Gość ananan2 Napisano Styczeń 14, 2013 no to musisz skolowac szybko wiecej kasy, a dziewczyna nie ma wiecej oszczednosci? a nie macie tam panstwowego lekarza ginekologa? w jakim miescie mieszkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 TO CO JESZCZE BEDE MOGL JAK NIE WYPISZE A NP JAK MOJA DZIEWCYZNA NIE JEST WGL ZAPISANA CZY NIE MA KARTY W TEJ PRZYCHODZNI TYLKO JA TAM MAM TO MOZE SIE TAM ZAREJSTROWAC ? CZY JAK ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ananan2 Napisano Styczeń 14, 2013 no to musisz skolowac szybko wiecej kasy, a dziewczyna nie ma wiecej oszczednosci? a nie macie tam panstwowego lekarza ginekologa? w jakim miescie mieszkasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kredka bambino26 Napisano Styczeń 14, 2013 100 to ci na bank nie starczy na prywatna wizyte i tabletki. Sama wizyta to koszt kolo 100zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalik Napisano Styczeń 14, 2013 Nie stresujcie chłopaka. Idźcie rano do ginekologa - powinien wypisać bez mrugnięcia okiem. Powiedzcie, że zabezpieczenie was zawiodło. Ewentualnie ginekolog może zapytać, który to był dzień cyklu i wyjaśnić wątpliwości czy jest ta pigułka w ogóle konieczna. Trzeba się liczyć z tym że nie wszystkie apteki ją mają ale nie jest to produkt ciężki do zdobycia. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 CO MOGE ZROBIC JAK NIE WYPISZE A MOZE SIE ZAREJSTROWAC W PRZYCHODNI TAM GDZIE JA MAM KARTE A ONA NO NIE MA JEJ TO CO MOZE CZY NIE ? CZY MUSI ISC TAM GDZIE MA KARTE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalik Napisano Styczeń 14, 2013 Założenie karty wymaga dokumentów typu pesel, nr książeczki i takie tam. Na twoją kartę dziewczyny do ginekologa nie zarejestrują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smartconnetc5678 Napisano Styczeń 14, 2013 kolego, weź gazetę ogłoszeniową, tam znajdź ogłoszenie, których mnóstwo: "farmakologiczne wywoływanie miesiączki" zadzwoń, zapytaj o cenę, nie musisz mieć żadnych skierowań, o wiek się ciebie nikt nie będzie pytał, kwestia kasy. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 czyli bezpośrednio bez zadnych dokumentów nawet nam mogl wypisac recepte ? bez zarejestrowania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 czyli bezpośrednio bez zadnych dokumentów nawet nam mogl wypisac recepte ? bez zarejestrowania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Styczeń 14, 2013 "przeciez lekarz nie wyjawia wszystkim nawet rodzinie informacji o pacjentce!!!" W świetle prawa to jest dziecko i jej opiekunowie prawni mają prawo do dostępu do jej dokumentacji medycznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smartconnetc5678 Napisano Styczeń 14, 2013 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4dz14 0 Napisano Styczeń 14, 2013 ta tabletka dziala do 72 godzin po stosunku wiec sie spiesz skoro mowisz ze juz minelo 10 godzin wiec nie ma co czekac do jutra!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smartconnetc5678 Napisano Styczeń 14, 2013 tak, piszę, że to tylko kwestia kasy, a jak wam zależy to pożyczcie i po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem grzesznicą :) 0 Napisano Styczeń 14, 2013 facet,żeby dostać receptę na tabletkę PO , laska musi być zarejestrowana w przychodni do której idzie .... lekarz na piękne oczy nic nie wypisze , tylko prywatny wypisze z NFZ nie, na nią musi być recepta a nie na Ciebie , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 A MAM JESZCZE PYTANIE MOJA DZIEWCZYNA JEST TERAZ CHODZI BIERZE ANTYBIOTYKI TO COS MOZE RPZESZKODZIC ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4dz14 0 Napisano Styczeń 14, 2013 jedzcie teraz w tym momencie na pogotowie skoro nie macie kasy na wizyte prywatna i zaltwicie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4dz14 0 Napisano Styczeń 14, 2013 na to pytanie to juz lekarz moze odpowiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem grzesznicą :) 0 Napisano Styczeń 14, 2013 a to już do lekarza , niektóre leki osłabiają lub wzmacniają działanie innych , ewentualnie tworzą mieszankę niebezpieczną dla życia ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 bierze antybiotyki bo jest chora od 2 tygodni ale juz jest ok dobrze sie czuje i wgl tylko czy to w czyms moze przeszkodzic ? z tymi tabletkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalik Napisano Styczeń 14, 2013 http://www.zdronet.pl/escapelle-1500-mcg-tabletki-1-szt,63845,apteka.html tu masz ulotkę informacyjną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4dz14 0 Napisano Styczeń 14, 2013 zal mi was gowniaze biora sie za seks a potem panika bo nie wiedza co robic .;/ jestes jakis nie madry i nie umiesz czytac ze zrozumieniem tego co piszemy? cos mi tu smierdzi i wyglada mi na marna prowokacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 a co z tym jak bierze antybiotyki dobzre sie czuje i wgl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4dz14 0 Napisano Styczeń 14, 2013 wysra i wyzyga tabletke po . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 czyli to na nic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4dz14 0 Napisano Styczeń 14, 2013 zapytaj lekarza na miłość Boska!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 ok jutro pojde i zalatwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m4dz14 0 Napisano Styczeń 14, 2013 jutro moze byc zapozno bo od stosunku minie jakies 24h a im pozniej wezmie sie tabletke po tym ma ona slabsze dzialanie jeszcze do tego te atybiotyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 no wiem jutro ide do przychodni zarejestruje sie na sibie i wejde z moja i porozmawiam z lekarzem co moge zrobic . wyjdzie? : ) mam nadzieje ze mi pomoze bo lekarka naprawde jest wporzątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem grzesznicą :) 0 Napisano Styczeń 14, 2013 nie psiocz na chłopaka , zakręcony jest , ciekawe jak byś się zachowała w jego sytuacji będąc oczywiście w jego wieku... pewnie też byś panikowała i mało co by do Ciebie docierało, młody , spróbujcie zrobić tak jak piszesz , jeżeli nic nie wyjdzie , szukajcie dalej , jak nie wyjdzie niech laska zrobi test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki jeżeli tej miesiączki nie będzie , zrozumiałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach