Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A nawet bezbiustna

Do malobiuściastych

Polecane posty

Gość A nawet bezbiustna

Kobietki, gdzie kupujecie staniczki? Ja mam zawsze z tym problem. Potrzebuję nosić A70 albo nawet AA, ale o to trudno. W zwykłych sklepach z bielizną wszystkie małe miseczki są wypchane 5-centymetrowymi gąbkami. Mogę mieć push-up, ale bez przesady. A te z atlantica to takie szmatki;/ Nie dość, że większośc jest brzydkich to jeszcze się rozciągają do obwodu 80 cm ;/ Poradzicie?

Gość Dw od o o food od
Ty suko cycek się nie ma a o dużych fiutach się marzy

Gość dsfdfds
AA to nie jest malybiust tylko mikro biust maly biust - B sredni - C

Gość niedobrze mi....
Panna zdawala w Warszawie egzamin ustny na wyzsza uczelnie. Egzamin byl tak ustawiony, ze miala go zdac. Egzaminator zadal jej pierwsze pytanie: - Prosze opisac sytuacje budzetu narodowego po dymisji ministra finansow, pana Kolodki. - Niestety, nic nie wiem na ten temat - odpowiada dziewczyna. - A co pani wie o aferze Rywina? - Niestety nic...... nie wiem nawet kto to jest Rywin. - No a wie pani, kto pelni obecnie funkcje premiera rzadu polskiego? - Niestety nie. - A czy słyszała pani o Leszku Millerze?? - Nie, nigdy nie słyszałam. - Boze, skad pani sie tu wziela?? - Z Bieszczad....... Nastala cisza. Egzaminujacy profesor podszedl do okna i powiedział... - Hmm..., a moze by tak to wszystko pierd***ć i wynieść się w Bieszczady?!

Gość A nawet bezbiustna
Ok, niech bedzie nawet nanobiust. Ale zadalam pytanie i chce poznac odpowiedz.

Gość A nawet bezbiustna
UP