porażka27 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Witam, aż wstyd sie przyznać trzydzieści parę lat na karku i wpadka. Mąż nie chce już słyszeć o dzieciach i ja też.Więc się zdecydowałam na tabletki i zamówiłam. Niestety mam obawy czy nie zostane oszukana i czy to prawda, że moge sie wykrwawić na śmierć. Tabletki zamówiłam na WOW. Proszę niech ktoś napiszę czy moje obawy są podstawne czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez komentarzaaaa Napisano Styczeń 14, 2013 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4dz14 0 Napisano Styczeń 14, 2013 nie masz się czego obawiać tylko musisz postępować zgodnie z instrukcją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porażka27 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Dzięki, m4dz14. Mam dwójkę wspaniałych dzieci i właśnie rok temu awansowałam w pracy. Ta wpadka dla mnie i dla męża to poprostu szok. Zwłaszcza, że się zabezpieczaliśmy. Poraz pierwszy muszę podjąć tak trudną decyzję i do tego tyle obaw! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość soglif3 Napisano Styczeń 14, 2013 Czys Ty oszalała???!!! To może być TO dziecko! A R.I.C.I. moze wam pomoc.. R.I.C.I. czyli ROYAL INNOVATION CLUB INTERNATIONAL to program partnerski działający w branży turystycznej, oferujący swoim partnerom nie tylko możliwość wysokich zarobków, ale także lukratywne zniżki na usługi turystyczne. W skład bogatej oferty wchodzą całe wycieczki, rejsy, a także indywidualne rezerwacje pokoi hotelowych i nawet wynajęcie samochodu. Plan wynagradzania składa się z 2 boardów. Pierwszy z nich to beginners board, następny to winners board. Członkowie klubu otrzymują każdorazowo premie pieniężne za przejście boardu. Beginner board: otrzymasz 700 $ (350 dolarów gotówką i e-voucher) Winners board: otrzymasz w sumie 10.150 $ plus darmowe ponowne wejście do nowego winner boardu. Te darmowe ponowne wejście jest warte tysiące dolarów! Wypłata po wyjściu (poziom 4) z winner boardu wynosi 9.800 dolarów. Dwóch członków na poziomie 3 otrzymują 350 dolarów każdy! Każda nowa osoba przystępująca do programu musi wykupić tzw. voucher, który kosztuje 350 $ (umownie 1200 zł i w cenie vouchera otrzymujemy kartę HotelGoldCard wartą 500 $ ). Po zakupie vouchera nowa osoba zostaje umiejscowiona w 4 poziomowej matrycy. Aby otrzymać te 700 $ o których pisałem,każdy nowy uczestnik programu musi zaprosić 2 nowe osoby. Zapraszasz 2 obowiązkowe osoby, a kolejne są dopisywane do twoich bezpośrednich poleconych ( inaczej mówiąc , pomagasz im osiągnąć zarobek 700$ ). Wiecej info na e-mail soglif3@gmail.com Przydatne linki: http://www.youtube.com/watch?v=a335DPOGwMA http://www.youtube.com/watch?v=k8YKrQiB0y0 http://www.youtube.com/watch?v=anVsKRlCm2Q http://www.youtube.com/watch?v=PPvcj6_h9dk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porazka27 Napisano Styczeń 14, 2013 Tak! Już przystepuje. Super, podoba mi sie jak bardzo nasze polskie społeczeństwo potrafi podtrzymać na duchu drugiego czlowieka. Jesteśmy wtym najlepsi! I dlatgo jesteśmy w czołówce najbardziej agresywnych, ponurych i znerwicowanych narodowosci. Tylko pogratulować!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porazka27 Napisano Styczeń 14, 2013 A i na marginesie. To nie kobiety, które maja tak poważny dylemat życiowy jak niechciana ciąża i szukają jakiegoś wsparcia, powinny się wstydzić. Tylko wy, którzy tylko anonimowo możecie oceniać i szkalać. Bo na więcej was niestać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 14, 2013 tabletki zamówione z WOW są pewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4dz14 0 Napisano Styczeń 14, 2013 a Tobie o co chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4dz14 0 Napisano Styczeń 14, 2013 daj znac jak ise czujesz po tabletkach i nie boj sie wszystko bedzie ok ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach