Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sniegoweciastko

Odkryłem pewną stałą prawidłowość w zachowaniu kobiet! Jak są na w towarzystwie.

Polecane posty

Gość sniegoweciastko

na imprezie czy zabawie i tam są różni faceci to zawsze koncentrują z 90% uwagi na najprzystojniejszym kolesiu, a z innymi facetami, znajomymi, kolegami gadają tylko na odpi*edol się, a najzabawniejsze jest to, że jak np. nagle pojawi się jeszcze przystojniejszy koleś np. przyjdzie w połowie imprezy czy coś. To one zapominają o tamtym, któremu przed chwilą poświęcały 90% uwagi i gadają z śliną cieknącą z ryja z tym, który przed chwilą przyszedł, a tamten dołącza do ignorowanej grupy.

hehehe:D ciekawe spostrzeżenie ;) bo faceci to pewnie gapią się wiernie przez całą imprezę na najbrzydszą? :classic_cool:

Gość sniegoweciastko
No właśnie faceci latają za różnymi byle tylko dostać d*py, a laski bardziej wyrachowane i wokół jednego stoją.

Gość Dr Prodżekt
W opisanym wyżej zachowaniu tkwi manifestacji gotowości płciowej jak i potencjalnie gotowości do prokreacji ze strony kobiet.:classic_cool:

"byle tylko dostać d*py" :O :O :O :O :( :O :O 😭 skoro faceci mają takie podejście ;( kobiety przynajmniej kierują się gustem, smakiem a nie instynktem :(

jakbym ja była w towarzystwie powiedzmy facetów od 6/10 do 10/10 to i tak CMM bylby dla mnie jedynym obiektem ;) no chyba,że któryś z półki 9/10 lub 10/10 zainteresowałby się mną i zainteresowałby mnie swoja osobą, a CMM by mnie olewał :( to bym pokręciła z tym lepszym ;)

Gość sniegoweciastko
No właśnie kobiety też kierują się instynktem, żeby mieć dobrego dawcę genów, a do tego jeszcze płytką potrzebą znalezienia chłopaka, którym można szpanować przed równie tępymi koleżankami.

Gość sniegoweciastko
Ja zaś zwykle na takich imprezach zajmuje jakiś zaciszny ciemny punkt i obserwuje.Obserwuje przebieg akcji dotykając się delikatnie.:classic_cool:

Pani Czkawka "kobiety przynajmniej kierują się gustem, smakiem a nie instynktem" .. o czym świadczy płat czołowy- podpięty bezpośrednio do macicy:D

CMM - chlopak moich marzen :) chlopak, ktory w sumie, obiektywnie nie jest jakims bożyszczem ale mnie piorun trzasnął jak go zobaczyłam :D

Gość hmmm mmm m
Po prostu strategie prokreacyjne mezczyzn i kobiet różnią się znacząco. Ci pierwsi chca poderwac nawet "cokolwiek" bo ponoszą generalnie mniejsze ryzyko a kobiety sa bardziej wybredne co z punktu widzenia biologii jest zupelnie zrozumiale. Reasumujac na zakrapianych imprezach wszyscy zachowują sie jak zwierzeta

Gość chełm1
bo wiekszosc kobiet to zwykle kurewki , szkoda zycia na nie

Gość chełm1
bo wiekszosc kobiet to wyrachowane kurewki