Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ronaldo wadowice

czy waszym zdaniem samotne matki to kurwy?

Polecane posty

Gość ronaldo wadowice

wyłączam wdowy oczywiście

Gość cedynia festyn
w większości tak cierpią na tym, które się nie puszczały a " wpadły "

Ileż można wałkować ten sam temat :o ? Seks uprawiają 2 osoby z tego co wiem wiec obie powinny się starać alby nie było tego przykrych konsekwencji. Jak ludzie są niedojrzali to tak się właśnie kończy - pseudo tatuś i samotna matka Ludzie zacznijcie się zabezpieczać i nie będzie kłopotu

To takie same kobiety jak kazde inne, albo nawet szczesliwsze, bo maja dziecko. Mam kilka kolezanek, ktore bedac tzw. samotnymi matkami (choc przeciez taka matka przeciez nie jest samotna, bo ma dziecko) znalazly sobie kolejnych partnerow, o wiele bardziej wartosciowych niz ci poprzedni.

Gość cfgbdhdbndjdb
Maciek bo jak już kobietą wpadła z byle kim to dopiero szuka wartościowych porządnych mężczyzn.

Jedna nawet Hiszpana, ktory jest w wolnych chwilach basista w zespole rockowym w Barcelonie;)

Gość 12018813133
temat wałkowany milion razy - takie kobiety w większości przypadków szukają ojców dla dziecka i sponsora - uczucie mniej ważne, ważniejszy pieniądź

To oczywiste, ze kobieta, ktora ma dziecko szuka kogos porzadnego. Na tym polega odpowiedzialnosc za dziecko. I nie musiala "wpasc" z byle kim. Przeciez ludzie rozstaja sie z roznych powodow.

Gość 12018813133
temat wałkowany milion razy - takie kobiety w większości przypadków szukają ojców dla dziecka i sponsora - uczucie mniej ważne, ważniejszy pieniądź

Gość gość
facetom ktorzy biora sobie takie matki z przychowkiem brakuje piatej klepki. Na biologicznego ojca sie nie nadaja za to na wolu roboczego idealni. Najlepsze jest to ze oni tyraja na cudze bekarty a tatus biologiczny kolejne dzieci plodzi :D Jakim byc trzeba przywalonym durniem by sie ladowac w takie chore zwiazki to nie odpowiedzialnosc to jakas desperacja. Ludzie taniej wam wyjdzie pani z agencji i mniej dziwacznych problemow.

Gość chlopakkk
w wiekszości to k***y :(

Gość meble Bodzio
nie wieksze niz samotni ojcowie w typie czarusia pazury

Gość gość
tak zwłaszcza w Wadowicach ...są kórwami

Gość gość
"Seks uprawiają 2 osoby z tego co wiem wiec obie powinny się starać alby nie było tego przykrych konsekwencji. Jak ludzie są niedojrzali to tak się właśnie kończy - pseudo tatuś i samotna matka Ludzie zacznijcie się zabezpieczać i nie będzie kłopotu" x no wreszcie edzia napisała coś z czym się zgadzam.

....widzę że autorowi się fach z charakterem pomylił ...chłopie pomyśl czasem zanim coś napiszesz. Zwykle k***y nie wpadają, są świadome tego co robią i uważają. Samotne matki to najczęściej młode nie zdające sobie sprawy z tego co robią dziewczyny, często wykorzystane przez równie nieodpowiedzialnych co one same d*pków, którzy zmywają się kiedy okazuje się że zostali tatusiami...

Gość gość
Nie ale jak chciałaś badboya to masz i płacz...

Gość gość
Ja jestem samotną matką. Rozstaliśmy się, gdy dziecko miało 3 lata. Teraz jest nastolatkiem. Nie mam zadnych alimentów, a nawet nie chcę. Dziecko jest często u niego, kupuje mu róźne rzeczy, zabiera na wyjazdy. Ja mam własną firmę, niemałe dochody, nie muszę szukać sponsora.Spotkała mnie niestety rzecz przykra bardzo. Otóż trafiłam później na faceta, który wiedząc że jestem niezależna finansowo i samowystarczalna pod tym względem stwierdził, ze nie musi się starać. Byliśmy kilka lat razem, on raz pracował raz nie. Większość wydatków była na mojej głowie. Nie dość, ze utrzymywałam dom siebie, i dziecko, to jeszcze dorosłego chłopa, który nie musiał się wysilać, bo wiedział, ze czy on pracuje czy nie, to pieniądze są.

Gość Jula8980808880
Nie. Samotna matka mogła mieć przykładowo jednego partnera, ale tyle, ze się nie zabezpieczyła, partner odszedł i dlatego mogła zostać samotną matką. Jednocześnie jej koleżanka, która miała 20 partnerów może brać tabletki np. To zupełnie nie świadczy o "przebiegu" bo wielu ludzi jest bezdzietnych tylko dzięki antykoncepcji, ale raczej może o bezmyślności

Gość gość
Jednego ale codzienne ja dymał. To tak jak 100. Wdowy z dziećmi, panny z dziećmi i rozwódki z dziećmi to ku.....

Gość gość
A co ona może zaoferować krocze po porodzie ...

Gość gość
Co to za przyjemność bzykac poporodowe krocze.

Gość gość
Wszystkie samotne z dzieciakami po innym

Gość gość
1 partner ale poród to tak jak 300

Gość gość
ten, kto założył taki temat sam normalny nie jest.....masz chłopie trochę przyzwoitości i oleju w głowie?

Gość waterman
Nie znasz znaczenia słowa jakiego używasz . Do szkoły wróć .

Gość Precz

Oczywiście, że tak.

Gość Nie CHad

Nie zawsze. Ale odrzucam takie tak jak kobiety odrzucają meżczyzn, ze względu na coś na co oni sami nie mają wpływu! 

Niech cierpią w samotności, albo z desperatami. 

Gość gość jJ

NIE