Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaka6756

do dojrzałych panów

Polecane posty

Gość opopopopopoo
a ja juz ze swoim czekam 11 lat i uwazam ze to mniej wiecej dobry czas na zareczyny

Gość opopopopopoo
22:59 marne prowo, jak juz robisz to choc z klasa zazdrosnico dupodajko!

Miłość jak jest to przecież dzieci nie przeszkadzają, ważna jest miłość a nie przejścia jaki były

Gość gosiaka6756
hehe mój poziom intelektualny i poziom intelektualny moich bylych nie ma tu nic do rzeczy. Nie każdy ma wypisane na czole, że lubi wypić albo, że jest nieodpowiedzialny. Cieszę się bardzo, że są kobiety, które trafiają na porządnych facetów. Ja też myślałam, że moi są porządni. Zawsze zaczynali szaleć, kiedy byłam w ciąży. Może poczuli się zbyt pewnie i stwierdzili, że już można zacząć być przygłupem.

Gość opopopopopoo
ale wy ludzie glupi jestescie tylko wam w glowie pedofile a nikomu nie przyjdzie do glowy ze to moze milosc i nie jest desperatem,jest przystojnym 45-latkiem,byc moze to ze jest Niemcem sprawia,ze ma inny poglad na pewne sprawy,he he xxxxxxxxx hahaha, pewnie cie znalazl na stronie zona ze wschodniej europy czy cos w tym stylu. on utrzymuje ciebie i twoje bekarty a ty mu codziennie w zamian chapiesz dzide i popuszczasz szpary.

Gość goska,nie sluchaj tych chlopta
tomeh-dokladnie ale niektorzy ludzie sa bardzo ograniczeni umyslowo a zycie roznie sie uklada nie zawsze po naszej mysli

Gosiu, ale jaki czas upłynął od narodzin pierwszego dziecka i od momentu, gdy już wiedziałaś, że z "pierwszym" nic z tego nie będzie do zapoznania moczymordy oraz do dnia, gdy dowiedziałaś się o drugim dziecku? Sporo pytań w jednym zdaniu ;-)

ty debilko od 12 lat mieszkam w DE

Gość opopopopopoo
ale fakt faktem ze szlag mnie trafia jak taka locha z bachorem dostaje pierscionek po 8 miechach a ja musze sie o to upraszac od tylu lat

Gość chyba? madrzejsza
"hehe mój poziom intelektualny i poziom intelektualny moich bylych nie ma tu nic do rzeczy. Nie każdy ma wypisane na czole, że lubi wypić albo, że jest nieodpowiedzialny. Cieszę się bardzo, że są kobiety, które trafiają na porządnych facetów. Ja też myślałam, że moi są porządni. Zawsze zaczynali szaleć, kiedy byłam w ciąży. Może poczuli się zbyt pewnie i stwierdzili, że już można zacząć być przygłupem." tylko ze to idzie mniej wiecej wyczuc czy ktos jes w porzadku i jest inteligentny.......

Gość gosiaka6756
to ja odpowiem tak: między dziećmi jest 5,5 roku różnicy :P

Gość opopopopopoo
nie rob podszywow dupodajko z bekartami bo ci to marnie wychodzi. spakowalas sie juz?????? utrzymanko

Gość Kosmita z reklamy
"Miłość jak jest to przecież dzieci nie przeszkadzają, ważna jest miłość a nie przejścia jaki były" Mało wiesz o życiu i nie znasz kobiet. ...Chyba że lubisz zasypiając u boku kobiety dla której jesteś ntym, zastanawiac się czy jest z toba z miłości czy ze strachu że nikogo więcej już nie pozna... Poza tym prawdziwie kocha się tylko raz

Gość gosiaka6756
obaj byli inteligentni. Podobno psychole już tak mają, że ich IQ jest powyżej przeciętnej. Skoro jesteś mądrzejsza, to powinnaś wiedzieć takie rzeczy

Gość opopopopopoo
przepraszam za wybuchy agresji, ale chce wreszcie miec pierscionek na reku. nawet z cyrkonia!!!! ile jeszcze musze czekac??

Gość opopopopopoo
goska to skoro miedzy dziecmi jest 5,5 roku roznicy to nie pisz ze z tym drugim to byl wieloletni zwiazek. bo odrazu go przeciez nie poznalas, a jak juz poznalas to w ciaze po 1 randce tez nie zaszlas. no i jeszcze te 9 mies zanim sie urodzilo.

Gość gosiaka6756
a skąd my to mamy wiedzieć?? zapytaj swojego faceta :P

bede mieszkac w berlinie w wielkim domu!! najwazniejszym meblem bedzie lozko!!! bede bogata :)

Gość gosiaka6756
wieloletni to 4 lata, może to dla niektórych nie jest wiele lat :P a z pierwszym już po narodzinach wiadomo było,że nic nie będzie. nie pomagał mi przy dziecku i wolał siedzieć u swojej mamusi niż z nami :P

Gość opopopopopoo
ty jełopko skonczona :) ja od dawna mam meza i dzieci hahahaha ps. twoj sukces zyciowy: po 8 miesiacach dostac pierscionek od NIEMCA

Dwoje dzieci? Może bym i je zaakceptował, ale byś musiała zaakceptować moje hobby, bo lubię damskie ciuchy na sobie:-)

Gość opopopopopoo
i co od razu jak sie pierwsze dziecko urodzilo weszlas w zwiazek z nowym facetem???

Gość gosiaka6756
zabawne :P ja czasami noszę męskie :P

Gość gosiaka6756
nie od razu. Jak dziecko mialo rok

tak jest to moj sukces ty zazdrosna debilko

Czyli po ok. 4 latach i 4 miesiącach zaszłaś w ciążę z drugim... Zanim Cię "pierwszy" opuścił też musiało kilka miesięcy minąć po narodzinach pierwszego dziecka. Obstawiam, że jakieś 2 lata byłaś z moczymordą i zdecydowałaś się na drugie dziecko, bo uznałaś, że ten "drugi" jest odpowiedzialniejszy od tego "pierwszego". To wciąż za krótko, by poznać dobrze faceta, a tym bardziej począć z nim dzieciaczka.

Gość gosiaka6756
widocznie źle oszacowałam :P no cóż... życie :P

Gość Elektronikełe
parę dni temu był temat założony przez faceta z dzieckiem i jakoś kobiety nie chętnie się wypowiadały, więc dlaczego faceci wolni, bez zobowiązań mają wiązać się z facetką z dwojgiem dzieci i każde z innym

Gość opopopopopoo
sluchaj głupia cipo nie wiem czego ci mam zazdroscic? ze sobie narobilas dzieci z durnymi facetami i teraz musisz popuszczac niemcowi zeby ciebie i twoje bekarty smierdzace utrzymywal?????

nie musze popuszczac ale chce,he he a jakbys mojego zobaczyla to by cie slina zalala z twojego brudnego ryja