mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 WLASNIE TEZ WCZESNIEJ CHCIALEM ZWROCIC NA TO UWAGE ALE MAM TO GDZIES . A WGL PO CO KTOS TU WCHODZI JAK MA ZAMIAR TAKIE COS PISAC A NIE POMAGAC. JUTRO IDE DO LEKARZA JUZ OKOLO 6 TAM BEDE ZAREJESTRUJE SIE I ZAPYTAM CO I JAK TYM CZASEM TAM BEDE SAM POTEM NAJWYZEJ JAK POWIE ZE MAM PRZYJSC Z DIEWCZYNA TO PRZYJDE A JAK BEDZIE KAZALA MI COS INNEGO TO TO BEDZIE TZREBA ZROBIC NO KURDE MUSZE SIE OGARAC ; ) ALE SPOKOJNIE BEDZIE OK SAM SOBIE TO MOWIE ALE NIEKTORZY NIE ROZUMIEJA ALE COZ MAM SWOJE ZDANIE; ) IZROBIE TAK JAK JA UWAZAM A WY JESTESCIE PO TO BY MI ULATWIC TO ZEBYM DOBRZE ZROBIL BO NIEKTORZY JUZ TO PRZEZYLI WIEC DZIEKUJE ZA DOBRE RADY ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 jest tu jeszcze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ananan2 Napisano Styczeń 14, 2013 jestem a co jest, masz jakies pyt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 14, 2013 a teraz jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 15, 2013 a teraz jestes jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihhihahshaa Napisano Styczeń 15, 2013 I jak zalatwiles cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gwiaazdaa123 Napisano Styczeń 15, 2013 i jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 15, 2013 BYLISMY U GINEKOLOGA NA WIZYCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 15, 2013 BYLEM DZIS U GINEKOLOGA Z MOJA DZIEWCZYNA U PRYWATNEGO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghtgrre Napisano Styczeń 15, 2013 ale to czemu Ty masz isc do lekarza w goole ? slyszysz siebie ? on Tobie zadnych tabsow nie przepisze :O to ona ma isc, nie Ty. boze co za dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 15, 2013 jak ktos bedzie prosze pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 15, 2013 czytaj omg bylem z nia u ginekologa czytaj uwaznie omg ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfghjkl; Napisano Styczeń 15, 2013 i co gin powiedział? zapisał tabletke PO? W sumie powinien zrobic usg i by było wiadomo w jakiej fazie cyklu jest Twoja dziewczyna.A tak w ogóle to super ze jestes taki odpowiedzialny ,niejeden dupek by ja zostawił z problemem i schował głowe w piasek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 15, 2013 OHH NO DZIEKI TAKA PRAWDA NIE JESTEM JAKIS FRAJER ; ) JAK SIE ZACZYNA COS TO KONSEKFENTNIE SIE DO TEGO PODCHODZI ; ) BYLEM U GINEKOLOGA Z TEGO CO WIEM TO JEST OK MIALA USG COS JEJ TAM SPARWDZAL I WGL BYLEM U PRYWATNEGO WIEC MUSIALEM WYJSC; < I SIE NIEPOKOIC ALE JEST OK PREPISAL TABLETKE PO TEN ESCALLE CZY JAKOS TAK NIE PAMIETAM JUZ NO I WZIELA GDZIES JA Z 3H TEMU I JAK NARAZIE OK JEST ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem grzesznicą :) 0 Napisano Styczeń 15, 2013 gratuluję "zaradności " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 15, 2013 TERAZ TYLKO CZAS I CZEKAC ;) Z WIARA ZE BEDZIE DOBRZE ZNACY NO JEST OK ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ananan2 Napisano Styczeń 15, 2013 tylko musisz byc swiadomy tego ze ta tabletka nie zawsze dziala...tak jak juz napisalam wczesniej : "lecz trzeba pamietac ze nie zawsze ona zadziala .. np mi nie zadzialala i teraz mam najukochansza coreczke!!! i po tym jak wzielam ta tabletke po i okazalo sie ze nie zadzialala to strasznie sie balam ze mogla ona zaszkodzic dziecku, ale lekarz zapewnil mnie ze nie! mam zdrowa corke ona ma teraz 3 miesiace, ja mam 19 lat i nie wyobrazam sobie teraz by bylo inaczej!!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambarryla147 Napisano Styczeń 16, 2013 Nie strasz chlopaka. Wogole w ich przypadku to szanse na ciaze byly znikome, jesli nie zerowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamproblemno 0 Napisano Styczeń 16, 2013 jak narazie moja sie czuje ok ; ) ide wlasnie do niej ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nomamproblem Napisano Styczeń 22, 2013 jak narazie nie wiemy czekamy na OKRES : ) jak narazie go nie ma i do 5 dni jak sie spozni to tzreba sie zglosic do ginekoloda ale mam nadzieje ze nie ebdzie trzeba ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten koles jest ...... Napisano Styczeń 22, 2013 jakis stukniety. pisze jak 13nasto latek. W ogole nie wie o co chodzi na niczym sie nie zna, przyglup jakis. Doksztalc sie chlopie najpierw, naucz sie zgrabnie pisac i badz odpowiedzialny bo wpadki sie zdarzaja a nie tak jak Ty siedzisz i wypisujesz na forum jakies bzdury. nawet dzieci nie wiecie ze 22 dzien cyklu to sa dni nieplodne a jakies tabletki chcecie zalatwiac. Nie wiem jaka ona jest ale dziewczyny w tym wieku sa straszie glupie, chlopaki jeszcze glupsze. Ty to w ogole jestes idiota totalnym, wsadzic potrafi ale jakby co to wychowac nie chce. zerem jestes totalnym a ta laska dala ci dupy i teraz sami nie wiecieco robic. Naprawde jestescie takimi dzieciakami ze na forum o takie sprawy musicie pytac?? Po co idziecie do lozka skoro nie wiecie co robic w razie czego. Poza tym nie bierze sie zadnych tabletek poronnych tylko sie wychowuje!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rocznik 71, maj Napisano Styczeń 22, 2013 "nawet dzieci nie wiecie ze 22 dzien cyklu to sa dni nieplodne " Jakieś naukowe poparcie tej tezy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten koles jest ...... Napisano Styczeń 22, 2013 no proste. Faza dni plodnych jest okolo miedzy 13 a 18 dniem cyklu. Zatrudne to jest? Poza tym wiem ze roznie sie zdarza i w ciaze mozna wpasc nawet w czasie okresu bo organizm lubi platac figle ale jesli dzieci nie potrafia poniesc odpowiedzialnosci za to co robia nie powinny isc do lozka. Sex jest dlaosob doroslych. Teraz mlodziez uwaza ze usuniecie ciazy albo wczesne przerwanie jest metoda antykoncepcji albo pozbycie sie problemu, tylko ze ten problem to ich dziecko, zycie owoc ich "wielkiej milosci" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten koles jest ...... Napisano Styczeń 22, 2013 zalosne to jest,ze dzieci biora sie za cos czego nie potrafia. Skoro nie ejst sie na tyle odpowiedzialnym aby wychowac w razie czego nie powinno sie wspolzyc. Dzieci chca byc dorosle a nie potrafia jeszcze wiec sprawy doroslych powinny zostawic doroslym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten koles jest ...... Napisano Styczeń 22, 2013 jeszcze jakies pytania?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rocznik 71, maj Napisano Styczeń 22, 2013 "Faza dni plodnych jest okolo miedzy 13 a 18 dniem cyklu. " Bzdura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupu Napisano Styczeń 22, 2013 upupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nomamproblem Napisano Styczeń 22, 2013 NORMALNIE TYPIE WYPIER... ZE CI TAK POWIEM GDYBYM TAKIEGO GOSCIA NA ULICY SPOTKAL NA MOIM OSIEDLU NORMALNIE NIE WIEM CO BYM CI ZROBIL , POTRAFISZ SPIAC DUPE BO JAJ JUZ NIE MASZ, PRZEZ KABEL A W OCZY NIE POTRAFIL BYS POWIEDZIEC SLOWA . WGL CO TY TU ROBISZ MASZ JAKIS PROBLEM ? JEZELI NIE CHCESZ POMOC TO WYJDZ STAD PROSTE , ZAUWAZ GDYBYS TY BYL W TAKIEJ SYTUACJI A PO ZA TYM WIEM CO ROBIE BO JESTEM ODPOWIEDZIALNY TO ZE NIE WIEM CO Z TAKIM CZYMS ZROBIC TO NIE ZNACZY ZE NIE JESTEM ODPOWEIDZIALNY TYPIE TO SAMO PYTANIE CZEPIASZ SIE JAK BYS BYL NAUCZYCIELEM JEZELI TAK MASZ TO WYPIER... DO SZKOLY UCZYC LUDZI JAK SIE PISZE P. PROFESORZE . DOWIDZENIA JEZELI COS NIE PASUJE GON STAD TYPIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nomamproblem Napisano Styczeń 24, 2013 JAK W TYM TEMACIE SPRAWA SIE WYJASNILA DZIS PRZYSZEDL OKRES I JEST WPORZATKU 2 DNI SIE SPOZNIL TYLKO ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach