Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina395

dobieranie welonu

Polecane posty

Gość tina395

Witam, zdacydowałam się na suknie Demetrios 9677 w kolorze ivory. Czy możecie poradzić mi jaki welon najlepiej pasuje do tego modelu? Jeżeli chodzi o fryzurę to myślałam o jakimś skromnym koku np. typu banan lub upiecie na czubku głowy ala baletnica :)

Przepiękną suknię wybrałaś, jest naprawdę śliczna. Welon raczej bez ozdób, długości trenu sukienki lub do ziemi( na zmianę kup sobie jakiś najzwyklejszy) tzw. chapel veil, jednowarstwowy i koniecznie w kolorze sukni http://weddingz.info/wp-content/uploads/Chapel-Veil.jpg Co do włosów masz rację, gładka fryzurka zda egzamin wyśmienicie:)

Gość jsdkdjksjdjdkjdklsdksjkd
czemu wybierasz gładkie uczesanie? nie lepiej rozpuscic trochę włosów. wiekszość dziewcyn zle wyglada w całkiem spiętych

Z tym, że musisz liczyć się z faktem, iż krótkie welony skracają sylwetkę. Przymierz długi i po nim krótki - zobaczysz, jaka to różnica.

jsdkdjksjdjdkjdklsdksjkd - a widziałaś sukienkę? Jest za strona na puszczone włosy. A poza tym rozpuszczone włosy bardzo szybko zamieniają się w spocone, nieświeże strąki, co nie jest zbyt pożądane na ślubie.

Gość tina395
Na wszystkie uroczystości mam włosy upiete w taka fryzurę , że nie musze się przejmować jej poprawianiem w czasie zabawy. Chociaz mam dość zdrowe włosy sięgające za łopatki nie odwazyła bym sie iść w rozpuszczonych (wiem ze taka fryzura nie przetrwa zabawy) Zreszta niegdzie nie jest napisane że skromne fryzury musza być super gładkie (czyt. ulizane :P ) A co do welonu , to chyba kupie dwa rodzaje do porównania...

tina395 - dobrze prawisz, polać Ci:D Ja też nie rozumiem mody na rozpuszczone fryzury, loki etc. na wielkie wyjścia. Po godzinie taka fryzura jest przepocona, nieświeża i dosyć marnie się prezentuje. Ale jak kto woli. Co do welonu, to jeśli nie szkoda Ci pieniędzy, kupuj dwa rodzaje;)