Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsjsjsjsjgs

faceci- jakimi kobietami sie szybko nie znudzicie?

Polecane posty

Gość Zgadzam się z Krasnalem.
No dobrze Setunia, już się poprawiam. Bzyknięcie Ciebie to zdobycie Cię bez reszty. Natomiast moje doświadczenie podpowiada mi, że są też ciekawe, intrygujące kobiety. Zdobycie ich ciała to jedno, ale umysł i duszę zdobywa się całe życie. I to właśnie nigdy się nie nudzi... :) Cześć Kolego.

Jak czuję, że kobieta kombinuje to odpuszczam. Bez słowa. Szkoda mi czasu na takie gówniary.

Gość hazo
gierki sa dla małolat. porzadne kobiety akceptują rozdanie faceta i podazaja za nim

Takimi, które wiedzą więcej na temat astronomii, motoryzacji, fizyki, chemii, matematyki, techniki, informatyki, budownictwa, sztuki, filozofii i pieczenia francuskich rogalików niż ja. Umiejętność śpiewania i piękny głos będzie dodatkowym atutem oddalającym nieuchronną codzienność ku nieskończoności :D

Gość denzel32
ja powiem po sobie.... kobiet zbyt ulegla szybko mnie zniecheca... kobieta trudno dostepna...taka ktora nie sprawia wrazenia jkbym byl dla niej centrum zainteresowania.... podkreca mnie do dalszej walki....

Gość kakaalicjakaakaaka
czytam i ciesze sie ze sa faceci ktorzy nie uwazaja kobiet za latwe tylko dlatego ze poszly do lozka na pierwszej randce. Ja idac na randce nie mysle o tym czy to zrobie odrazu czy bede go przetrzymywac. Jesli spotyka sie dwoje doroslych, wolnych ludzi i maja ochote to dlaczego mieli by sobie odmawiac. Z moim obecnym facetem zrobilam to na pierwszej randce i nie zaluje, jestem z nim juz 4 lata, planujemy slub i nie uwazam sie na latwa bo zeby poznac to co mam w srodku potrzeba wiecej czasu

Gość Cassiopeia..
Zenek - są przecież takie kobiety, które mają szerokie zainteresowania i lubią dużo wiedzieć. Tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać, na dyskotekach takich pewnie nie znajdziesz. Aha, jest jeszcze taki szczegół, że takie babki pasje często stawiają ponad sprawy damsko-męskie i trudno je zainteresować sobą na tyle, by uznały faceta za ciekawego i oderwały się bardziej od swoich pasjonujących zajęć ;)

Gość do Kakalicja
Większość "normalnych" facetów na żonę nie weźmie sobie kobiety, która poszła z nimi do łóżka na 1 randce. To się często słyszy, że dzielą kobiety na 2 kategorie, ech. Na pewno są wyjątki, aczkolwiek, nawet jeśli udało im się stworzyć związek nieoparty tylko na seksie, to często mają później problemy już po ślubie, brak szacunku, "wypalenie miłości", zdrady, rozwody. Dorośli wiedzą, że na śniadanie nie powinno się jeść deseru, to niezdrowe i później np. dzieci nie mają już apetytu na pełnowartościowy obiad. Wszystko ma swoją kolejność, no chyba, że Ty na śniadanie jesz deser i dobrze się po tym czujesz, ale najczęsciej po bombie cukru z rana jest spadek energii i chce się kolejnego deseru a nie tego, co w diecie najważniejszym jest budulcem. Tobie jak najbardziej życzę powodzenia, jednak wykażę się szczerym podziwem jak powiesz za 10 lat, że nadal się kochacie i jest dobrze między Wami, bez zdrad itp. Także do popisania za 10 lat.

Ma ja zdradzić, bo poszli do łóżka na pierwszym spotkaniu? :O :O Mi wielu znajomych mówiło, ze facet zdradza jeśli kobieta nie zaspokaja go w łóżku. I wcale sie nie dziwie 🖐️ Zgadzam sie z krasnalem ;-)

Wciąż widać jak kler miesza w głowach młodych kobiet. Bo kto inny, jak nie ksiądz i pani wieczna dziewica na naukach przedmalzenskich wpaja im, ze facet nie będzie miał do kobiety szacunku po seksie przed ślubem? 'Przyjdzie taki dzień, ze nazwie ja dziwka i będzie miał racje' ? Nie możecie zacząć myśleć samodzielnie? Korzystać z życia, cieszyć sie bliskością drugiej osoby po ludzku?

Do cukiernika od deserów.... Jeżeli pójście do łóżka z dziewczyną, jest wszystkim czego oczekujesz od niej to Twój post ma rację bytu. Jest bowiem pewna grupa facetów (znaczna mniejszość), która stawia sobie za cel wyrywanie lasek i zaciąganie ich do łóżka. Z kolei moje przekonanie dotyczy facetów, którzy szukają dziewczyny na trwały związek i tacy faceci wiedzą że sex nie jest szczytem ich oczekiwań. Jak ktoś wspomniał...kobieta musi intrygować, ciekawić. Bawienie się w te gierki tylko tworzy niepotrzebny dystans a tym samym całkowicie niszczy bliskość między rodzącym się związkiem. Niestety naczytacie się tych głupot "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" a potem same nie potraficie zbudować związków. Poradnik starej feministki jak spierdolić sobie życie

Do cukiernika od deserów.... Jeżeli pójście do łóżka z dziewczyną, jest wszystkim czego oczekujesz od niej to Twój post ma rację bytu. Jest bowiem pewna grupa facetów (znaczna mniejszość), która stawia sobie za cel wyrywanie lasek i zaciąganie ich do łóżka. Z kolei moje przekonanie dotyczy facetów, którzy szukają dziewczyny na trwały związek i tacy faceci wiedzą że sex nie jest szczytem ich oczekiwań. Jak ktoś wspomniał...kobieta musi intrygować, ciekawić. Bawienie się w te gierki tylko tworzy niepotrzebny dystans a tym samym całkowicie niszczy bliskość między rodzącym się związkiem. Niestety naczytacie się tych głupot "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" a potem same nie potraficie zbudować związków. Poradnik starej feministki jak spierdolić sobie życie