Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karol12

rozmowa o sexsie z kobietą

Polecane posty

cześć jest tutaj na forum jakaś miła dziewczyn która by chciała pogadać o sexie

Gość lola1977
tak.a o czym dokładnie?

np,: dlaczego moja dziewczyna nie chce połykać spermy podczas sexu oralnego , do niczego ją nie przymuszam broń boże

nie krepujące nie jest to dla niej spróbowała kilka razy i już od ponad roku nie chce do buzi spermy ale też nie powiedziała że tego nie zrobi w przyszłości. Może ze mną jest coś nie tak

Gość mala muszka leci
nie martw sie raczej nie jest z Toba nic "nie tak". Ja mialam roznie, z jednym chlopakiem nie bylo problemow a z innym nie mialam na to wcale ochoty, duzo zalezalo od zapachu i smaku spermy - na co masz wplyw tylko czesciowo - poprzez dietę... ja bym zapytala wprost dziewczyne czemu, z moim partnerem o tym mowilismy, ogolnie w ogole rzadko konczy w buzi bo ostatnio mi to jakos przeszkadza, ale zdarza sie ze sama mam na to ochote ale nie polykam spermy a na marginesie, jakie to ma znaczenie? przeciez to akurat najmniej wazne czy polyka czy nie :)

Gość głupia baba chce kochać
napisales ze polykac, ale to ja tez od jakiegos czasu nie lubie w buzi i to nie dlatego ze z facetem jest cos nie tak... mam nadzieje ze mi to minie bo wiem ze to lubicie :) ale moj ogolnie o to nie naciska, a jak sama z siebie tak zrobie to jest milo zaskoczony :P

Gość mala muszka leci
to normalne. mam kolezanke ktora w ogole nie uprawia seksu oralnego - TO JEST NIENORMALNE!

Gość oralna
i nie wie co traci...

Gość nhhfcv
o sexie sie nie gada tylko sie robi