Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaMiłosza

wózek combi hauck

Polecane posty

Gość czarnamala
ładny wózek i rzeczywiście niedrogi. Koleżanka miała wózek tej marki i było bardzo zadowolona ale nie wiem jaki model.

Gość hdlweqihdwl
jak można kupować coś czego się nie pchało i nie podnosiło ? Czy ty kobieto jesteś normalna? Jeśli kupiłaś czołg którego nie podniesiesz żeby zapakować do samochodu a jak wsadzisz dziecko to będzie tak cholernie ciężki ze będzie ci się wydawać że pchasz wóz z toną kartofli to co zrobisz? Jak będzie cholernie cięzko przejechać przez krawężnik zeby przedostać się na chodnik to co będziesz robić? Ludzie czy wy myślicie przed zakupem wózka czy patrzycie na jego wyglad?

Gość hdlweqihdwl
no i 16 kg + pewnie z 3 kg gondola +kilogramy dziecka = gratuluje wyboru hahaha

Gość mamaMiłosza
W opisie masz wszystko opisane, ze czego jest wózek zrobiony, ile waży itp itd... Poza tym mieszkam w Holandii i nigdzie nie widziałam sklepów z wózkami a towar zakupiony w internecie można zwrócić więc jeśli nam sie bardzo nie spodoba to go odeślemy. Aczkolwiek nie sądzę by był aż tak zły a 800 czy 1000 euro nie widzi mi się wydawac

Gość b ładny wózek
mi sie podoba

Gość hdlweqihdwl
no własnie matołku mam opisane wszystko w opisie i ta waga jest imponująca hahaha 16,6 kg Wierzyć się nie chce że sa takie idiotki....

Gość kaska2112
Mnie sie bardzo podoba:-) a 16 kg do bagaznika kazdy glupi potrafi wrzucic. A nie sorry, tu sa same kruche szczuple kobietki, ktore max podnosza swoje zlamane tipsy z podlogi. Wozek ma za zadanie tylko jechac. A jak sie znudzi, to sobie kupia nowy:-)

Gość Jakim sposobem mieszkając
w Holandii nie widzisz sklepów z wózkami? Wychodzisz czasem z domu? Do miasta jeździsz? Lub na obrzeża? Tam są MEGA sklepy z rzeczami dla dzieci i do tego jeszcze rekonstrukcje różnych nawierzchni w sklepie, żeby można było popchać wózek i sprawdzić jak się prowadzi na dechach, kocich łbach, kostce, żwirze itd. Sama nie wiesz co piszesz dziewczyno.

Gość Jakim sposobem mieszkając
Poza tym jaki rozsądny człowiek mieszkając w Holandii kupuje towar z niemieckiego sklepu internetowego? Chyba po to tylko, żeby zabulić za przesyłkę, a potem jeszcze ewentualnie za zwrot...

Gość katastrofffa
Wozki ladne w miare aczkolwiek nie za dobre.Mialam Hauck nie pamietam modelu wsciekalam sie na kazdym krawezniku,na kazdym zjezdzie ,podjezdzie ,zakrecie.Kolka czesto sie blokowaly ,zawsze zjezdzaly na prawa strone,niemozliwoscia bylo pchac go jedna reka bomoglabym kolka z min krecic w miejscu .Praktyczne jedynie to ,ze mozna latwo wmontowac fotelik do wozka dzieki czemu nie budzilam malucha.Po poltora roku wozek sie rozklekotal.Moze to model,moze to firma ciezko mi ocenic.Ja osobiscie nie dam sie juz nigdy namowic na to '"cudo"

Gość Wózek waży 9,1 kg
Cały komplet waży 16,6. Napiszę krótko : to bardzo dobry wózek za te cenę. Idealnych wózków nie ma.