Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxvcgvvv

misie recznie robione

Polecane posty

Gość cxvcgvvv

Natrafilam na blog pracownia lollipop, czy jakos tak . Sa tam przerozne misie recznie robione. Zakochalam sie w nich. Zamowie dla synka. Czy wam tez podobaja sie zabawki recznie robione?

Gość cxvcgvvv
Nie reklamuje swoich miskow!!! Nawet nie potrafie robic na drutach... Chcialam sie podzielic z kims kto tez moze lubi recznie robione zabawki....ech ludzie, ludzie....

Gość wklej linkaa
ja szylam przed świetami lalkę szmaciankę dla córki. Wyszłą mi całkiem ok jak na moją pierwsza lalkę a córka zachwycona, uwielbia ją śpi z nią i woli niż taką za 2 stówy co dostała pod choinkę od tesciów. A nic za nią nie dałam. Uszyłam ze starych spodni kremowych i sukienki w kwiatki, do tego włosy z różowej włóczki i trochę waty do środka.

Gość misie robione na drutach????
:O A to nie, dziekuje :O

Gość cxvcgvvv
Nie wiem czym robione...ale sa z welniany :)

Gość cxvcgvvv
Wklej linka....wlasnie takie recznie robione zabawki dzieci uwielbiaja najbardziej.. Gratuluje pomyslu a usmiech malej, bezcenny zpewnoscia. Szukam strony z takimi wlasnie zabawkami recznie robionymy . Znacie ?? Moze ktos cos poleci...

Gość cxvcgvvv
Podnosze

Gość Tomek_mamidadi
witam, jeśli szukacie Państwo ręcznie robionych rzeczy w tym misiów i innych zabawek serdecznie zapraszam do naszego sklepu www.mamidadi.pl Gwarantujemy, że wszystkie produkty u nas w sklepie są robione w 100% ręcznie w Polsce. To ważne bo internet pełen jest pseudo handmade robionego w chinach. Pozdrawiam.

Gość rozowo_mi
Ja nie mam talentu aby samemu coś własnemu dziecku stworzyć ale mogę się podzielić informacją gdzie kupić urocze zwierzaki, my już zaczęliśmy je kolekcjonować mamy kaczkę, krokodyla i jeżyka, na żywo są jeszcze piękniejsze.http://dladzieciaka.com/pl/59-zabawki-by-natalia-kot

Gość gość
Ale te zabawki z podanych tu stron są drogie. Sama mogę takie uszyć dużo taniej. Naprawdę są ludzie, którzy tyle za nie zapłacą? Może to pomysł na dobry biznes.

Gość gość
15:17 spiertalaj dzifffko z ta nachalną reklamą. Chyba cię poy/eb/ało jesli myślisz, ze ktoś da tyle kasy za to badziewie. Szyj sobie te szmaty, ale tu nikt ci tego nie kupi , zapomnij