Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latafak

Ile schudne na diecie kopenhaskiej?

Polecane posty

Gość latafak

czytalam, ze dziewczyny chudna nawet po 6. kg,ale wydaje mi sie,ze to z wiekszej wagi schodzi. waze 48 kg przy 170 i zastanawiam sie czycprzejsc na diete kopenhaska,czy dalej po prostu jesc 2 jogurty 0 dziennie plus jakies jablko. czy na kopenhaskiej tez tak szybko schudne nawet jesli jem na codzien 300-500 kcl przywiozujac wage tylko do kalorii?

Gość skarpetka22
a ile chcesz ważyć?

Gość skarpetka22
48/170 czy to już wstęp do anoreksji?

Gość latafak
nie wstep, a powrot.najwazniejsze jest teraz schudniecie,nie wiem ile, mysle,, ze 4 kgmbedzie w porzadku narazie

Gość skarpetka22
jak to powrót? późno jest czy ja źle odczytałam?

Gość latafak
knga od kiedy pamietam pilnuje swojej wagi czasami intensywnuej,czasami mniej,dlatego wahania typu 3kg w te cz w te mam opanowane a jojo nie mialam nigdy,wlasnie przez to pilnowanie, dlatego chudniecie 1kg na miesiac mnie nie satysfakcjonuje

Gość latafak
no powrot, chorowalam na anoreksje,ktora przeobrazila sie w bulimie i znowu zauwazam, ze bulimia moze wrocic dlatego chcialabym przejsc na jakas diete konkretna

Gość skarpetka22
latafa ty poważnie mówisz? ale chcesz schudnąć? czy tylko szukasz diety? jesli to drugie, to radze jakąs dietę odzywczą

Gość latafak
tylko i wylacznie schudnac dlatego pytam o efekty. kopenhaskiej przy mniejszej masie ciala:)

Gość skoro juz
i tak się głodzisz, to kopenhaska nie da ci zbyt wiele.

Gość odchudzaczkabqhq
Wydaje mi się, że maksymalnie 2 kilo

Ja byłam na tej diecie z 10 lat temu i w 2 tygodnie schudłam 7 kilo. Odradzam jednak z całego serca bo dieta jest makabryczna. Obciąża nerki i wątrobę, powoduje depresję. Po kilku dniach trzęsły mi się ręce i byłam słaba. Nigdy więcej jej już nie zrobię. Biorąc pod uwagę Twój wzrost i obecną wagę, a także historię anoreksji, odradzam!!!!!!!!!!!!!!! W ogóle uważam że nie powinnaś chudnąć a jeżeli już się uprzesz to na jakiejś zdrowszej diecie.

Gość ojej!!!!!
nic nie schudniesz bo nie masz z czego chyba zwariowalas zeby na kopenhaska sie pchac z tak niska waga anorektyczna na dodoatek

Gość ojej!!!!!
w nowym roku zycze ci zebys przytyla bo inaczej sie rozchorujesz na zadnej diecie juz nie chudniesz bo nie masz z czego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\ ja mam 170 ,waze 58 i jestem a ty 48 ? daj se siana :P)

Gość strtsrsa
no i ona jeszcze chce mniej wazyc niz 48 to jakas paranoja co ty myslisz e jak taka jestes chuda to atrakcyjna??? chuda a szczupła zgrabna to wielka roznica z kosci na osci sie odchudzasz ? bo na osi tto juz raczej sie odcchudzilas to teraz nie wiem na co

Gość latafak
ale ja sie nie pytam o opinie czy powinnam chudnac, tylko czy dieta kopenhaska da mi taki efekt jak przy wiekszej masie, wszystkie kobety, ktore chudly po 7 -5 kg wazyly wiećej,a wtedy chyba szybciej sie chudnie, chociaz nie znam sie na tym. a schudnac da sie zawsze ;p