Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamaama

Przeprowadzka do innego miasta.pOTRZEBUJE PORADY.

Polecane posty

Gość mamamamaama

Z partnerem mieszkamy w moim miesice rodzinym. Jego rodzina mieszka w innym miescie- 100km od nas. Moi rodzice nie zyja, z dalsza rodzina mam slaby kontakt.Znajomym bliskim tez nie mam.I nie ukrywam mimo ze mam partnera i dziecko czuje sie tu samotnie. Wiele razy myslaslam na d tym aby przeprowadzic sie blizej ich. a jedyna rzecz ktora mnie tu trzma to mieszkanie, ktore dostalam z um. A tak albo mieszkac na poczatku z tesciami a potem poszukac stancji. ale szkoda mi tego mieszkania co mieszkamy. i babcia by sie wnuczka zajela. I BYLO BY DO KOGO POJECHAC na niedzielna kawe a tak to ciagle sami we 3.Odyzlabym psychicznie majac wiekszy kontakt z ludzmi.

Gość mamamamaama
up

Gość mamamamaama
nikt sie nie ywpoie?

Gość vhghjjhjhj
jesli czujesz sie samotna i masz ok tesciow to sie przeprowadz. a nie bedziesz tesknic za rodzinnym miastem?

Ja myślę, że nie ma co się na siłę przywiązywać do starego mieszkania. To w końcu tylko mury, a tam daleko czekają prawdziwi ludzie. Pewnie boisz się przeprowadzki, ale to nie musi być takie straszne z pomocą firmy przeprowadzkowej Japa, która od razu powie CI mniej więcej ile to zajmie i jaki będzie jej koszt.

Gość gość
i jak poszło? bo jestem ciekawa, czy się zdecyodwałaś. No może i nie ma co się przywiązywać, ale jednak jakby nie było czuje się sentyment nawet i do murów.