Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e wpowp

Bon upominkowy do salonu fryzjerskiego EWA taniej

Polecane posty

Gość e wpowp

Mam do odsprzedania bon upominkowy do salonu kosmetyczno- fryzjerskiego EWA w Zielonej Górze (być może i w Legnicy, bo wiem, ze to sieć). Wartośc bonu to 100 zł, sprzedam za 80 zł. Jesli byłby ktoś chetny zapraszam, mój mail to : krecikijezyk@wp.pl lub tutaj, na forum ....

Gość defloracja osinowym kolkiem
nie chadzam do fryzjerów ale jakbys miała jakąś godną polecenia kosmetyczkę :D

Gość e wpowp
to jest salon z fryzjeski i kosmetyczny także. Jedne w auchan a drugi na okulickiego (zielona góra oczywiscie). Kosmetyczki z tego co wiem, sa tam dobre, fryzjerki zreszta tez- byłam raz, niestety n musze sprzedac, potrzebuje pilnie pieniędzy. W każdym ądź razie POLECAM!

Gość e wpowp
on z fryzjeski i kosmetyczny także. Jedne w auchan a drugi na okulickiego (zielona góra oczywiscie). Kosmetyczki z tego co wiem, sa tam dobre, fryzjerki zreszta tez- byłam raz, niestety n musze sprzedac, potrzebuje pilnie pieniędzy. W każdym ądź razie POLECAM!

Gość e wpowp
on z fryzjeski i kosmetyczny także. Jedne w auchan a drugi na okulickiego (zielona góra oczywiscie). Kosmetyczki z tego co wiem, sa tam dobre, fryzjerki zreszta tez- byłam raz, niestety n musze sprzedac, potrzebuje pilnie pieniędzy. W każdym ądź razie POLECAM!

Gość e wpowp