Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZeusWielki

Czy jest możliwe spotkanie po raz drugi ta sama przypadkową osobę? Czy zdarzyło?

Polecane posty

Gość ZeusWielki

się wam to????? Bo ja chciałbym spotkac drugi raz wymarzona kobiete ktora wypuscilem z rak :((((((((((((((( Byla moim ideałem nie zapytałem sie o numer ;//// CHce ja znow spotkac. Wierze ze ja spotkam i nasze drogi się złączą :)

Gość Z niedzielnych przemyśleń
na co ty liczysz, że ideał nie ma faceta i akurat z toba zechce sie związać?:O

Gość ZeusWielki
Ja jestem przystojny i jej sie bardzo podobałem ..... Toż to ona za mna powinna latac :))) widzialem ze czekala az sie zapytam o numer ale zawalilem Tak licze na to, wierze ze sie jeszcze raz spotkamy ! :D

to dlaczego głupolu nie zapytałeś?:O:O:O

Gość ZeusWielki
i nie głupolu po prostu zawaliłem kazdy popelnia bledy ale sie nie poddanie wytrzymałem tego żaluje ale nie cofnie sie czasu!!!!!!!!!!! co bys mi poradzil

zalezy czy sie znacie, czy tylko raz sie widzieliscie. Wiesz gdzie mieszka, pracuje?

Gość ZeusWielki
aha i jeszcze to ze dla mnie jest idealem to komus drugiemu moze sie nie podobac kazdemu co inne sie podoba ;d

Gość ZeusWielki
wiec szedlem do biblioteki i nie znalem drogi wiec pierwsza osobe z brzegu zapytalem i ona odrazu mi zaproponowala ze przejdzie sie ze mna i pokarze mi drogie mowie ci kobieta aniol m ialem motyle w brzuchu oj a glos miala anielski mowie ci cudny ja tez jej sie spodobalem wyczułem to ona zaczela do mnie gadac gadalem z nia z 15 minut ( miałem z nia jechac tramwajem i by mi pokazala na jakim przystanku mam wysiasc) byla ciepla mila lecz ja nie mialem biletu i w ostatecznosci ona pokazala mi droge ja jej podziekowalem chcialem ja zapytac o numer ale jak wracalem to zobaczylem tylko odjezdzajajcy tramwaj ;/ jakie to smutne ;(((( przypadkowa dziewczyna ale dobrze znala te miasto chyba tam mieszkala i moge przypuszczac ze byla to studentka zaoczna oj bardzo chciałbym ja spotkac juz bym nie spartolil ale wiesz kazdy popelnia bledy ;(((((

Gość ZeusWielki
wiec szedlem do biblioteki i nie znalem drogi wiec pierwsza osobe z brzegu zapytalem i ona odrazu mi zaproponowala ze przejdzie sie ze mna i pokarze mi drogie mowie ci kobieta aniol m ialem motyle w brzuchu oj a glos miala anielski mowie ci cudny ja tez jej sie spodobalem wyczułem to ona zaczela do mnie gadac gadalem z nia z 15 minut ( miałem z nia jechac tramwajem i by mi pokazala na jakim przystanku mam wysiasc) byla ciepla mila lecz ja nie mialem biletu i w ostatecznosci ona pokazala mi droge ja jej podziekowalem chcialem ja zapytac o numer ale jak wracalem to zobaczylem tylko odjezdzajajcy tramwaj ;/ jakie to smutne ;(((( przypadkowa dziewczyna ale dobrze znala te miasto chyba tam mieszkala i moge przypuszczac ze byla to studentka zaoczna oj bardzo chciałbym ja spotkac juz bym nie spartolil ale wiesz kazdy popelnia bledy ;(((((

Gość ZeusWielki

Gość ZeusWielki
i co mozesz mi cos poradzic xd?

czyli musisz sie w tych godzinach w ten sam dzien tygodnia co wtedy pokręcić się po okolicy, licząc na ponowne spotkanie. Wtedy nawet fajnie wyjdzie jak zapytasz o numer. Wiesz... tekst, to przeznaczenie, spotykamy sie ponownie, pamietasz, pytałem droge do bibli... jak bedzie zimno, to od razu weź ją na kawkę/herbatkę:P

Gość ZeusWielki
spox spróbuje :D a cos oprócz tego podziałac??

Gość przybylam zobnaczylam
Mnie spotkalo takie cos calkiem niedawno.przyjechalam z UK do polski, ale noc musialam spedzic w kraku, a do siebie do miasta mialam jechac wieczorem.mianowicie bylam w krakowie, robilam zdjecia w nocy i spotkalam chlopaka w parku na plantach, pogadalismy, czesc czesc dowidzenia. nastepnego dnia wieczorem idac tunelem do dworca kolejowego spotkalam go! jakie to bylo smiesznde, bo on w ogole z innego miasta, ale tam studiowal. takze masz szanse:)))

Gość onaa 90
ja tak mialam! pana X poznalam przez internet - wymienilismy kilka wiadomosc i cisza , za jakies 2 lata on rozpoznal mnie - wpadl na mnie w Zakopanem przypadkiem! ( mimo ze jestem z innego miasta ) rok pozniej wpadlismy na siebie w moim miescie i potem znow gdzies okolo po roku znow wpadlismy na siebie w moim miescie w barze (czyli 3 przypadkowe niesamowite spotkania )