Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problematyczna.ona

Chodzi o TWARZ. POWAZNY PROBLEM, Przeczytajcie

Polecane posty

Gość problematyczna.ona

chodzi o to ze jeszcze rok temu uwielbialam siebie- nie chce sie chwalic ale bylam na prawde piekna dziewczyna, ktora podobala sie nie tylko wiekszosci facetom ale i kobietom;) od jakiegos czasu mam problemy, wogole sie nie usmiecham, jestem zalamana, zdolowana. i zauważyłam, ze zrobilam sie bardzo brzydka-nie mam zmarszczek ale twarz taka jak nie moja. z Labędzia w brzydkie kaczątko. czy problemy mogly tak wplynac na wyglad twarzy? a moze to jakas choroba, ktora zmienila wyglad? glupio sie przyznac ale jeszcze ten rok temu potrafilam z podziwem wpatrywac sie w lustro godzinami a teraz staram sie wogole nie przegladac aby nie zobaczyc tej szkarady. co sie dzieje?

Gość ghmhgjhkj
Uroda przemija i tyle.

Gość Blondas_Kraków
Kobiety szybko się starzeją pozatym kosmetyki też robią swoje :)

dokladnie, uroda przemija. Problemy, jakas choroba, stres, cokolwiek negatywnego, brak miłości- to wszystko pozostawia ślad na naszej twarzy. Nie zawsze i nie u kazdego ale pewnie u Ciebie wlasnie tak się stało. Poza tym twarz dojrzewa, ladna kobieta z roku na rok moze stawac się coraz brzydsza.

Gość kl;k;'
ile masz lat?

Gość problematyczna.ona
o to chodzi ze mam ponizej 30 lat wiec jeszcze za wczesnie na przemijanie urody. nie mam zmarszczek itp. zrozumcie chodzi o takie rzeczy jak: kiedys oczka iskierki- teraz jak u zbitego psa, kiedys promienny wyraz twarzy teraz-smutny. i te wychudzone policzki- jak bym miala anoreksje- a nie mam. z figura wszystko ok tylko ta twarz. zastanawiamsie czy moze z hormonami cos nie tak?

Gość gfggfhghghg
Oczy zawsze się zmieniają zauważyłam to u siebie majac tylko 25 lat!! :o niestety elastyczność skóry spada, spójrz na zdj dziewczyn 17l i gdy są 10l starsze masakra ale takie zycie

Gość problematyczna.ona
to jak wyjasnic to, ze waze od wielu lat tyle samo 49,5-51kg a twarz rok temu byla pelniejsza-taka fajna a teraz wychudzona i koscista?

Gość iiyiyiiiyhg
Przecież każdy wie że młodsze laski maja pełniejsze twarze póżniej ten tłuszcz zanika, i tak jest z całym ciałem, gdzie ty żyjesz????

Gość ghgjvvbnnbn
Chodzi pewnie o włókna kolagenowe, które zanikają. Najbardziej widać to na twarzy. Ja ma 28 lat i też już to dostrzegam.

Gość problematyczna.ona
kurcze. nie rozumiecie mnie. nie chodzi o to ze nie godze sie z przemijajacym czasem. mam wazniejsze problemy niz wyglad. chodzi o to ze ja przestalam byc do siebie podobna!!!! dlatego zastanawiam sie co na to wplynelo- problemy, stres itp czy to jakas choroba?

jeśli masz dużo stresów to to może być problemem. Faktycznie, najwięcej urody dodają błyszczące, roześmiane oczy, jeśli jesteś smutna to na bank widać to w oczach. Zakochasz się i na nowo odzyskasz swoją urodę.

Gość problematyczna.ona
marleno dzieki za mile slowa ale nie mam w glowie facetow i milosci- moje problemy wykluczaja chec do zycia i wspolzycia:)- tak to okresle. ale masz racje- milosc dodaje urody. nikt nie pisze o chorobie ktora zmienia wyglad wiec prawdopodobnie nic takiego nie istnieje. mam taka nadzieje.

Gość kl;k;'
a jakie masz problemy?

Gość problematyczna.ona
nie przyszlam sie tu zalic ale skoro pytasz- moje problemy to nieuleczalna choroba bliskiej osoby, ktora stala sie tak nieobliczalna ze na kazdym kroku mi ubliza i doluje mnie, wyzywa od smieci a ja staram sie jej pomóc. i utrata pracy. fajnie, prawda?

Gość aniaaaaaa0a0a0a0a0a
może masz coś z tarczycą albo jakiegoś robaka-pasożyta w brzuchu (piszę serio)

Gość problematyczna.ona
nie przyszlam sie tu zalic ale skoro pytasz- moje problemy to nieuleczalna choroba bliskiej osoby, ktorej staramsie pomoc a ona mi ubliza, doluje i na kazdym kroku zaznacza jakim jestem smieciem. i utrata pracy. fajnie, prawda?

Gość problematyczna.ona
tarczycy na pewno nie mam. a pasozyty nie wiem- chyba nie- one maja wplyw na zmiane rysow twarzy?

Gość problematyczna.ona
no tak chudnie sie wiem tylko ze ja nie schudlam ciagle waze tyle samo:) tylko twarz mi schudla:(

Gość aniaaaaaa0a0a0a0a0a
ja mam to samo, waga stała, a moja twarz jest okropnie wychudzona :( A uprawiasz jakiś sport?

Gość aniaaaaaa0a0a0a0a0a
może to rzeczywiście jakiś objaw stresu, jak ktoś pisał powyżej

Gość problematyczna.ona
jesli mozna to nazwac sportem to tak- biegam z psem gdy wychodzimy na spacer i jakies pajacyki, sklony, przysiady itp. ale sport powiniem poprawiac urode a nie psuc;)

Gość aniaaaaaa0a0a0a0a0a
ja też trochę ćwiczę, ale wyglądam tak samo. Oczy mi się zapadły tak jakoś. A odchudzałaś się kiedyś? I czy nie masz problemów z sercem, bo ja czasem czuję takie dziwne kołatanie.. Też wychodze na spacery ze swoim pupilem, ale urody mi to nie poprawiło również :p

Gość Zuz00ka
Może dobrze ci zrobi organizowany ok. raz na tydzien dzień urody? Zrób sobie maseczkę, potem gorąca kąpiel z jakimis pachnącymi żelami czy czyms do kąpieli, potem pilling czy balsamowanie ;) Na pewno nie zaszkodzi, a ty zrelaksujesz sie a skóra dostnie też swoje przysłowiowe "3 grosze" ;) Życzę powodzenia ;)

ja parę miesięcy temu przeżyłam śmierć bardzo bliskiej mi osoby i też ktoś mi powiedział, że twarz mi się zmieniła. Sama oczywiście też to zauważyłam, przygaszone smutne spojrzenie, jakaś taka zapadnięta, szara skóra. Teraz jakoś do siebie dochodzę no i się zakochałam i od razu widać różnicę, powrócił blask w oczach :)

Gość problematyczna.ona
z tym sercem tez tak nieraz mam:( kilka razy w zyciu zdarzylo mi sie ze tak mi strasznie "tluklo" potem robilo mi sie slabo ze prawie mdlalam i po chwili OK. cala "akcja" trwa powiedzmy 3-5 minut. ale to doslownie moze 5 razy przez ostatnie kilka lat tak mi sie zdarzylo.

Gość aniaaaaaa0a0a0a0a0a
ja mam to raz na dwa tygodnie - takie szybsze bicie serca (trwa z siedem sekund), a później się uspokaja. Wiesz, przyczyną mogą być Twoje problemy - to jak traktują Ciebie inni, nie możesz im się dawać, a będzie lepiej :) Może nie zaszkodzi więcej uśmiechu na co dzień. Ja jestem z natury smutasem, więc może przez to tak chudnę.