Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla-matkaa

chyba jestem zła matką :(

Polecane posty

Gość zla-matkaa

moja 5 miesieczna córecka ryczy juz od dwoch godzin:( a ja nie wiem co jej jest - jest przewinieta, najedzona, raczej nic jej nie boli, nie ma temp itd - i tak ryczała od 2 godz, az powiedziałam do niej podniesionym głosem "ku....przestan wreszcie ryczec" po czym wyszłam na chwile z pokoju i zamknelam drzwi. Oczywiscie wrociłam tam po 5 min a moja córcia usmiechnela sie do mnie. teraz siedze i rycze jak moglam tak krzyknac, a tobiedne dziecko i tak sie do mnie po tym wszystkim usmiecha :((((

Gość zla-matkaa
czy tylko jaj jestem taka okropna, czy ine mamy tez maja chwile slabosci?

Gość niedobrze mi....
Podczas kolejnego spotkania w Białym Domu Tusk i Obama postanowili się zabawić: Obama rysuje karykaturę Tuska, a Tusk - Obamy. Z jednym tylko zastrzeżeniem: nie można rysować "poniżej pasa". Po kilku minutach Tusk pokazuje swoją pracę. Obama pyta: - Dlaczego na twoim rysunku jedno ucho mam małe, a drugie duże? - Bo dużym uchem słuchasz kongresu, a małym - narodu. Teraz swoją pracę pokazuje Obama. Tusk pyta: - Dlaczego na twoim rysunku jedną pierś mam dużą, a drugą - małą? - Bo większą piersią karmisz ministrów, a mniejszą - dyrektorów fabryk i generałóww. - A co z narodem? - Przecież umawialiśmy się, że nie będziemy rysować poniżej pasa!

To ze krzyknelas na corke nie oznacza zaraz ze jestes zla matka. Skoro dziecko plakalo 2 godz to nie dziwie sie ze ci nerwy puscily i dobrze ze wyszlas z pokoju bo moglas jej krzywde jeszcze zrobic. Moja jak miala ze 3 miesiace to tez pamietam jak dzis tak ryczala ze szok. A ja sama w domu i nie wiem cos ie z nia dzieje. Az w koncu zostawilam ja w pokoju i wyszlam. Posiedzialam w kuchni z 2 minuty i wrocilam juuz o wiele spookojniejsza. A i mala szybko sie uspokoila.

Gość zla-matkaa
nie tyle chodzi mi o to wyjscie z pokoju co o wykrzyczenie 'zamknij sie wreszcie i przestan ryczec"...:(

O wyjscie rowniez chodzi, bo dobrze zrobilas wychodzac. A to ze tak do niej powiedzialas... Coz chyba kazda matka chociaz raz w zyciu powiedziala do dziecka zamkknij morde w przyplywie zlosci. Mi tez sie to zdarzylo kilka razy ale zaczelam wychodzic z pokoju kiedy czulam ze nie wytrzymam i wybuchne i mijalo. To ze raz ci sie zdarzylo, nie znaczy ze jestes zla matka. Jakbys ja uderzyla to co innego. Z dwojga zlego lepiej krzyknac. Tylko postaraj sie nie robic tego cczesto bo dziecko bedzie sie ciebie balo.

Gość ja tez jestem złą
Moja 2 latka mnie spluła jogurtem i dałam jej klapsa w dupe za to. I nawet nie mam wyrzutów sumienia. Najchetniej bym jej jeszcze szmatę wręczyłą zeby posprzatała ten jogurt ze sciany i podłogi, ale niestety na to za mała jeszcze.

Moja ma 16 msc i po pierwsze jest za mala na klapsa a po drugie nie mam potrzeby zeby dawac jej w dupe. Zdarza mi sie krzyknac na nia ale nie wrzeszczec. Jezeli robi cos czego nie wolno to najpierw mowie spokojnie a jezeli nie skutkuje to krzykne. Z reguly nie zdarza sie to czesto. Chyba jestem cierpliwa:D

Gość ja tez jestem złą
Moja ma ponad 2 lata i doskonale wie ze pluć nie można ale dziś przechodzi samą siebie. Robi wszystko żeby mnie wkurzyć. Wołam ją to zamiast przyjść to ucieka, wyrzuciła ubrania z szafy za co miala karę siedzenie w swoim pokoju, pomalowała pisakiem ścianę a wie ze nie wolno bo jej sie zdarzylo kilka razy i dostawała karę i WIE doskonale że nie wolno bo już tego nie robiła jakiś czas, wylała psu wodę z miski, biega bez pantofli a mamy chłopdno w mieszkaniu i ślisko i już sobie guza nabiła a jak jej skarpety abs albo kapcie załoze to sciąga,. Wszystko spokojnie przyjmowałam dawalam karę, tłumaczyłam ale po jej pluciu jogurtem takim złośliwym i z premedytacją miarka się przebrała. Nie żałuję. Mam nadzieję, ze dotarło i na dziś już jej wystarczy tego psocenia.