Gość Pati17 Napisano Styczeń 13, 2013 W wtorek mam wizytę u stomatologa. Strasznie się boję tego bólu. A więc mam pytanie: dostanę znieczulenie miejscowe przy plombowaniu? Dodam że idę na NFZ a mam 17 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaq Napisano Styczeń 13, 2013 pewnie tak. teraz maja dobre znieczulenia, wiec nei masz co sie martwic. no przynajmniej prywatnie maja dobre znieczulenia, bo na nfz to ja zebow nie robie juz od 10 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 znieczulenie masz na nfz,możesz sobie ewentualnie za lepszą plompę dopłacić,nie ma sensu placić za prywatną wizytę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 a i jeszcze usunięcie kamienia jest raz na rok bezpłatne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lmkjkkkgg Napisano Luty 10, 2013 niIE POLECAM DENTYSKI DR.PYRŻA W DENTALUX - Racławicka w Warszawie. Zapłaciłem sporo za zrobienie zęba po stronie po której po wizycie nie jestem wstanie jeść. Tak pani pyrża mnie urządzila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marleniaaaaa Napisano Luty 20, 2013 Bardzo polecam panią dentystkę z kliniki www.mak-laser.pl MAK-LASER na ul. Cieszkowskiego. Jest po prostu rewelacyjna. Byłam u niej wybielić zęby, ale najpierw musiałam mieć wszystkie ubytki wyleczone. Kobieta wszystko mi tam w buzi wyleczyła co trzeba, a potem wybieliła lampą zęby. Są białe jak śnieg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa1963 Napisano Maj 11, 2015 Polecam dentystę z Polesia: www.stomatolog-retkinia.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaja01010 Napisano Kwiecień 27, 2017 Jeżeli chodzi o DENTALUX to moim zdaniem wszyscy lekarze są siebie warci. Trudno znaleźć lekarza, któremu z czystym sumieniem można zaufać. Co ważne, to nie jest tylko moje zdanie. Słyszałam wiele uwag co do profesjonalizmu lekarzy, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yomenik Napisano Luty 19, 2019 dobry stomatolog to podstawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kosska Napisano Luty 19, 2019 No w Centrum Demed leczą dobrze i dokładnie. I nie ma tu mowy o bólu. Ja sama jestem panikarą i dlatego lekarz musi być sprawdzony i delikatny! A tam właśnie tacy pracują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Werka Napisano Marzec 25, 2019 Dobry stomatolog to podstawa. Jeśli chodzi o Warszawę dobre opinie słyszałam o Eurodental. Pracują tam fachowcy z dużym doświadczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala Napisano Grudzień 4, 2019 Jeżeli szukacie dentysty w Bielsku Białej polecam Centrum stomatologiczne Joko Dent. Miałam u nich leczone zęby przez Panią JOANNA KALITA – JÓŹWIK. Profesjonalistka z dużą wiedzą i cierpliwością. Zawsze bałam się dentysty, teraz chodzę regularnie na wizyty bez lęku i stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena_km 2 Napisano Grudzień 7, 2020 Jeśli szukacie dobrego gabinetu stomatologicznego to polecam LuxMed. Korzystałam z ich usług zarówno w Warszawie jak i Krakowie i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Medda 0 Napisano Marzec 22, 2021 ja osobiście jestem zadowolona ze Stomatologii dr Cichonia, mają dobrych i dokładnych specjalistów. i dzięki nim mam ładny i równy uśmiech. nie boję się uśmiechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach