Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerze powiem, ze ja

czy są tu kobiety, które nie robią loda swojemu mężowi?

Polecane posty

Gość Stafica
Ale nikt wam w dniu co dziennym nie kaze sie z tym afiszowac. Tutaj mowimy otwarcie, bo kazdy jest anonimowy. Kto Cie ma nazwac lachociagiem? Facet, z ktorym jestes xxx lat? Bo nie rozumiem. Przeciez o tym tutaj mowa!

Gość kora82
oczywiście21 Popieram w 100%. Ja nie wierzylam tez z takie ejszcze oistniej dopoki nie posluchalam podhcmielonych kolegow i kolezanek- oczywiscie na osobnych imprezach. Jedne laski to nawet mowia otwrcie że po slubnie to juz nie musza tego robic.

Gość ja lubię ssac członka mojego
ja lubię ssac członka mojego trzeba mieć 100% zaufanie do partnera,zeby zdobyc sie na takie najintymniejsze pieszczoty. nikt nie mówi o wyuzdanych pozycjach,seksie francuskim i innych na piewszych próbach wspólzycia danej pary 🖐️

Gość Stafica
Sa gusta i gusciki, ale dla mnie uprawianie seksu z partnerem jest na miare zaufania:)

Gość babcia jagodzianka
Stafica, ja raczej tlumacze skad w kobietach opor. Sama go nie mam. Ale tez nie krytykuje tych ktore go maja. A za minetka nie przepadam i juz.

dla oziębłych bab zboczeniam jest nawet to jak ich luby pokaże im penisa we wzwodzie;) ;) ;) cnotki niewydymki jakieś oziębłe. takie egzemparze nadaja sie do utylizacji lub zycia w samotnosci.

Gość Stafica
Na temat gustów się nie rozmawia. Ja uznaję tylko, że seks w danym związku jest na miarę zaufania i nic poza tym.

Gość Liljanna
Wiecie, co jest ponizajace? Kiedy facet woli dostac lodzika niz uprawiac seks, bo wtedy nie musi na Ciebie patrzec ani Cie dotykac. I to w stalym, wieloletniem zwiazku. Wtedy naprawde mozna czuc sie zle... Na szczescie palnelam sie w glowke i spakowalam manatki.

chetnie zapytałabym jakąs oziebłą paniusię czy wie po co ma pochwę? dlatego ją ma,żeby dawała jej rozkosz i jej partnerowi. zeby mógł sie w niej zagłebiać z rozkoszą i zeby mogli cieszyc się swoja bliskoscią--o ile rozumiecie wogóle czym jest bliskośc i zaufanie dwojga ludzi.

Gość Stafica
Lijanna i bardzo dobrze zrobilas:) Bo tego bym nie zniosla. Ja rozumiem, wyglupy wyglupami, ale taki gosc sie nie nadaje juz do niczego, bedzie tylko ranil. Idealny facet to taki, ktory kiedy spojrzy na Ciebie, da Ci do zrozumienia, ze jestes najpiekniejsza kobieta na swiecie.

Gość babcia jagodzianka
o Liljana o tym nie pomyslalm, to faktycznie jest ponizajace. Moze to o to chodzi niektorym paniom, ze panowie chca by im bylo dobrze bez zaspokojenia partnerki

mozę pójdę do psychiatry po jakies leki zobojetniajace. mam wszystkiego dosyc, ale ruchał dalej będę, bo chodzę struty jak długo nie bzykam

Gość też sie brzydziłłam
mam pytanie: a te które sie brzydzą to próbowały wogole to robić?? Powtarzam ja tez przez 7 lat nie zrobiłam tego bo wydawało mi sie to mega obrzydliwe, teraz w nowym zwiazku robie to i uwielbiam to robic🖐️

Gość Stafica
Na podsumowanie;d Ja uwielbiam seks, uwielbiam ssac jego penisa i jajeczka... czasami on mnie az powstrzymuje bo sie rozpedzam, lubie to i nikomu nie kaze tego lubiec, ale mysle, ze kazdy facet chociaz powinien sprobowac,oczywiscie jezeli jest ok wobec ktorejs z was:)

Gość Liljanna
Prosty scenariusz: ona bierze na chwile do buzi, a kiedy on poczuje sie dobrze, poprostu w nia wchodzi. A ona lezy i patrzy w sufit albo udaje, zeby bylo szybciej. On jest zadowolonym samcem, a ona ma ochote go udusic. Albo zastanawia sie, ze moze z nia cos jest nie tak, ze ma problem z orgazmem, przeciez wszyscy dookola o tym mowia, maja, przezywaja, a ona nic. Jedyne co ma, to leniwego goryla, dla ktorego gra wstepna konczy sie na powiedzeniu: zrob mi loda. Naprawde sie nie dziwie, ze kobiety tego nie lubia, skoro nie dostaja ABSOLUTNIE NIC w zamian. To jest smutne, ale naprawde bardzo czeste...Ciesze sie, ze wreszcie trafilam na faceta, ktory moze mnie nawet 2 godziny masowac i piescic, zanim nie dam mu sygnalu, ze jestem gotowa na final. I ze moge ten final osiagac

Gość taki jeden facet 28
właśnie przez takie rozsiewane ploty na poziomie gimnazjum część kobiet ma opory z robieniem loda z obawy w stylu " tylko kurwy robią loda " czy tam " co on sobie o mnie pomyśli "

chyba jasno napisałem, ze daje minetke, co ona lubi. a w zamian moge se wsadzic w tzipe, tak samo jak dmuchanej lali.

Gość dfsdgahs
oczywiście, że tak. Podstawa udanego małzeństwa.

Gość Stafica
szczerze powiem, ze ja Uwierz, ze gdybys przy mnie powiedzial, ze wsadzilbys mi w tzipe, to jedyne co bym ci zrobila to wysmiala cie prosto w twarz, jezeli masz takie podejscie to ciesz sie, ze mozesz w ta tzipe wsadzic,

Gość Liljanna
Oj, ale kobiecie naprawdę potrzeba więcej, żeby poczuć się w łóżku dobrze niz samo polizanie po cipc :P Mam jeszcze jedna teorie, od czego nalezaloby chyba zaczac. Znam kilka historii o panach, ktorzy byli na bakier z woda i mydlem..a smierdzacy potem, brudem i starym moczem penis naprawde nie zacheca do pieszczot. wystarczy, ze jakas pani raz jeden spotka sie "oko w oko" z takim smierdziuchem, a moze zrazic sie do oralu raz na zawsze...

Gość oczywiście21
ja lubię ssac członka mojego O czym Ty mówisz dla Nich to zboczenie jak im facet pokaże kuta*ska w wzwodzie coś Ty one się nawet krępują i wyzywają od zboczuchów jak im facet język do buzi wsadzi:D:D:D

Gość Liljanna
Bo to jest obrzydliwe, jak ktos Ci pcha takiego zwiedlego kapcia w usta :P

Gość Liljanna
Ale przez kogo sa uwazane za gorszy element? Co, ja mam na czole wypisane, ze ciagne z polykiem czy jak?

do sypialni zawsze idę z czystym przyrodzeniem, umyty. Wiem, że są wyjątki.

Gość dobre dobre dobre dobre
15:42 [zgłoś do usunięcia] Liljanna Ale przez kogo sa uwazane za gorszy element? ­ Jak to przez kogo ? Zapytaj ulu bedzie sie chcialo ozenic z taka co ciagnela druta innym.

Stafica - ja tylko wsadzam w tzipe, to nie jest wspólne kochanie się, ja się ruszam, ona leży jak kłoda, spuszczam się i tyle. Tu nie dotykaj, tam nie dotykaj, kończ szybciej. I ty masz czelność mnie pouczać? To zwykłe zwierzęce spuszczenie z krzy ża. Najchętniej oddałbym się pracy, żeby tak się zmęczyć w robocie, żeby myśleć tylko o wyspaniu się, a nie o dupczeniu żony.

Gość dasasads
Jak wy mogliście ożenić się w ogóle z babami, które mają seksualne zaburzenia? Tego nie, tamtego nie, o lodzie zapomnij? Przecież nie oszukujmy się, seks jest bardzo ważny w życiu i bardzo ważny też dla udanego pożycia małżeńskiego, to wpływa na wzajemne relacje. Mając kłodę w domu rodzi się frustracja. Lepiej poszukać fajnej dziewczyny, która akceptuje w pełni ciało swojego partnera, a nie jakichś z zaburzeniami.

Gość dobre dobre dobre dobre
Najlepiej akceptuja cialo faceta prostytutki i nie maja zadnych oporow.

Gość cvxvxvxvx
kazdy facet lubi lody a jak mowi ze nie lubi to klamie i jak nie zona to inna to zrobi