ze miała kiedys tak samo. Kupiła płyn do higieny intymnej i samo zeszło. Mówiła tez ze miała to długo. Ja to mam od jakiegos miesiaca i jest tego wiecej, poniewaz mam tez takie 'pofalowane' wejscie do pochwy. Ginekologa mam dopiero pod koniec miesiaca.. Wiecie moze co to jest? a moze miałyscie cos takiego? powinnam sie tym martwic?

Gość oto cala pravda
klykciny

patrzałam w internecie i te kłykciny wyglądają inaczej, ale moze ma pani racje. moje są pod skóra, a te kłykciny wyglądają raczej jak brodawki. Czy to cos powaznego?

Myślę iż Twoja siostra miała racje i powinnaś bardziej zadbać o higienę intymną ale nie tylko przez stosowanie płynów do higieny intymnej ale również probiotyków takich jak np. lactovaginal stosuje się go dopochwowo , zawiera w swym składzie pałeczki kwasu mlekowego które pomogą Ci przywrócić naturalne pH , myślę iż zastosowanie go zniweluje twój problem i usunie ewentualną bolesność miejsc intymnych :)

Gość labambba
to są zatkane gruczoly jakies tam, nieszkodliwe dla zdrowia. jesli ktos ci wmawia klyckciny to nie sluchaj, tylko sie zbadaj, pamietaj tez ze grudki perliste sromu czesto sa mylone z klykcinami a sa nieszkodliwe (do tego czesto nawet lekarze o nich nie slyszeli, niedouczeni)