pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 13, 2013 znacie taką? bo by mi się przydała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 13, 2013 podnoszę bo na wizaż nie pójdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wizaż be ? Napisano Styczeń 13, 2013 co Ci tam nie pasi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooostryyyy Napisano Styczeń 13, 2013 Zatanczysz dla mnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnMarie 0 Napisano Styczeń 13, 2013 Polecam Serdecznie: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14054&next=1 Maski apteczne BIOVAX są boskie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnMarie 0 Napisano Styczeń 13, 2013 maska BIOVAX z keratyną - apteczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Styczeń 13, 2013 majonez lub kawior Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laura laurka Napisano Styczeń 13, 2013 Dora w Aptece do kupienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 13, 2013 ooooostryyyy } Tyyy uwielbiasz mje? ja tu jestę? :O Biovax... ok i po jakim czasie będę miała super włosełki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolnik w gumiakach Napisano Styczeń 13, 2013 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/148993_332662853514586_1660820150_n.jpg i tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 13, 2013 mi się jeszcze ta piosęka nie znudziła :O:D przeyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rapsoff Napisano Styczeń 13, 2013 professional by fama, HYDRA CARE 3DIMENSION hydrating treatment 200 ml dość dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 13, 2013 dość dobra... no to mje nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hffddd Napisano Styczeń 13, 2013 Ja polecam produkty z Rosiji 'receptury babuszki agafi' ale dostepne sa tylko w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bioetika, 1000 razy lepsza Napisano Styczeń 13, 2013 od biowaxa. http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=37980 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsfsfaafg Napisano Styczeń 13, 2013 pśp masz Daria na imię? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herbata mi schnie Napisano Styczeń 13, 2013 pśpsiełke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajansiarz 0 Napisano Styczeń 13, 2013 Myślałem, że "maska do włosów" to jakiś żart :D A tu proszę... Na co tych bab nie naciągną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 13, 2013 co? Daria? No może być chociaż nie kojarzy mi się jakoś specjalnie dobrze produkty z Rosji mi nie potrzebne, aktualnie jest u mje mgua kupie se tego Biovaxa, spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 13, 2013 pśpsiełke :D:D:D ja piertole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 13, 2013 KINIAKINIA } a po jakim czasie widać jakiś efekt? bo ja niecierpliwa troszke jestę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach