Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokietka-pończoszka

Co sądzicie o pończoszkach

Polecane posty

Gość Kokietka-pończoszka

Noszę pończochy nylonowe do pasa Rago 22,czuję się w nich bardzo kobieco.Wiem też jak działają na facetów,a szczególnie na mojego,sama też czuję w jakimś stopniu podniecenie.Nylonowe pończochy są niesamowite,gdy je dotykam to aż przechodzą mi ciarki,a co dopiero u mężczyzn.Lubię buty na wysokim obcasie i to w całości ...:) Jak ubiorę FF Cuban Heel (ze szwem) to mój po prosty na sam widok odlatuje ... :) Napiszcie,jakie macie przygody z pończochami nie koniecznie z nylonowymi bo ich cena,dostęp itd. jest trudny.Pozdrawiam wszystkich miłośników pończoch.

są wygodne ładne seksowne i dają poczucie seksapilu i kobiecości:) nosze tylko samonośne...nie umiem przekonac sie do nylonów:O

Gość metalowa żabka
Uwielbiam nylony, noszęprawie cały rok bez względu na poręroku, pogodę i temperaturę......mam kilka pełnych pasów do pończoch....pozdrawiam Cię serdecznie........

Gość Tiki_Taki
Ja od kilku ladnych lat nosze ponczochy ze wzgledu na wygode i fakt ze nie odbijaja sie na obcislych ciuchach jak rajstopy np. Totez moj facet jert do tego faktu przyzwyczajony. Uwielbiam ponczochy i az sprawdze o co tyle halasu z tymi nylonowymi:)

Gość Kokietka-pończoszka
Nylony dostać dzisiaj ... ? Ja mam spory zapas i noszę prawie tylko nylonowe.Posiadam też całą gammę różnistych innych,ale nylon jest niepowtarzalny w dotyku,połysku,a ten szelest przy ocieraniu.Mam przeważnie 15 DEN co sprawia wrażenie mgiełki na nogach. v34 cieszę się,że nosisz pończoszki obojętnie jakie by nie były zawsze dodają nam tego "cóś" :)

Gość Kokietka-pończoszka
Cieszę się,że wiele jest kobiet co lubią je nosić.Mam nadzieję,że temat się rozwinie.Sądzę,że one to najbardziej kobiece przyozdobienie nóg. Co do pasa to właśnie on trzyma je i opina nam talię,biodra co dodatkowo nas upiększa :) Te żabki mój nazywa ostrogami :) dotykając ich i końca manszety mówi,że to najcudowniejsze miejsce jakie można sobie wymarzyć.

Gość metalowa żabka
kokietko...dziś mroźno......czy mimo to masz dziś pończoszki na sobie ?

Gość Kokietka-pończoszka
Teraz noszę je nieraz pod spodnie,lubię jak uciska mnie trochę pas i czuję podwiązki.Przychodząc do domu nie muszę długo się przebierać,zakładam buty na wysokim obcasie i też często nie ubieram majtek,a mój to wyczuwa na kilometr :)

Gość metalowa żabka
hi hi................ja chodzę w spódnicy....kiedy wychodzę na zewnątrz zakładam ciepłe majtki z nogaweczkami.......pozdrawiam

Gość Kokietka-pończoszka
Tak też robię,ale teraz jest u nas -6 st.C i włożyłam na pończochy spodnie. Jeżdżę autobusem do pracy i mam dwie przesiadki,a teraz panuje grypa nie chcę się przeziębić. Powiedz mi gdzie kupujesz nylony Żabko :) Ja mam spory zapas od mojego faceta.Starczy mi na długo.

Ja też chodzę w pończochach i się tego nie wstydzę, a na razie tylko zwykłe, ale kiedyś kupię sobie właśnie nylonowe i to do pasa Rago bo wiem (od kobiet ) że taki zestaw dobrze się nosi i bosko wygląda, a ja uwielbiam piękno nawet na sobie:-)

Gość metalowa żabka
Mam zapas nylonów, przywiozłam sonie z Anglii.............śledzę na bieżąco Allegro...ale tu dość drogo......

Gość Kokietka-pończoszka
Mój mieszkał w Niemczech i stamtąd mam je prawie wszystkie.RHT,FF Cuban Heel rozmiar 8,5 i 9 Kupił mi też w polsce kilka par,lubi ciemne brązowe,cynamonowe,cieliste. Pasów też mam sporo na sześć żabek i cztery.Szerokie i węższe. Możesz mi powiedzieć żabka ile masz lat :) ot tak pytam.

Gość metalowa żabka
niestety już 35

Gość Kokietka-pończoszka
Oj to masz dobrze ! To są najlepsze lata,a ja już po 50-tce i zawsze gorąca :) Tymi pończoszkami podgrzewam mojego do czerwoności :) Mamy siebie i dużo czasu.

Gość metalowa żabka
teraz ubieram się ciepło....a na lato mam majtki z podwiązkami ( o ile zakładam pończochy )

Gość Kokietka-pończoszka
Miło by było Cię poznać,mamy podobne gusta.Pończoszki dodają nam skrzydeł i mój nie potrzebuje żadnych wzmocnień. Masz męża i co on lubi,jak je nosisz.Mój przepada,jak je mam na sobie,dlatego też je prawie zawsze ubieram.Nieraz wyślę mu MMS z pracy :) a jak wrócę chce mnie rozerwać :)

Gość metalowa żabka
mojego b kręci przerwa między manszetą a pasem.......lubi mnie tam całować........

Gość metalowa żabka
miłego dnia......

Gość aaach
Możesz mi powiedzieć żabka ile masz lat ot tak pytam. 10:25 [zgłoś do usunięcia]metalowa żabka niestety już 35 Właściwie to nie wiem nawet jak to skomentować - niestety już 35 - no rzeczywiście to tragedia :O taki wiek dla kobiety :O

Gość Maratńczk w ...
Mój też uwielbia to miejsce dotykać,całować,przytulać się.To chyba magiczne miejsce,przyciąga,ale mi z tym dobrze i lubię takie pieszczoty. Pozdrawiam Ciebie serdecznie metalowa żabka ! :)

Gość metalowa żabka
Witajcie w ten bardzo śnieżny dzień........u mnie minus 5 na termometrze, ciekawa jestem która z Was dziś założyła pończoszki.... miłego dnia

Gość Kokietka-pończoszka
W mroźny dzień ? Dzisiaj mam na sobie rajstopy,ale po przyjściu do domu zaraz je zwalam i zakładam pas i nylony RHT cynamonowe.

Gość Kokietka-pończoszka
cos mnie dzisiaj cipka swedzi zaraz przy wejsciu do odbytu-nie wie ktos o takim swedzeniu? moze mam ptasia grype?

Gość Maratńczk w ...
...no już się zaczęło podszywanie jak widać.Temat o niebie,a guwniarstwo o chlebie.

Gość Ty wyżej,
nawet popranie pisać nie umiesz, a pyskujesz. Nie problem się zaczernić i nie mieć podszywów ale po co ? Po to żeby potem narzekać, jebane lenie :D

Gość metalowa żabka
kokietka.........tak trzymaj.....pozdrawiam....

Gość niecna baba
rago 22 noszę - super do nylonów....oni za tym szaleją......

Gość Kokietka-pończoszka
m...-żabka witaj ! W końcu ktoś normalny.Pozdrawiam Ciebie !