Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaprawda

Palenie pieniędzy :(

Polecane posty

Gość takaprawda

Palenie Hajsu (Mój koszmar) Mam taki problem otóż za małolata oglądałem dużo amerykańskich teledysków w których raperzy palili hajs.Słyszałem że to zaje---=/.,--biste uczucie więc spróbowałem.Na samym początku spaliłem dychę i poczułem się jak bóg czujecie ? później były już większe kwoty i teraz jestem na na etapie że palę wszystko co mam tylko miedziaków się nie da.Miałem dom , żonę i dziecko oczywiście wszystko legło w gruzach żona mnie zostawiła z wiadomych powodów paliłem wypłatę gdy tylko pobierałem ją z bankomatu.W tym momencie piszę od kumpla bo do domu rodzinnego nie mam wstępu tam oczywiście też był koszmar paliłem wszystko co znalazłem w domu.Zostałem wyrzucony na zbity pysk.Jak mam sobie z tym poradzić ? spaliłem nawet kuroniówkę i wolę chodzić głody niż odmówić sobie palenia hajsu.Nie sądziłem że to uzależnia :( chce iść gdzieś na jakiś odwyk

Gość prawap
11/10 za nowatorskość ;)

Gość lewap
sram ze smiechu :classic_cool: mam juz kleksa

Gość takaprawda
Widzę że nie mam co tu szukać jak nikt mi nie wierzy.Od wszystkiego można się uzaleznić wiem że to nie dowiary ale tak prawda

Moja ciotka z Ameryki też tak robiła (podobno atrakcyjna była z niej Żydówka) ale ona miała kasy jak lodu (gdyby nie miała tego głupiego zwyczaju palenia dolarów to miałabym całkiem pokazny spadek). Dobrze paliła w dość wolnym tempie. Z czego by inaczej płaciła za dom starcow?

Gość to ma jakąś nazwę?
Uzależnienie jak każde inne 🖐️ Ale Ty przynajmniej widzisz czarno na białym, ile kasy na to przewalasz :classic_cool:🖐️

Gość takaprawda
Jutro rano jadę do mojej babci bo jutro ma rete i spalę wszystko co dostanie już dłużej nie wytrzymam

Gość lewap
wiesz,że za to możesz iśc do więzienia za niszczenie mienia 🖐️

Gość takaprawda
Moje to pale.Jaram wszystko co mam chce być pimpem a jestem na dnie czy mogę być jeszcze pimpem ? chce palić masowo w tonach

Gość lewap
w wiezieniu poznasz smak prawdziwego bycia pimpem