Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieZatapialny

co jest z tymi dziewczynami???

Polecane posty

Gość nieZatapialny

siemka dziewczyny co jest nie tak z Wami ze na imprezce zagaduje do Was rozmawiamy itp wymnieniamy sie numerami a pozniej nawet nie odpisujecie na glupiego smsa????? juz mialem tak 3 razy :((

Gość ochrona czereśni
Jak zaczyna się każda książka kucharska w Szkocji? Np. tak: "Pożycz jedno jajko i kilo mąki"...

Gość nieZatapialny
czemu?

Gość hahahahahhhahha
No dokłądnie. Po co odzywać się do takich durnych matołów jak autor. Zasługujemy na kogoś inteligentnego, sorry... ;) Z grzeczności najpierw rozmawiamy, bo jestesmy dobrze wychowane, a potem udajemy, ze nie znamy palanta i już

Gość nieZatapialny
to czemu odrazu mnie nie odpalily tylko chodza ze mna i rozmawiaja?

Gość hahahahahhhahha
ta chodza za tobą i rozmawiaja, wmawiaj tak sobie półmózgu dalej hahhahaha :D jaj sobie z ciebie robią i tyle, bo widzą, żeś głąb ;) pewnie zaraz pwoiesz, ze jestes zajebiscie przystojny i inteligentny? :D nic, tylko uciekać :D

Gość nieZatapialny
widac ze Ty jestes nardzo bystra. Napisalem ze chodza ze mna na drinka it, a nie ze chodza ZA mna....

Gość Blondynka____
Swoją drogą to straszne jak na imprezie przyczepi się jakis facet, z ktorym po 10 min rozmowy wiem ze jest totalnym przypałem a on nie chce odczepić i nie reaguje na nawet mało subtelne sygnały zeby dał mi spokoj.

Gość wygonić
Musisz nie okazywać kobiecie szacunku itp.

Gość szakalakanumhh
no ale ja nie laze za tymi dziewczynami non toper pytam sie np idziemy tam czy tami idziemy np tam. Nie wiem ida do wc i wracaja siedaja kolo mnie itd

Gość nieZatapialny
ale ja nie chodza non toper jak pies za dziewczynami na imprezce ja pierdziele gadam z nimi normlanie pozniej one gdzie tam sobie ida pozniej wracaja itp wszystko na luzie ale zeby nawet nie napisaly smsa

Gość hahahahahhhahha
LOL, koleś, ale z ciebie przypał :D ile ty masz lat, 15 chyba, bo tak brzmisz? :D "pytam sie np idziemy tam czy tami idziemy np tam." - hahahahaha :D i co to jest "non toper"? Laski sobie z ciebie jaja robią, tyle ci powiem, bo nic więcej i tak nie wejdzie do twojej maleńkiej mózgoczaszki.

Gość iamlynn
widocznie trafiłeś na takie dziewczyny, jeśli do mnie pisze facet i nie mam ochoty pisać z nim, to po prostu mu o tym mówie i po problemie.

Gość nieZatapialny
no wlasnie o to mi chodzi moglaby napisac zebym nie pisal do niej...takie trudne to jest?

Gość jak czytam Twoje posty to
a może dały błędny celowo, więc jak miały odpisać?

Gość gimbus kolejny na kafe
autor to pewnie gimbus, ktory nigdy nie miał do czynienia z dziewczynami i nie kuma, ze jego głupote widac na kilometr :D:D:D