Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenn

Dzień Babci

Polecane posty

Gość Milenn

Hej, macie jakieś pomysły na prezent dla babci? Mam już 21 lat, więc wszelkie własnoręczne upominki odpadają, wiem że dla babci liczy się coś od serca itd, ale wyprawia obiad dla wnuków, więc spędzę z nią czas i to będzie od serca a poza tym chciałabym jej dać coś fajnego, praktycznego. Szczególnie, że ma jeszcze troje nieletnich wnuków (5, 7 i 10) więc od nich dostanie laurki itp zapewne i ma jeszcze jednego wnuka rok młodszego ode mnie i też na bank od niego dostanie coś normalnego, kupionego

Gość Mgr.
moja babcia zawsze cieszy sie z wina albo nalewki

Gość Mgr.
dzisiejsze babcie nie siedzą na fotelu bujanym, predzej na krześle przed komputerem. -można wykupić prenumerate na ulubiony tygodnik lub miesięcznik, -sieciówkę np. kwartalną komunikacji miejskiej, -ulubiony zestaw kosmetyków, -karnet do EMPIKu -karnet do kina -karnet do spa lub na fitness dla seniorów -karnet do rossmanna --kijki do nordig walkiing -kwiatki w ozdobnej doniczce -modną apaszkę, jest tego cała masa :-P

Gość suzi-su
a twoja babcia jest z wawy moze? ja swojej kupilam voucher w elite, taki salon medycyny estetycznej, moja babcia jest dosc mloda jak na babcie, ma 58 lat i stwierdzilam by ktos pomogl jej wydobyc troche piekna i zrelaksowac, by poczula ze wreszcie sie ktos nia zajmuje a nie tylko ona domem, dziadkiem, wnukami itp ;) chociaz jak jestes z innego miasta to pewnie tez oferuja rozne zabiegi dla dojrzalych kobiet, uwazam ze to super pomysl

Gość Milenn
Rzeczywiście takie karnety to super opcja, dzięki Mgr i suzi ! Pomyślę nad tym i popatrzę na ofertę tego Elite ;) Aż mi głupio, że samej mi to nie przyszło do głowy :P

Gość mam 50+
ja dostalam kiedys od wnuków kanarka z calym wyposazeniem. jest ulubiencem calej roedziny. oczywiście w klatce przebywa tylko w nocy :-)

Gość krystyna też z gazowni
kupiłam babci praktyczny portfel....z załącznikiem tj. kupon totolotka i 1 gr. :-P

Gość gyuu8
mgr skąd tyle wiesz o potrzebach Babć:)?Dobra z ciebie wnuczka.

Gość bonio
co daliście swojej babci?

Gość Bartek 26.
ja mojej jedynej kochanej babci złożyłem życzenia bo moja babcia umiera w hospicjum jest już nie przytomna jakie to jest smutne

Gość do wyżej......
to miałeś szczęście jeszcze złożyć jej życzenia a ona... jeszcze je otrzymać od swojego wnuczka :-)

Gość pappapapappaapa
Bartek pomodle sie za nia :)