Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcemieckrotkiewlosy

Jak uzyskac taką fryzurę?

Polecane posty

Dziewczyny, mam włosy ściete na tzw. boba i zawsze ukladam je na gładko, ale marzy mi sie taki bob potargany jak tu: http://www.fryzurykrotkiewlosy.eu/krotkie-fryzury-bob-potargany.html (szczególnie Victoria Beckham) Próbuję i próbuję i nie udaje mi się takiej fryzury uzyskać. Doradźcie cos.. jak zrobić takie włosy?

Gość moze zainteresowana...
na moje oko, to viktoria ma zrobione te fale prostownica ale pewna nie jestem. mam nadzieje, ze wiesz o co chodzi i zaraz nie wyjedziesz z tekstem, ze prostownica jest do prostowania ;) :P

no albo lokowka, ale nie za mocno, tylko delikatnie

Wiem o co chodzi, próbowałam prostownicą, ale mi takie ładne nie wychodzą, może kwestia (braku:P) wprawy.. Popróbuję jeszcze.

musze cie pocieszyc, ze mi tez prostownica nie wychodza- mam wlosy malo podatne na wszelkiego rodzaju loki, fale itp. A tak mi sie marzy jakas fajna fryzurka a nie te proste straki :O jak juz mi sie uda zrobic cos fajnego, to za pol godziny znow sa proaste i nie pomagaja zadne pianki i lakiery... echhh... :O

Gość facet na 102
chcesz mieć mopa na glowie?

To inna sprawa, też mam takie niepodatne na nic włosy, ale chcę chociaż spróbować zrobić taką fryzurę żeby mi wyszla.. Po prostowaniu trzymają się całkiem spoko (chyba że pada deszcz), może jak mi wyjdą fale, to też przetrwają.

Gość nie mogę :)
prostownico-lokówka do tego guma lub pasta i lakier , zrobisz fale , łeb w dół i nakładasz trochę gumy lub pasty mierzwisz, lakierujesz lekko , podnosisz łeb i kombinujesz tu przyczeszesz tu postawisz itp proste jak konstrukcja cepa ( też mam proste mało podatne włosy )

Gość gość
Pomocna będzie sól morska w spreju a prostownice urzyj dopiero po godzinie od suszenia. Powodzenia.

Fajne wychodzą loki po curl secret z babylissa. Sama wciąga pasma i robi własnie takie bardziej luźne fale niż loki.