Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gęsiareczka

chytra baba z Radomia

Polecane posty

Gość gęsiareczka

Nie żal wam tej kobiety? Tak ją obsmarowali w mediach,jakby nie wiem jakie przestępstwo popełniła

Gość sasanka z mielna.
nie, jak to mówią chytry dwa razy traci

Gość babcia niewiekowa
Pojechali sobie po kobiecie,jak w Radomiu grali mecz, to jej zdjęcie rozwijali na trybunach.

Gość tuleyyyka
Zbyszko jej powinien zapłacić za reklame :classic_cool:

z jednej strony sobie zasłużyła, ale z drugiej strony żal, ludzie biedni, więc skończyło się jak skończyło. Biedota pociągnęła ze sobą zachłanność i chciwość, ale gdby nie musiała to by jej tam w ogóle nie bylo.

Gość caspis
jak dla mnie to jest wyolbrzymiona sprawa i w mojej opinii ona po prostu komuś podawała napój. Mi osobiście jest jej szkoda. http://www.upc.pl/internet/

Gość ....dokładnie
Ona wzięła dla siebie i komuś też podała, akurat najbliżej kamer była to tak pokrętnie było to odebrane. Nad czym się rozwodzić nad głupią wodą smakową za grosze. Raczej trzeba się skupić nad rodakami którzy doprowadzili Polskę do ruiny.

Gość ....dokładnie
Ona wzięła dla siebie i komuś też podała, akurat najbliżej kamer była to tak pokrętnie było to odebrane. Nad czym się rozwodzić nad głupią wodą smakową za grosze. Raczej trzeba się skupić nad rodakami którzy doprowadzili Polskę do ruiny.

Gość mam ochote na czekolade :D
ciekawe czy ona o tym wie :) jesli tak to pewnie pali sie ze wstydu ... no coz internet ma wielka sile ... weźcie np. grażyne z yt - wiadomo, ze to inna sprawa, ale świetnie pokazali jaka krzywde potrafi zrobic. Niestety.