Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły_Chłop_

BABY - MOJE OBSERWACJE

Polecane posty

Gość Zwykły_Chłop_

Postanowiłem zbadać dziewuchy dokladnie i przeprowadzilem wielomiesięczny test. Oto moje wnioski.. -Kiedy dziewucha wraca po calym dniu z pracy albo uczelni/szkoly to zachodząc do supermarketu najczęściej kupuje taki zestaw: Czekolada+Coca Cola, Czipsy + Coca Cola, Ciastka + Coca cola. -Na siłowni krąże wokół nich i delikatnie obserwuje..nawet jak są umordowane od biegania na bieźni..nigdy nie smierdzą! -Nigdy nie slyszalem zeby pierdzialy, możliwe że nie pierdzą -Gdy budzą sie rano, nigdy nie wstają od razu po "żołniersku" tylko leżą jeszcze 20 minut jak kot i rozgrzebują pościel, robiąc pobojowisko -Udają kozaków w piciu alkoholu ale po 2 piwach mają "maślane oczy" -Nie lubią gdy ich faceci chleją, ale jak w towarzystwie ich facet ma najmocniejszy łeb i umie wypić nich inni to patrzą z podziwem -Pomimo że większość ma prawo jazdy, wolą jak facet prowadzi -czy chude czy grube, ich tyłki są bardzo gładkie w dotyku -mają pyzate różowe policzki -lubią kiedy głaszcze sie je po uchu (ja np nienawidze tego) -Nawet jak mają ciało modelki to i tak znajdą jakiś kompleks którego sie tak uczepią że staje sie to ich dramatem -Gdy na ulicy podchodzi do nich nawet bardzo grzeczny pijak, to i tak drżą ze strachu -W sklepie z bielizną są bezwstydne, potrafią oglądać majtki i rozciągać je tak jakby sprawdzały czy będa pasować -W restauracji NIGDY nie dojadają do "czystego tależa" zawsze coś zostaje i trzeba po nich dojadać. To tyle narazie, dalszy ciąg testu juz wkrótce.

Gość :):):):):)
"Udają kozaków w piciu alkoholu ale po 2 piwach mają "maślane oczy"" - ja już po jednym takie mam :D

Gość taake tam za daleka
Zajebiiiste :D Dobra robota :D

Gość te obserwacje
sa na 12-15 latkach:P

Gość IMO12391
Zwykły_Chłop_ "-Nawet jak mają ciało modelki to i tak znajdą jakiś kompleks którego sie tak uczepią że staje sie to ich dramatem" ­ Nic dodać, nic ująć. :classic_cool:

Gość Miliana23
Napisałes pyzate policzki a ja przeczytałam pryszczate buahahahah.