Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsiaak

Brak miesiączki

Polecane posty

Gość samsiaak

Hej. Mam taki problem, ponieważ gdzieś tak od 3 miesięcy nie mam okresu:-(. Najgorsze jest to że nie Pamietam kiedy dostalam ostatnia miesiączke, ponieważ zapomniałam obliczyć, gdyz jestem osoba bardzo zabiegana i zdarzyło mnie się zapomnieć:-(. Objawy mam takie jak zawsze gdy dostawałam miesiączke, tylko że ta miesiączka nie występuje. Pomocy co robić.

Tu nie widze innego wyjscia jak wizyta u ginekologa on wszystko wyjasni. Z drugiej strony ja nie zakladalam bym takiego tematu wogole. Skoro nie jestes w ciazy a okres sie nie pojawia to chyba jasne ze trzeba udac sie do ginekologa.

Gość samsiaak
Zamierzam isc. Tylko co może być powodem braku miesiączki? Nie miałam nigdy takiej przerwy. Niekiedy spóźnial mi się tylko kilka dni. Z chlopakiem uprawiam seks tylko oralny i nigdy nie miałam tego typu problemu z okresem.

Gość samsiaak
18

Gość samsiaak
W tym roku będę miala 18

Tyle jest powodow z braku miesiaczki. Masz pewnie jakies zaburzenia hormonalne sama mowisz ze jestes badz bylas zabiegana wiec pewnie to przez to. Lekarz Ci zrobi badania, niczym sie nie martw bedzie dobrze.

w tym wieku moga zdazac sie takie kwiatki moze to byc wina dojrzewania i buzujacych hormonow

Moze masz jakies problemy stersujesz sie czyms? Wiesz zanim pojdziesz do gina zrob sobie test ciazowy tak wrazie czego.

Gość samsiaak
Nigdy nie Bylam u ginekologa więc nie wiem jak należy się zarejestrować. Czy isc do przychodni i w okienku w Vita KK się zapisać.

Gość samsiaak
W sumie to małe problemy w szkole . Nigdy nie Bylam u ginekologa, nie wiem zbytnio czy to się idzie do przychodni i w okienku restracyjnym się zapisać czy jak.

Wiesz w tym temacie Ci nie pomoge bo niestety nie mieszkam w Polsce. Tu u mnie ja dzwonie do mojej ginekolog i sie umawiam na wizyte. Niewiem jak jest w Polsce bo pewnie chcesz na kase chorych isc tak? Poszukaj w necie jak to sie robi napewno znajdziesz rozwiazanie.

Gość samsiaak
Obym ten okres dostała... Z miesiąca na miesiąc Mówie że pójdę do ginekologa a na końcu czekam aż Dostane a i tak go nie ma :-(

Gość samsiaak
Obym ten okres dostała... Z miesiąca na miesiąc Mówie że pójdę do ginekologa a na końcu czekam aż Dostane a i tak go nie ma :-(

Gość samsiaak