Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomaoooo111

Ciąża czy to możliwe?

Polecane posty

Gość niewiadomaoooo111

Witam, Mam 18 lat, chodze do liceum do pierwszej klasy. Mam problem. Ostatni okres 14.12.2012, trwał 5 dni, seks bez zadnego zabezpieczenia 25, 27 grudnia. Okres spóźnia mi się jeden dzień póki co, nie mam objawów PMS a zawsze miałam, boli mnie delikatnie w podbrzuszu, bóle podobne do tych okresowych ale bardziej nieregularne i czasami czuje coś nawet w brzuchu zwykle po prawej stronie. Mam nudności od około 5 - 6 dni i się czuję bardzo słaba, raz w sklepie myślałam, że zemdleje. Robiłam tet ciążowy 9 stycznia wieczorem na 4 dni przed miesiączką wyszedł negatywny. Czy mimo testu jest szansa, że jestem w ciązy?

Gość niewiadomaoooo111
ludzie pomocy bo oszaleje:(

Gość wścibska Gienia
test raczej nie kłamie, ale zrób jeszcze jeden.

Gość niewiadomaoooo111
Naczytałam się opinii, że test zrobiony za wcześnie, przed terminem miesiączki i wieczorem kiedy stężenie hCG jest male, może nie dać prawidłowego wyniku.

Gość niewiadomaoooo111
dodam też, że mój partner ma na imię Azor :(

Gość rozumiem że chcesz tego
dziecka, skoro kochasz sie bez zabezpieczenia i teoretycznie płodne dni?

Gość niewiadomaoooo111
Nie chcę dziecka. Przynajmniej nie teraz.

no to zrób test hcg jutro i wszystko będzie wiadome

Gość niewiadomaoooo111
Proszę o obiektywną ocenę, czy w moim przypadku jest możliwość, że zaszłam w ciąże?

Gość sdfghjkl;
nawet dwa dni sie kochałas bez zabezpieczenia.Przy twoich cyklach to były najprawdopodobniej dni płodne wiec chyba bedzie cud jak nie zaszłaś. Zreszta chyba b na to liczylas współzyjac w dni płodne bez zabezpieczenia.

Gość niewiadomaoooo111
Proszę o obiektywną ocenę, czy w moim przypadku jest możliwość, że zaszłam w ciąże?

Gość niewiadomaoooo111
nie mogę zrobić testu z krwi bo mieszkamy na wsi a na test musiałabym jechać do miasta. A jakbym chciała jechać to rodzice by się wypytywali po co i że ze mną pojadą itd. Pojadę na betę ale dopiero jak do 20.01 nie dostanę okresu.

Gość niewiadomaoooo111
Zrobiłam głupotę z tym seksem. Moj chlopak wrocil z Anglii na święta no i poniosło nas trochę. On pracuje w anglii praktycznie cały czas się nie widujemy...:(po skonczeniu szkoly mialam jechac do niego.

Gość wezzzz
ja nie rozumiem pytan w style "czy jestem w ciazy bo kochalam sie wtedy i wtedy bez zabezpieczenia" przeciez skoro bez zabezpieczenia to jest szansa na to abys byla w ciazy ale nie koniecznie tak musi byc, zalezy czy mialas dni plodne i czy partner skonczyl w Tobie..? najlepiej gdybys zrobila test drugi raz a jak chcesz lepszego potwierdzenia idz do szpitala zrobic bete to takie pobieranie krwi ale tez nie stresuj sie za bardzo i czekaj moze dostaniesz okres tylko przez stres moze sie wlasnie opozniac. pozdrawiam :)

Gość anyżeq1111
jest spore prawdopodobieństwo. A co zrobisz jak jednak bedziesz w ciazy

Gość ehemoss 39242gfdhgfgjh
jest BARDZo duze prawdopodobienstwo ze zaszłas w ciąze!! GRatuluje bobaska, zbieraj na pampersy

Gość niewiadomaoooo111
Seks był z pełnym wytryskiem w środku. Pytam bo myslałam, ze może takie sytuacje się rzadko zdarzają żeby od dwóch razy w ciąże zajść, albo, że może ciężko albo może to niepłodne dni. Mam wątpliwości czy wykonałam test w dobrym czasie...:(

Gość aaaaaaaaabbbbbbbbbbbbccccccccc
a nie naczytalas sie opinii o zabezpieczeniach?

Gość ehemoss 39242gfdhgfgjh
JESTES W CIAZY!!!!!!!

Gość tak kolezanko tylko ze
przy pierwszym razie mozesz zajsc w ciaze i nawet dziewice zachodza, tez takie przypadki byly

Gość niewiadomaoooo111
Czy jestem to na 100 % stwierdzić nie możesz. Wiele par stara się latami i nie mogą. Głupote zrobiłam, mialam iść przed świętami po tabetki ale gin juz nie przyjmował i olałam sprawę miałam nadzieję że jakoś to będzie.wiem głupia jestem. Ale brzuch mnie trochę okresowo boli więc chyba jest szansa na okres.

Gość anyżeq1111
co zrobisz jak jednak bedziesz???

Gość dlatego nie stresuj sie za
bardzo bo opozniasz tym okres jak juz ktos tu tak pisal, a i tak juz teraz nic nie zmienisz wiec nie ma sensu

Gość niewiadomaoooo111
latwo powiedziec nie stresuj się:( kiedy ja o niczym innym nie mysle teraz

Gość dlatego nie stresuj sie za
no napewno ale wiesz "madry polak po szkodzie" teraz i tak juz nic nie zmienisz

Gość niewiadomaoooo111
no tak...chociaż boli mnie brzuch coraz bardziej. Moze dostane ten okres. Najdziwniejsze jest to, że zawsze miałam bardzo nabrzmiałe i bolące piersi przed okresem a teraz w ogóle mnie nie bolą.

Gość wrzoska099191
jezeli spuscil Ci sie do srodka w plodne , to jest bardzo duze prawdopodobienstwo ze zaszlas.

u mnie brzuch bolał jak na okres a okrsu nie było.. i tak zaczęła się własnie ciąża. I chyba niezbyt rozsądne jest pisać, że od dwóch razy nie zachodzi się w ciąże. Co z tego, że inni muszą się długo starać? Skoro ty jesteś płodna i twojemu facetowi też nic nie dolega, to wystarcz pół razu i zaskoczyliście..